Εβδομαδιαίες προβλέψεις. Από 10 έως 16 Απριλίου

Εβδομαδιαίες προβλέψεις. Από 10 έως 16 Απριλίου

Η εβδομάδα που έρχεται οδηγεί και τις γιορτινές ημέρες. Πολλές και οι σχετικές αφορμές που θα προκύψουν έτσι ώστε πολλά ζευγάρια ή φιλίες να επανασυνδεθούν.

Αναλυτικές προτάσεις:

Κριός: Δεν έχετε και πολύ καιρό για χάσιμο εσείς. Τα καλά νέα σας πλαισιώνουν, και έρχονται από τον άνθρωπο σας, που έχει την ανάγκη πια να σας ανοίξει την καρδιά του, και να σας προτείνει κάποια πράματα για το μέλλον  σας. Και οι ελεύθεροι θα έχουν κάποια καινούργια φλέρτ.

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Ταύρος: Έχετε πολλά να λύστε αυτές τις επόμενες ημέρες, με τον άνθρωπο σας. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα που τα είχατε αφήσει κάτω από το χαλί του χρόνου και τώρα, έχει έρθει η ώρα να συζητηθούν. Πολλά και τα ευχάριστα δρομολόγια και συναντήσεις, που θα κάνουν οι ‘ένα αποστάσει εραστές’.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

Δίδυμοι: Με τον Ερμή από Δευτέρα 10/04, να γίνεται ανάδρομος, εσείς θα έχετε σωρεία από ειδήσεις και συναντήσεις, στον αισθηματικό σας τομέα. Αυτοί που έχουν προγραμματίσει ταξίδια, θα πρέπει να ξανατσεκάρουν το πρόγραμμα τους. Τυχαίες συναντήσεις για κάποιους που θα εκπλήξουν.

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

Καρκίνος: Δεν χρειάζεται να πιέζετε το μυαλό σας για να κάνετε ότι μπορείτε για να είστε αρεστοί σε όλους αυτούς, που σας γοητεύουν. Αυτό είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι που θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και την άλλη πλευρά. Πολλές και οι επανασυνδέσεις που θα προκύψουν και στα ζευγάρια που είναι χωρισμένα, μόνο σε φυσικό επίπεδο.

Τυχερή ημέρα: Πέμπτη

Λέων: Πολλά αυτά που θα κερδίσετε αν  μείνετε απλά σιωπηλοί. Βλέπετε και εσείς ότι έχετε πολλά νεύρα αλλά εντάσεις μέσα στον δεσμό σας. Αν αυτό προέρχεται από προβλήματα που αφορούν τον σύντροφο σας,  ή το περιβάλλον του, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το υποστηρίξετε.

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Παρθένος: Η καρδιά και το μυαλό σας είναι ακόμη δεσμευμένο στο παρελθόν σας, που αισθάνεστε ότι κάτι δεν έχει τελειώσει. Μέσα σε αυτήν την αγωνία σας, θα υπάρξουν το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου, και κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Επίσης κάποια οικονομικά νέα, θα σας τονώσουν το ηθικό.

Τυχερή ημέρα: Τρίτη

Ζυγός: Είσαστε μέσα σε πολύ και ενδιαφέροντα κόσμο που επιθυμεί να σας γνωρίσει καλύτερα. Με την Αφροδίτη σε ανάδρομη φορά το μόνο που θα συμβεί είναι εσείς, να βρεθείτε σε έναν ερωτικό κλοιό, αλλά και κάποιος από το παρελθόν σας, να σας εμφανιστεί ζητώντας μόνιμη επανασύνδεση.

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

Σκορπιός: Και εσείς βλέπετε κάποια λάθος πράματα που γίνονται μέσα στην σχέση σας. Έχει έρθει λοιπόν το χρονικό σημείο, που θα πρέπει να τα διορθώσετε, μέσα από μια σοβαρή συζήτηση
που επιθυμεί και ο άνθρωπος σας. Οι μόνοι του ζωδίου, ίσως και μέσα στις γιορτές του Πάσχα, να έχουν φρέσκιες γνωριμίες.

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Τοξότης: Ότι και να λέτε και με τον Κρόνο σε ανάδρομη φορά, δεν θα βρείτε το δίκιο σας, και ειδικά μέσα σε σχέσεις που έχουν χαθεί οι αισθηματικές επικοινωνίες. Αυτό που έχει σημασία είναι να σκεφτείτε και μόλις τα πράματα, ηρεμήσουν να προτείνετε τις πρακτικές σας αλλαγές. Να είστε σίγουροι ότι θα γίνουν αποδεκτές.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

Αιγόκερως: Όλα αυτά που έχετε περάσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη αναστάτωση στην καρδιά σας, και δεν μπορείτε πια να εμπιστευτείτε κανέναν. Μέχρι να φύγει ο Απρίλιος, νέα άτομα θα εισέλθουν στην καθημερινότητα σας και θα σας αλλάξουν την σκέψη.

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Υδροχόος: Ευτυχώς και μέσα από την ψύχραιμη καθοδήγηση σας, η σχέση σας έχει ξεφύγει από την κρίση και ήδη μέσα σε αυτόν τον μήνα, να συζητήσετε για δεσμεύσεις – γάμους – συγκατοικήσεις. Πολλά και τα κοινή συναινέσει, λυτρωτικά διαζύγια που θα απελευθερώσουν τους συντρόφους.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

Ιχθείς: Η ανάγκη του ανθρώπου σας είναι να φύγετε από την ρουτίνα, από την σχέση σας. Το ταίρι σας έχει πολλές προτάσεις για τις γιορτές. Κάποια ζευγάρια που έχουν χωρίσει ή τσακωθεί, θα βρουν τον επικοινωνιακό τρόπο να τα ξαναβρουν. Τα οικονομικά, θα δώσουν τις λύσεις και σε αυτούς που θέλουν να παντρευτούν – κάνουν να κάνουν οικογένεια, θα το καταφέρουν.

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: