Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ένα Σαββατοκύριακο Αγάπης για τα ζώδια. 22+23/04

Ένα Σαββατοκύριακο Αγάπης για τα ζώδια. 22+23/04

Τώρα που ξέφυγαν τα ζώδια από τις όποιες υπερβολές του Πάσχα, είναι και η ώρα που θα πρέπει να ξαναβρούν τους καθημερινούς του ρυθμούς. Οι πορείες του ανάδρομου Δία και Πλούτωνα, πιθανόν και να φανερώσουν ξεχωριστά άτομα από το παρελθόν, ίσως και να αναδείξουν μεγάλους έρωτες.

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Εσείς με τον αυστηρό σας κυβερνήτη τον Άρη, μέσα στους αεράτους Διδύμους, θα γίνετε το απόλυτο σημείο της ερωτικής προσοχής, του κοινωνικού και φιλικού σας κύκλου. Ετοιμαστείτε για εξομολογήσεις, προσεγγίσεις και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την αισθηματική σας ζωή.

Τυχερή ημέρα: Σαββάτο

Ταύρος: Εσείς είσαστε οι καλύτεροι. Με τον Ήλιο πάνω στο ζώδιο σας, έχετε πολλά να περιμένετε αυτό το Σαβ/Κο. Οι χωρισμένοι, που κάνουν τις αληθινές τους προσπάθειες για επαναπροσέγγιση, θα το καταφέρουν. Κάποιοι ίσως και να σκεφτούν τον γάμο ή κάποιας άλλη μορφής δέσμευση. Το χρήμα και η εργασία θα σας υποστηρίξουν.

Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Δίδυμοι: Με τον Άρη μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, είσαστε σε μια υπερκινητικότητα και νευρικότητα. Προσέχετε μην πείτε ή κάνετε κάτι περισσότερο. Οι μέρες θέλουν εγκράτεια και απόλυτη λογική. Μπορεί να υπάρχουνε ερωτικές εκκρεμότητες, αλλά μην το βάζετε κάτω. Αυτό που θέλετε, και όπως ακριβώς το θέλετε, θα το πετύχετε.

Τυχερή ημέρα: Σαββάτο

Καρκίνος: Κλείστε τα αυτιά σας, σε όλα αυτά που σας λένε οι γύρω, για την σχέση κα τον άνθρωπο σας. Εσείς είστε αυτοί που ξέρετε καλύτερα, τι πρέπει να βελτιώσετε. Όσοι έχουν τσακωθεί είναι πιθανόν, μέσα σε αυτό το επόμενο 2ήμερο να βρουν και πάλι την κοινή του συνισταμένη.

Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Λέων: Αν έχετε κάποιες απορίες για την παρούσα φάση της σχέσης σας, καλό θα ήταν άμεσα, να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας που δείχνει, ότι έχει όλη την καλή διάθεση να σας λύσει τις ανασφάλειες. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι, πολύ καιρό, μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα έχουν μια ξαφνική ερωτική είδηση.

Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Παρθένος : Είστε οι ευνοημένοι των άστρων, αυτό το διάστημα και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να λύσετε τις όποιες δύσκολες καταστάσεις μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Πολλά και τα άτομα, που σας αγαπούν και θα σας πλησιάσουν. Αυτό θα προκαλέσει ποικίλες εκπλήξεις στους ελεύθερους.

Τυχερή ημέρα: Σαββάτο

Ζυγός: Το να κάνετε κινήσεις εντυπωσιασμού, δεν θα σας βγάλει πουθενά. Αποφύγετε τις περίεργες επικοινωνίες, τα γνωστά λημέρια και οτιδήποτε άλλο, σας κάνει δεδομένους προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Όποιος σας αγαπά, θα βρει τους σωστούς τρόπους να σας πλησιάσει και να σας κερδίσει.

Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Σκορπιός: Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχει από όλα. Αυτό σημαίνει πολλές ερωτικές έριδες που θα πέσουν στην αντίληψη σας. Κρούσεις ιδιαίτερες από άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Μην αποκλείσετε και την εκδοχή, κάποιας ανέλπιστης επικοινωνίας – συνάντησης, με κάποιον από το παρελθόν σας.

Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Τοξότης: Εσείς, τρώτε τα νύχια σας, από την αγωνία που έχετε για την εξέλιξη της ερωτικής σας σχέσης. Αυτό είναι λάθος, καθώς την άλλη μισή ευθύνη για αυτό που σας συμβαίνει, την έχει ο άνθρωπος σας. Μην κάνετε κάτι διαφορετικό από ότι συνήθως αυτό το Σ/Κ. Αφήστε τους άλλους, να σας πλησιάσουν.

Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Αιγόκερως: Τα λόγια που σας έχει πει ο άνθρωπος σας, είναι αντιφατικά. Αυτό το ‘ναι μεν αλλά’, δεν είναι αποδεκτό, από το ζώδιο σας. Θα σας δοθούν οι σχετικές πρακτικές ευκαιρίες, για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε αλήθειες και προθέσεις. Μην ανακατέψετε σε όλο αυτό, κανέναν, και ειδικά το παρελθόν σας.

Τυχερή ημέρα: Σαββάτο

Υδροχόος: Ένα πολύ καλό 2ήμερο, που θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο σας. Αυτό που έχει πια σημασία, είναι να μιλήσετε πιο ανοιχτά και να λύσετε, όλες αυτές τις συσσωρευμένες παρεξηγήσεις, που έχουν φυτρώσει στο μεταξύ σας, τις τελευταίες εβδομάδες.

Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Ιχθείς: Η αγάπη έχει την δική σας εικόνα. Αυτό είναι και κάτι που θα το βιώσετε, μέσα από την φροντίδα και τα εξωστρεφή συναισθήματα, που θα σας έρθουν, από τον άνθρωπο σας. Όλα έχουν την λύση τους, και ειδικά για αυτούς, που έχουν αποφασίσει, να ξεφύγουν από τα παλιά. Όλος ο καινούργιος μήνας, θα σας δώσει ευκαιρίες για να ισορροπήσετε και την οικονομική σας ζωή.

Τυχερή ημέρα: Σαββάτο

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: