Ένα Σαββατοκύριακο αγάπης για όλα τα ζώδια. 11+12/03

Ένα Σαββατοκύριακο αγάπης για όλα τα ζώδια. 11+12/03

Ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο που συμπεριλαμβάνει την τελευταία Πανσέληνου του τρέχοντος ζωδιακού έτους που κλείνει στις 20/03. Επηρεάζει άμεσα και θετικά τους Εκπροσώπους του Νερού και της Γης. Χρήμα και πάθη θα δώσει σε ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα

Αναλυτικά για όλους:

ΚΡΙΟΣ: Θα ζοριστείτε αρκετά εσείς οι Κριοί, για να φέρετε σε μόνιμη ισορροπία, όλους τους τομείς της ζωής σας. Σαφώς και ο Δίας – Άρης, είναι και θα είναι για αρκετούς μήνες ακόμα υποστηριχτές σας, αλλά μέσα σε αυτόν τον μήνα του Μαρτίου, θα πρέπει να προβείτε σε καθοριστικές αλλαγές, που θα γίνουν αντιληπτές στα περιβάλλοντα σας. Για τους ελεύθερους, ο έρωτας επίσης είναι κοντά.

Αστρολογική εύνοια με ζώδια της Γης

 ΤΑΥΡΟΣ: Η αληθινή αγάπη απαιτεί χρόνο, ενέργεια και θυσίες για τις οποίες στο τώρα σίγουρα, είστε βέβαιοι ότι θέλετε να προσφέρετε. Οι δύσκολες σχέσεις, θα σταματήσουν και στην θέση τους θα έρθουν νέα συναισθήματα που αξίζουν την προσοχή, και τον χρόνο σας. Η κινητικότητα των εσωτερικών πλανητών, θα δώσει μια έφεση, στους γεννημένους της δεκαετίας του ’80.

Αστρολογική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πλέον η ζωή σας με έναν  Ερμή, να συγκεντρώνει γνώση από όλα τα ζώδια, είναι σε υψηλό επίπεδο, και αυτό σημαίνει ότι πλέον τα φίλτρα σας έχουν γίνει πολύ πυκνά! Αναμένεται έρωτας με επέκτασης μεγάλης αγάπης, μέσα στον τρέχοντα μήνα. Σε πολιορκία θα βρεθείτε, έτσι ώστε να δείτε όλους αυτούς που επιθυμούν να σας προσεγγίσουν, με απώτερο σκοπό να σας κερδίσουν.

Αστρολογική εύνοια με ζώδια της Γης

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν είστε κοινωνικοί αυτές τις ημέρες, και πιθανόν ούτε και μετρημένοι στους τρόπους σας, εσείς οι Καρκίνοι. Όλες οι πλανητικές όψεις, του πρόσφατου χρονικού διαστήματος, σας έχουν ρίξει την διάθεση. Μην δώσετε περισσότερη σημασία σε λεπτομέρειες και προσπαθήστε να διορθώσετε τα οικονομικά σας. Από τις ερχόμενες ημέρες, ίσως κάτι από το παρελθόν να σας εμφανιστεί.

Αστρολογική εύνοια με ζώδια του Αέρα

ΛΕΩΝ : Εύνοια, είναι αυτήν την εποχή, να είστε τελείως μόνοι σας, και χωρίς τα βάρη μια συναισθηματικής σχέσης. Δικαιούστε καιρού ανάπαυσης και προσαρμογής στα καινούργια δεδομένα της ζωής, και υπό την επήρεια του ισχυρότατου φαινομένου της Πανσελήνου, που θα σας δώσει το πράσινο φως για έναρξη και αναζήτησης συντρόφου ζωής.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώσετε λίγο ακόμα χρόνο στον εαυτό σας, για να σταθεροποιήσετε τους υπολοίπους τομείς της ζωής σας. Ο Κρόνος που υποστηρίζει από τον ιδιότροπο Τοξότη, θα σας αποδώσει την ευκαιρία μέσα στον Ιχθύ,  που πλησιάζει, να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και να έρθετε σε επαφή με κόσμο, κοντά στις δικές σας επιθυμίες και θέλω.

Αστρολογική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

ΖΥΓΟΣ: Πολλές οι αστρολογικές όψεις και τα ευνοϊκά τρίγωνα -εξάγωνα, που κάνει ο Δίας – Ερμής, και ευνοεί όλα τα ζώδια του αέρα, και κυρίως τους Ζυγούς. Τα δύσκολα έχουν πια τελειώσει, και από εδώ και πέρα όλα θα βελτιωθούν, και ειδικότερα στην αισθηματική ζωή. Όσοι έχουν μείνει πολύ καιρό μόνοι, θα μπορέσουν επιτέλους να προσεγγιστούν από πρόσωπο, της αρεσκείας τους.

Αστρολογική εύνοια με ζώδια της Γης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ρυθμούς ανάτασης και επέκτασης για όλους τους Σκορπιούς, θα φέρει το επόμενο διάστημα. Πολλά από τα όνειρα σας, θα αρχίσουν να ολοκληρώνονται και να παίρνουν σάρκα και οστά. Οι περισσότεροι που έχουν σοβαρή – σταθερή σχέση, θα καταφέρουν να την επισημοποιήσουν με μικρές καθυστερήσεις, μέσα στον επόμενο μήνα του Απριλίου.

Αστρολογική εύνοια με ζώδια της Γης

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι Τοξότες, που είχαν βγει από ερωτική απογοήτευση ή έντονο χωρισμό. θα βρουν το σθένος, να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω, μέσα από νέες γνωριμίες. Τα οικονομικά θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικά και θα βοηθήσουν, σε μια καλύτερη και πιο σταθερή ψυχολογία. Αυτοί που είναι σε μεγάλους δεσμούς, θα έχουν επιτυχημένη κατάληξη, πριν λήξει το τρέχον ζωδιακό έτος 20/03.

Αστρολογική εύνοια με ζώδια του Αέρα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι Παρθένοι που έχουν αποφασίσει να μείνουν μόνοι, και αυτό το διάστημα τελικά, δεν θα το κρατήσουν σαν θέση, καθώς νέος έρωτας, θα τους ξαφνιάσει ευχάριστα, πριν την λήξη του μήνα αυτού. Οι όψεις του Δία μέσα στο επόμενο, θα δώσουν οριστικές λύσεις και σε πολλά οικονομικά ζητήματα, που ήταν επί μήνες στάσιμα.

Αστρολογική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το Σαββατοκύριακο έρχεται και αποδίδει και δώρα – ευκαιρίες εκεί που χρειάζεται. Από τώρα και μέχρι την λήξη του Ιχθύ 20/03, πολλά θα τροποποιηθούν στις σκέψεις σας. Θα ενταχθείτε σε καινούργιους κύκλους που θα σας διευρύνουν τους ορίζοντες, και στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και σημαντικές γνωριμίες.

Αστρολογική εύνοια με ζώδια του Νερού

ΙΧΘΕΙΣ: Είσαστε μονίμως μπλεγμένοι σε παρελθόν και ακατανόητο παρόν. Αυτό σαν κατάσταση, σας καθυστερεί από οτιδήποτε σας πλησιάζει! Η καλή τύχη θα χτυπήσει δυνατά την πόρτα σας, τις τελευταίες δύο τελευταίες εβδομάδες του Μαρτίου. Δεν υπάρχει κάτι πια να προσμένετε από το άσχημο παρελθόν. Για τους ελεύθερους, οτιδήποτε εμφανιστεί είναι μόνο από το μέλλον.

Αστρολογική εύνοια με ζώδια της Γης

Αρέσει σε %d bloggers: