Αριθμολογία. Αισθηματικές προβλέψεις. Δευτέρα 19/12/16

Αριθμολογία. Αισθηματικές προβλέψεις. Δευτέρα 19/12/16

ΚΡΙΟΣ : Το τολμηρό 05

Η τελευταία νέα σελήνη που πλησιάζει έχει κάτι διαφορετικό για εσάς. Λυτρώνεστε από μια παρατεταμένη περίοδος αισθηματικής πίεσης και στεναχώριας που σίγουρα, σας κόστισε σε όλα τα επίπεδα. Οι μέρες από την αλλαγή του ζωδίου, σας δίνουν έναν αέρα ανανέωσης και πίστης στον εαυτό σας. Κινήστε τα οικονομικά σας πιο σοφά.

ΤΑΥΡΟΣ: Το φαινομενικό 02

Θα δείτε διευκολύνσεις. Ζητήματα που έχουν μείνει χωρίς εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή, τώρα θα αρχίσουν να σας δίνουν ευχάριστες εκπλήξεις. Οικογένεια και φίλοι σας στηρίζουν στις ατομικές σας επιδιώξεις. Από αύριο θα έχετε και το καλοδεχούμενο βάρος της Αφροδίτης από τις όψεις της, που θα σας διευκολύνει στις αισθηματικές σας υποθέσεις

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το επικοινωνιακό 07

Προσέξτε λίγο πιο πολύ σήμερα και αύριο, καθώς θα έχετε και τον βαρύ κυβερνήτη σας, σε ένα ζώδιο που δεν τιθασεύεται εύκολα, τον Αιγόκερω.  Η μέρα από το πρωί, θα σας δώσει ξαφνικές επικοινωνίες από εκεί που δεν το περιμένατε. Ακόμα και από άτομα, που προσωρινά ίσως είχαν ξεχαστεί από την μνήμη σας. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το ταλαιπωρημένο 09

Σίγουρα το νευρικό σας σύστημα, είναι αρκετά φορτωμένο με καταστάσεις που σας πιέζουν, και σε αισθηματικό και σε οικονομικό επίπεδο. Οι ενοχλητικές καταστάσεις, που ζείτε αυτό το χρονικό διάστημα, δεν σας βοηθούν για να έρθετε πιο κοντά, στους στόχους σας. Μέχρι και τις 25 του Δεκεμβρίου, μην επιχειρήσετε κάποια μεγάλη αλλαγή.

 

ΛΕΩΝ: Το γενναίο 01

Είστε σε σοβαρές σκέψεις, για να απομακρύνετε άτομα από την ζωή σας, που πια δεν μπορούν να σας ενισχύσουν σε κάτι. Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του μήνα, σας δίνουν πολλές υποσχέσεις που θα δείτε να γίνονται πραγματικότητα και να σας αποδίδουν τα προσδοκώμενα. Αυτό θα συμβεί και στα οικονομικά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το σταθερό 05

Είσαστε σε έντονο προβληματισμό, για το τι πρέπει να κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα. Πολλά τα θέματα που απαιτούν την προσοχή σας, και την άμεση επέμβαση σας. Η καθημερινή σας ενασχόληση με υποθέσεις που δεν εξελίσσονται, με τον τρόπο που επιθυμείτε, ίσως και θα πρέπει να σταματήσουν. Σκεφτείτε πιο συγκροτημένα και μην καθυστερείτε.

 

ΖΥΓΟΣ: Το δυσκολονόητο 06

Πολλά τα ευχάριστα γεγονότα που σας έχουν ανταμώσει από την αρχή του μήνα του Αιγόκερω. Αυτό θα συνεχιστεί έτσι και με καλύτερες ακόμη προοπτικές και το επόμενο διάστημα. Η αισθηματική ζωή αυτών που επιθυμούν την επανασύνδεση, θα την δουν να ανθίζει. Οικονομικές σας υποθέσεις, θα σας αποδώσουν ξαφνικό χρήμα και αίσθηση ασφάλειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το ευγενικό 04

Δυναμικό το διάστημα αυτό. Άρα κοιτάξτε για το πως μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και στην αισθηματική και στην επαγγελματική σας ζωή. Αυτοί που είναι σε διάσταση ή σε διαδικασίες χωρισμού, θα πρέπει να επισπεύσουν τις δράσεις, για να φύγουν από την στασιμότητα της κατάστασης. Στα οικονομικά θα έχετε αναπάντεχες οικονομικές χαρές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το μυστηριώδες 08

Μεγάλη κινητικότητα θα υπάρξει στις τάξεις των Σκορπιών. Αισθηματικές υποθέσεις που δεν σας εκπροσωπούν, θα τις σταματήσετε μέσα στο επόμενο διάστημα, του Δεκεμβρίου. Οι έξυπνες πρωτοβουλίες που θα πάρετε στον οικονομικό σας τομέα, θα σας δώσουν τύχη και εύνοια για αγορές και επενδύσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το ασταμάτητο 03

Οι δραστηριότητες σας σε επιχειρηματικές δράσεις, θα σας αποδώσουν χρήμα και σταθερότητα. Αυτό είναι ότι καλύτερο σας έχει συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ωστόσο αποφύγετε, να προχωρήσετε σε αγορές και πωλήσεις. Η προσωπική σας ζωή, είναι σε πλήρη αποδιοργάνωση. Αυτό χρειάζεται την άμεση προσοχή σας, για να μην φτάσει σε ανεπιθύμητα άκρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το υπερβολικό 09

Πολλά αυτά που πρέπει να επανεξετάσετε και να πάρετε άμεσα τις αποφάσεις σας. Οι πλειοψηφία των Αιγόκερων, είναι με το ένα πόδι στον χωρισμό και το άλλο στον κάνουν μια τελευταία προσπάθεια. Θετική θα είναι η ανταπόκριση που θα εισπράξετε, αν εντάξετε σε όλο αυτό και την πειθώ σας. Οικογενειακά ζητήματα και περιουσιακά έχουν μικρές καθυστερήσεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Το διαφορετικό 02

Οπλιστείτε με υπομονή και θάρρος. Πολλά αυτά που θα πέσουν στην αντίληψη σας, εν σχέση με τον σύντροφο σας, που ίσως και να τα αγνοούσαστε. Οι αστρολογικές όψεις πάνω σε όλα τα ζώδια του αέρα, είναι δύσκολες, και σίγουρα δυσχεραίνουν τις επικοινωνίες. Το 3ο δεκαήμερο του μήνα θα είναι πολύ καλύτερο.

 

Αρέσει σε %d bloggers: