Αστρολογικές Προβλέψεις Δευτέρα 08 Μαίου

Αστρολογικές Προβλέψεις Δευτέρα 08 Μαίου

 

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός :   Δυσκολεύεστε αρκετά να βγείτε από σχέσεις που δεν σας προσφέρουν τίποτα σε αισθηματικό επίπεδο. Αυτη η νέα εβδομαδα, θα πρέπει να είναι για εσάς διαφορετική  και σίγουρα να μην κουβαλάει την προβληματικότητα της προηγούμενης. Σκεφτείτε υπέρ σας και δράστε άμεσα και ανάλογα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Ταύρος: Έχετε ξοδέψει υπερβολικό χρόνο και ενέργεια για να πείσετε ένα πρόσωπο που κάποτε είχατε ερωτική σχέση, να επιστρέψει στο παρόν σας. Μην το συνεχίζετε. Η άποψη σας έχει εισακουστεί, άρα αφήστε την άλλη πλευρά να κάνει και αυτήν την κίνηση της.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~96 %

 

Δίδυμοι: Πολλές και περίπλοκες οι σκέψεις σας, που σας κάνουν και μένετε καθηλωμένοι στο άτυχο παρελθόν σας. Ο καινούργιος μήνας που πλησιάζει των Διδύμων, είναι γεμάτος από πρόσωπα και καταστάσεις, που σίγουρα θα διορθώσουν την ψυχολογία σας. Αυτό θα υποστηριχτεί και από την εν δυνάμει καλύτερη οικονομική σας θέση.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94%

 

Καρκίνος:  Έχετε πιάσει στα δίχτυα σας, μια καρδιά που δείχνει ότι σας θέλει πολύ και αληθινά. Οι αποκαλύψεις είναι κοντά και θα σας ενθουσιάσουν. Μια καλή περίοδος για τους μοναχικούς και τους χωρισμένους, που θα ήθελαν να ξαναφτιάξουν την  αισθηματική του ζωή.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92 %

Λέων:  Η ταλαιπωρία σας είναι μεγάλη. Έχετε χαθεί μέσα σε πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτό είναι και κάτι έχει ακουμπήσει και την προσωπική σας ζωή. Ενεργοποιηθείτε και κάνετε τις διορθώσεις σας. Από τα οικονομικά σας, θα έχετε χαρές.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Παρθένος : Αδειάστε την καρδιά σας από τα δηλητήρια του παρελθόντος. Οι μέρες είναι θετικές για να σας, άρα εύκολα θα έρθουν κοντά σας νέες γνωριμίες που μπορούν να σας ανανεώσουν. Αυτοί που είναι μέσα σε σχέσεις, θα έχουν πιο αναλυτικές συζητήσεις για το μέλλον τους.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Ζυγός:  Εσείς έχετε ανοίξει πολλές πόρτες αλλά ακόμη δεν έχετε αποφασίσει ποια θα τιμήσετε. Λάθος. Αν τελικά δεν σας ενδιαφέρουν κάποια άτομα, το καλύτερο θα ήταν να απομακρυνθείτε, χωρίς να δίνετε παραπάνω ελπίδες.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91 %

 

Σκορπιός : Δεν έχετε πια κανέναν λόγο να μένετε μέσα σε μια αισθηματική σχέση που δεν σας προσφέρει, όσα της προσφέρετε εσείς. Σκεφτείτε αυτό το διάστημα, πιο σοβαρά και σίγουρα μην κολλάτε στην βαρεμάρα και την ανασφάλεια.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Τοξότης:  Κάποιος που εδώ και καιρό κινείται στους εργασιακούς- φιλικούς σας κύκλους, έχει την διάθεση να κάνει ένα βήμα πιο κοντά στην καρδιά σας. Ίσως και να εκπλαγείτε. Για τους ήδη δεσμευμένους, είναι μια παγίδα που σίγουρα θα πρέπει να την αποφύγουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

Αιγόκερως : Είναι ανοιχτός ο δρόμος σας στις επιδιώξεις που δεν προλάβατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, να ολοκληρώσετε. Αυτό συσχετίζεται με τα αισθηματικά σας, που τώρα θα δείξουν την αληθινή τους δυναμική. Οι συνεργασίες σας, θα ανθίσουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Υδροχόος : Σκεφτείτε τα προγράμματα σας σε όλους τους τομείς. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα δείτε, εξελίξεις σε υποθέσεις οικονομικών και αισθηματικών, που είχαν σταματήσει. Ίσως και μια παλιά σας αγάπη να σας προσεγγίσει με πρόσχημα την φιλία.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %

 

Ιχθείς: Όπου και να γυρίσετε την ματιά σας, θα δείτε πρόσωπα του αντίθετου φύλου που σας κοιτούν με θαυμασμό. Μπορείτε πια να ξεχάσετε το παρελθόν σας και να κάνετε πιο δυναμικές κινήσεις, στον αισθηματικό σας τομέα, που σίγουρα χρειάζεται…. συμπλήρωμα!

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93 %

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: