Ανοιξιάτικοι Έρωτες για όλους…έρχονται!

Ανοιξιάτικοι Έρωτες για όλα τα ζώδια:

Δύο εβδομάδες μόνο έχουν μείνει, για να περάσουμε στην πιο όμορφη εποχή του έτους. Την Άνοιξη. Ο αστρολογικός ουρανός, είναι γεμάτος από θετικές όψεις του Ποσειδώνα και της Αφροδίτης. Των δύο ισχυρών πλανητών που συνδέονται άμεσα με τα αισθηματικά και την αγάπη γενικότερα.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ: Είσαστε κάτω από την εύνοια αρκετών πλανητών που θα σας χαρίσουν λύσεις. Αισθηματικές υποθέσεις που έχουν τραβήξει μέσα στον χρόνο, εμποδίζοντας την προσωπική σας εξέλιξη, θα τερματιστούν. Η νέα σελήνη στν εποχή των Ιχθύων, θα δώσει σε αυτούς που θέλουν κάτι να αλλάξουν, στην επαγγελματική τους ζωή, τις ευκαιρίες για κάτι πιο σίγουρο και μόνιμο!

Τυχερός μήνας: Μάρτιος

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σαγηνεύσετε πολύ κόσμο. Ο προσωπικός σας κυβερνήτης. θα σας προσφέρει, από την νέα του θέση, μια υπεροχή σε ζητήματα αισθηματικών. Οι προσπάθειες αυτών που έχουν χωρίσει θα βρουν θετικό αντίκτυπο, μέχρι και του σημείου της επανένωσης, ίσως και με καλύτερες προδιαγραφές από ότι παλαιότερα.

Τυχερός μήνας: Απρίλιος

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε μια ιδιαίτερα αυστηρή φιγούρα αυτήν την εποχή. Πολλά τα θέματα στον αισθηματικό και στον οικονομικό σας τομέα, που χρίσουν άμεσων λύσεων. Οι δυσκολίες από τον Κρόνο –Άρη, θα υποχωρήσουν το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, και θα δώσουν την θέση τους, σε καλύτερες επικοινωνίες.

Τυχερός μήνας: Μάρτιος

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι επιθυμίες και οι πόθοι θα εναρμονιστούν. Οι Καρκίνοι που είναι μόνοι, αυτόν τον δυναμικό μήνα θα καταφέρουν και βρουν, έναν νέο έρωτα που θα τους συγκλονίσει. Οι μέρες είναι πια θεραπευτικές από το άσχημο παρελθόν. Μέσα σε αυτήν την κινητικότητα θα δείτε σπουδαίες αλλαγές στα εργασιακά σας.

Τυχερός μήνας: Μάιος

ΛΕΩΝ: Η στοργή και η προσοχή που δίνεται στον άνθρωπο σας, θα σας επιστραφεί στο πολλαπλάσιο. Για τους Λέοντες που είναι σε συγκρούσεις αυτήν την εποχή με το άτομο του ενδιαφέροντος τους, θα καταφέρουν να ισορροπήσουν. Οικονομική ενίσχυση θα λάβετε, από κοντινά σας πρόσωπα, που θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση.

Τυχερός μήνας: Μάιος

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διαφορετική αντίληψη που έχετε από τον άνθρωπο σας, σας βάζει σε μια σειρά σκέψεων. Οι μέρες είναι επικίνδυνες μέχρι και τις 02/03, για ξαφνικούς χωρισμούς. Δώστε μια παραπάνω προτεραιότητα σε φίλους και οικογένεια που σας ζητάνε την βοήθεια σας. Οι δεσμεύσεις ετών, θα περάσουν σε ένα άλλο επίπεδο, καλύτερο.

Τυχερός μήνας: Απρίλιος

ΖΥΓΟΣ: Θα προσελκύσετε πολύ καινούργιο κόσμο. Ιδίως οι αδέσμευτοι θα είναι και οι τυχεροί, που μέσα από αυτήν την κινητικότητα, θα εντοπίσουν κάτι που θα τους τραβήξει το σύνθετο ενδιαφέρον τους. Μεγάλη εστίαση στα οικονομικά σας, θα σας αποδώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, ίσως και καλύτερο.

Τυχερός μήνας: Απρίλιος

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείτε να τρέξετε όλες σας τις υποθέσεις σε αυτόν τον ευνοϊκό μήνα. Υποθέσεις αισθηματικών που σας προβληματίζουν θα περάσουν στο παρελθόν. Οι όψεις τους κυβερνήτη σας, σας υποστηρίζουν για καθοριστικές αλλαγές. Οι εργασιακές σας προθέσεις, δεν χρειάζεται να ανακοινωθούν σε τρίτα άτομα, αν ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί σαν σκέψη.

Τυχερός μήνας: Μάρτιος

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαστε κάτω από το ασφυκτικό κλοιό του Άρη από τον Κριό και του Κρόνου. Αυτό σίγουρα θα προκαλέσει αναταράξεις μέσα σε ζευγάρια που έχουν χάσει τον τελευταίο καιρό τα πατήματα τους. Μεγάλη προσοχή και σύνεση θα πρέπει να υπάρχει και σε χρηματοοικονομικά θέματα, που σχετίζονται με αγορές και πωλήσεις.

Τυχερός μήνας: Μάρτιος

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε παρασυρθεί σε πολλά επικοινωνιακά λάθη. Αυτό σας έχει στοιχίσει την εμπιστοσύνη του ανθρώπου σας. Οι μέρες μετά τις 10/03, θα υποστηρίξουν τις κινήσεις σας, αν πραγματικά επιθυμείτε να διορθώσετε τα πράματα. Επίσης και τα ζευγάρια που είναι σε διαδικασίες για επισημοποίηση, θα έχουν κάποιες μικρές αλλά ξεπεράσιμες δυσκολίες.

Τυχερός μήνας: Μάιος

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι μέτρια. Σε αυτό ευθύνεστε εσείς. Από την δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου, πολλές οι ανατροπές που θα έρθουν και θα έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Μην κάνετε κινήσεις ακόμη, και πριν οι άλλοι κάνουν πρώτα, τις δικές τους.

Τυχερός μήνας: Μάρτιος

ΙΧΘΕΙΣ: Προστατέψτε τα κεκτημένα σας. Όλες οι ημέρες του Κριού και μέχρι τις 24/03, σας ανοίγουν οι πόρτες για να διαλευκάνετε υποθέσεις οικονομικών και αισθηματικών. Θα πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, μέσα από καλές και σταθερές συνεργασίες. Αυτοί που θα ταξιδέψουν, θα έχουν επιτυχημένες συνδιαλλαγές.

Τυχερός μήνας: Μάρτιος

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: