Αστρολογικές Προβλέψεις- Τρίτη 03/01

Αστρολογικές Προβλέψεις- Τρίτη 03/01

Κριός: Δεν χρειάζεται αυτές τις ημέρες να πιέσετε για να βρείτε τι είναι αυτό που σας διατηρεί μόνιμα σε μια αισθηματική ένταση, και δεν σας αφήνει να εξελιχτείτε σαν ζευγάρι. Θα δείτε πράξεις από την πλευρά του συντρόφου σας, που θα σας προκαλέσουν ανακούφιση.

Ταύρος: Είσαστε οι τυχεροί της εποχής που πρέπει  όμως και από την δική σας πλευρά, να κινητοποιηθείτε για να σώσετε σχέσεις και  συναισθήματα. Δεν χρειάζεται να είστε υποχωρητικοί, απλά και ευθέως εκφράστε αυτά που σας ενοχλούν και πρέπει να διορθωθούν.

 

Δίδυμοι:

Έχετε πολλά να αντιμετωπίσετε το επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για εσάς. Οι σχέσεις είτε αισθηματικές, είτε εργασιακές, πια θα περάσουν από το ψιλό σας κόσκινο. Όποιος και ότι δεν σας συνάδει με την προσωπικότητα σας, θα τερματιστεί. 

 

Καρκίνος:

Είσαστε αυτήν την εποχή περικυκλωμένοι από ένα σωρό προτάσεις που μόνο σας γοητεύουν. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα σας ταίριαζε και κάντε τις επόμενες σας κινήσεις. Σίγουρα αυτό αφορά και τους δεσμευμένους, που θα δουν έναν αέρα ανανέωσης από τον σύντροφο τους.

 

Λέων: Πολλά τα κατά που έχετε αρχίσει και αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν μέσα στην σχέση σας. Δεν χρειάζεται να πληγώσετε τον άλλον, μιλήστε και πάρτε τις αποφάσεις σας. Πιο τυχεροί οι μόνοι, που δεν έχουν αυτήν την εποχή τίποτα να τους αγχώνει.

 

Παρθένος: Μπορείτε να πείτε ότι όλα πια μέσα στον δεσμό σας, έχουν πάρει την σειρά τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μιλήσετε από το ερχόμενο διάστημα και για τις μελλοντικές σας δεσμεύσεις. Υπάρχουν και νέοι έρωτες για αυτούς, που αποζητούν πια κάτι μόνιμο και ποιοτικό.

 

Ζυγός:

Θα έχετε καινούργια πλησιάσματα από μια παλιά σας γνωριμία. Μπορεί στο τώρα να υπάρχει στην ζωή σας, σαν φίλος – γνωστός, αλλά αυτό θα αλλάξει. Οι σχέσεις που άντεξαν τα δύσκολα του προηγούμενου έτους, από αυτόν τον νέο μήνα θα έχουν τάση για πιο σοβαρές δεσμεύσεις.

 

Σκορπιός: Είναι μια καλή εποχή για τους δεσμευμένους, έτσι ώστε να κάνουν πια πιο δομημένα σχέδια για το μέλλον τους. Το χρήμα και οι οικονομικές σας απολαβές θα πολλαπλασιαστούν και θα δώσουν την στήριξη που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε στόχους και όνειρα.

 

Τοξότης: Διαθέστε και ένα μέρος της ενέργειας σας, για θέματα που αφορούν εσάς αποκλειστικά. Έχετε χαθεί μέσα σε τρίτες υποχρεώσεις και δουλειά. Αυτοί που έχουν σχέση που μεσολαβεί χιλιομετρική απόσταση, ή μεγάλα χρονικά κενά στις συναντήσεις, θα πρέπει να βρουν πια τις λύσεις.

Αιγόκερως: Είναι πολλές οι θυσίες που έχετε κάνει για να είστε μαζί, με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που σας το αναγνωρίζει και θα διαπιστώσετε το επόμενο διάστημα την αισθηματική του εξωστρέφεια προς το πρόσωπο σας. Πιθανότητα και επανασυνδέσεων για τους μοναχικούς του ζωδίου.

 

Υδροχόος:

Πολλές οι προτάσεις που θα σας γίνουν, έτσι ώστε να έχετε την ευχέρεια να διαλέξετε την καλύτερη. Αυτό αφορά και την προσωπική σας ζωή, η οποία έχει πάρει την άγουσα, και σε εσάς τους ελεύθερους και σε εσάς τους εν σχέση. Οι θετικές εξελίξεις αναμένονται.

  

Ιχθείς:

Οι αισθηματικές επιτυχίες που έχετε, ίσως και να σας καθυστερούν από όλα αυτά που πρέπει να ολοκληρώσετε σε άλλους τομείς, της ζωής σας. Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι γεμάτο από κόσμο και καλές ευκαιρίες για να φέρετε τα πάντα σύμφωνα με τα δεδομένα σας.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: