Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19-25/12/16

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19-25/12/16

 

Η  εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την είσοδο του νέου ζωδιακού κύκλου. Αρχή αυτού, το ζώδιο του Αιγόκερου που θα φέρει ευχάριστες ανατροπές σε προγραμματισμένα σχέδια για αισθηματικές δεσμεύσεις και επαγγελματικές επεκτάσεις. Στις 23 Δεκεμβρίου έχουμε το δύσκολο αστρολογικό φαινόμενο όπου Ανάδρομος Ερμής και Αφροδίτη κοντράρονται. Ημέρα γεμάτη ενέργεια και ένταση που χρειάζεται προσοχή και ιδίως στον τομέα των δημόσιων σχέσεων.

Κριός:

Σχέσεις: Πολλοί θα σας πουν εκκεντρικούς και απόμακρους. Όλα τα άστρα με τις περίπλοκες όψεις τους, ακουμπάνε πρώτα το δικό σας ζώδιο, και μετά τα υπόλοιπα. Σε αυτό θα πρέπει να δείξετε μια εγκράτεια και μια προσοχή μέχρι τα τέλη του Δεκεμβρίου. Οι ερωτικές παρορμήσεις θα πρέπει άμεσα να τιθασευτούν, και περισσότερο για αυτούς που ήδη βρίσκονται σε μια σοβαρή σχέση ή γάμο. Δεν υπάρχει χώρος για λάθη και αισθηματικά παραπατήματα.

Οικονομικά: Η κινητοποίηση σας γύρω από θέματα που ακουμπάνε τα εργασιακά σας, θα σας δώσουν πολλά δώρα και συναντήσεις με αξιόλογα άτομα κύρους, που σίγουρα μπορούν να σας ανοίξουν πόρτες σε αυτά που αποζητάτε. Οι μέρες είναι άκρως δημιουργικές για όλα τα ζώδια της φωτιάς.

 

Ταύρος:

Σχέσεις: Γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε, και αυτόν τον μήνα του Τοξότη, και θα το κυνηγήσετε και μέχρι να το πετύχετε. Ιδιαίτερα αυτοί που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχουν και τον Ερμή να τους υποστηρίζει σε θέματα ερωτικής επικοινωνίας. Όλες οι μέρες μέχρι την αρχή του 2017,  θα δώσουν ευκαιρίες για διάλογο και συναντήσεις, που θα διώξουν τις άσχημες εικόνες του παρελθόντος.

Οικονομικά: Οτιδήποτε ήταν στατικό, τώρα έχει έρθει η ώρα να δώσει τους καρπούς του. Όσοι έχουν θέματα με δημόσιο, κληρονομικά – περιουσιακά, θα χρειαστεί να ανοίξουν το βήμα τους, και να κάνουν πιο δραστικές κινήσεις. Επίσης οι ιδέες για εξωτερικό, καλό θα ήταν να περιμένουν μέχρι το νέο έτος.

 

Δίδυμοι:

Σχέσεις: Έχετε ξαναβρεί τον ενθουσιασμό σας για την ζωή και τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Οι έντονοι ρυθμοί μέσα στους οποίους σας αρέσει να ζείτε, σας φέρνουν στο προσκήνιο των ημερών. Να είστε προετοιμασμένοι για νέους έρωτες και αφίξεις ατόμων, που θα σας γοητεύσουν. Η ζωτικότητα και το οξυδερκές του πνεύματος σας, για εσάς τους χωρισμένους, είναι ο μόνος τρόπος για να προσελκύσετε κάποιο πρώην ταίρι σας.

Οικονομικά: Είσαστε σε μια φάση ζωής, που το οικονομικό σας αιτούμενο σίγουρα έχει πια μπει σε ευθεία, προς την μόνιμη επίλυση του. Ωστόσο, μην απορρίψετε προτάσεις που θα σας έρθουν, και ίσως να εμπεριέχουν και κάτι που αξίζει να του ρίξετε και μια δεύτερη ματιά.

 

Καρκίνος:

Σχέσεις: Είναι πια η σωστή ώρα για να προχωρήσετε, σε αλλαγές στην προσωπική – οικογενειακή αλλά και κοινωνική σας ζωή. Πολλά αυτά που έχουν συσσωρευτεί μέσα στο μυαλό και την ψυχή σας, και τώρα μόνο είσαστε έτοιμοι για να μιλήσετε για όλα αυτά που σας βαραίνουν. Οι Καρκίνοι που ζουν έναν νέο έρωτα, το μόνο σίγουρο είναι και οι πιο κερδισμένοι, καθώς η αλλαγή ζωδίου, στις 23/12, θα δώσει ένα μεγαλύτερο κίνητρο, για να ανθίσουν τα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές.

Οικονομικά: Μπορεί στο τώρα να αισθάνεστε στριμωγμένοι και λίγο μπερδεμένοι στα οικονομικά σας θέματα, όμως τίποτα δεν είναι μόνιμο. Από τις 24/12, θα αρχίσετε να βλέπετε φως σε όλα τα στάσιμα προβλήματα σας. Όσοι ψάχνουν για νέα εργασία, θα την έχουν πολύ σύντομα.

 

Λέων:

Σχέσεις: Δικαιούστε να μιλήσετε και να απαιτήσετε αυτά  που σας έχουν τάξει αλλά δεν σας τα αποδίδουν πια. Οι μέρες είναι ενισχυτικές με τον Άρη στον Υδροχόο, να σας ωθεί για να διαπραγματευτείτε τις αλλαγές, με τον σύντροφο σας, που σίγουρα μπορούν, να σας φέρουν σε μια καλύτερη διάθεση. Όσοι είναι σε σκέψεις, για άμεσο χωρισμό, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν από τον νέο μήνα που όλα θα είναι πιο ήρεμα.

Οικονομικά: Η μόνιμη κινητικότητα σας θα σας φέρει κοντά σε λύσεις, σε προβλήματα που σας γεμίζουν καθημερινά το μυαλό. Αυτοί που ενεργούν για επενδυτικές αγορές, θα ήταν πιο ασφαλές να περιμένουν το Καλοκαίρι 2017, που τα αστρολογικά θα δώσουν την απλόχερη εύνοια τους.

Παρθένος:

Σχέσεις: Πολλές οι αισιόδοξες σκέψεις που σας κατακλύζουν αυτό το διάστημα. Παλιές  υποθέσεις της  συναισθηματικής σας ζωής,  θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σας δικαιώσουν. Αυτό μπορεί να συμβαίνει επανασύνδεση ή και ακόμη μια σοβαρή πρόταση, για ένα βήμα παραπάνω στην κοινή σας ζωή. Ο νέος ζωδιακός μήνας, θα αποδώσει και στους αδέσμευτους, πολλές γνωριμίες που θα ενθουσιάσουν και τους πιο δύσκολους.

Οικονομικά: Χρειάζεται να κινηθείτε με αυστηρό πρόγραμμα για τις επόμενες εβδομάδες. Υπάρχει μια σειρά από καθυστερήσεις, που θα προκύψουν μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου, που δεν θα πρέπει όμως να σας στεναχωρήσουν. Μέσα από αυτό θα καταφέρετε να περάσετε και σε μια δεύτερη και πιο ώριμη σκέψη, τις τελικές σας αποφάσεις.

 

Ζυγός:

Σχέσεις: Είσαστε με το ένα πόδι μέσα στην σχέση, και το άλλο εκτός. Οι μέρες του Τοξότη που πέρασαν, σας δοκίμασαν, αλλά τώρα το επόμενο διάστημα,  σας δίνει πια μια αίσθηση της απτής πραγματικότητας. Αυτό για τους ελεύθερους σημαίνει πιο προσεχτικές επιλογές, και με πιο αυστηρά κριτήρια. Για τους εν σχέση – γάμο, μια πιο βαθιά σκέψη για όλα αυτά που πρέπει να αλλάξουν, για μια καλύτερη πορεία.

Οικονομικά: Ψάχνετε με ένταση και ασταμάτητα κάτι νέο. Όλη αυτή η δράση σας θα αποδώσει αποτέλεσμα, μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Όσοι ξεκινούν νέες συνεργασίες, θα τις δουν να αναπτύσσονται και να αποδίδουν πρακτικά, από το 2017 και ύστερα.

Σκορπιός:

Σχέσεις: Έχετε αποδεχτεί τα λάθη σας, και αυτό σίγουρα σας βάζει σε σοβαρές σκέψεις και συλλογισμούς, για να προχωρήσετε σε κάθετες τομές, σε οτιδήποτε σας απογοητεύει στην προσωπική σας ζωή. Αυτό θα πολλαπλασιαστεί σαν ενέργεια από την στιγμή που ο Ερμής, θα περάσει σε ανάδρομη φορά. Όλοι οι Σκορπιοί, που διατηρούν προβληματικές σχέσεις, καταστάσεις του παρελθόντος, που τους μπλοκάρουν, θα χρειαστεί άμεσα να τις ξεδιαλύνουν.

Οικονομικά: Θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις και αλλαγές μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Όσοι επιδιώκουν να αλλάξουν πόλη – χώρα, ευνοούνται να το κάνουν τις προσεχείς εβδομάδες. Μια εποχή μέχρι τον Ιανουάριο, που πολλά θα έχουν αλλάξει άρδην και προς το συμφέρον σας.

 

Τοξότης:

Σχέσεις: Δυσκολίες αντιμετωπίζετε στην προσωπική σας ζωή. Ο Άρης μέχρι και τις 30-12, κάνει δύσκολες όψεις με τον Κριό και σας προκαλεί νεύρα και εντάσεις, ίσως και αδικαιολόγητα. Έχετε διάθεση να φύγετε μακριά από όλους και από όλα. Σε μια τέτοια έκρυθμη διάθεση είναι και αυτοί που στέκονται μόνοι εδώ και μήνες. Όλα τα βρίσκουν λίγα και αδιάφορα. Από τις αρχές του Αιγόκερω και μετά την νέα σελήνη, θα ηρεμήσετε.

Οικονομικά: Λειτουργείτε βάσει ενστίκτου. Αυτό σας έχει σώσει πολλές φορές. Τώρα θα πρέπει να βάλετε και την λογική μέσα σε όλο αυτό. Οι μέρες μέχρι και τις 25/12, θα σας φέρουν αντίκρυ, σε πολλά θέματα του παρελθόντος και θα σας ζητήσουν άμεσες λύσεις.

 

Αιγόκερως:

Σχέσεις: Δηλώνετε συναισθηματικά εξαρτημένοι, από μια κατάσταση που ακουμπάει το παρελθόν σας. Άλλωστε το γήινο στοιχείο του ζωδίου σας, δεν σας βοηθάει να απαγκιστρωθείτε από αυτό εύκολα. Η όψη του Ερμή με τον κυβερνήτη σας, μέχρι τις 23/12, θα σας δώσει μια σειρά από επικοινωνίες και συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν, να αποφασίστε τις επόμενες κινήσεις σας. Αυτοί που σκέφτονται για γάμο ή κάτι περισσότερο μια ολοκληρωμένη οικογένεια, θα βρουν ανοιχτούς  δρόμους από τον σύντροφο τους.

Οικονομικά: Η εποχή επιτάσσει προσοχή και μείωση των υπερβολικών εξόδων. Από τον επόμενο μήνα, μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα και να δείτε πως θα ρυθμίσετε τυχόν οικονομικές σας εκκρεμότητες. Δώστε μια προτεραιότητα και σε ζητήματα επενδύσεων και ταξιδιών.

 

Υδροχόος:

Σχέσεις: Έχετε αθροίσει μια σειρά από λάθη, που έχουν γίνει μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, και είστε πια έτοιμοι να τα συζητήσετε με τον άνθρωπο σας. Κάντε το μετά την νέα σελήνη, που σίγουρα δεν ενδείκνυται για τέτοια θέματα. Συντροφικά ταίρι που διατηρούν την σχέση τους, με τις δυσκολίες των χιλιομετρικών αποστάσεων, θα βρουν τελικά τις λύσεις, για να είναι πια μαζί πιο εύκολα! Για του μόνους Υδροχόους, οι μέρες της επιτυχίας σας, είναι κοντά.

Οικονομικά: Μην τρέχετε με τους ρυθμούς των άλλων. Οι μέρες του Τοξότη σας ταιριάζουν πολύ, και σας δίνουν έναν αέρα αυτοπεποίθηση πάνω στις επιχειρηματικές σας επιδιώξεις. Δεν χρειάζεται να δώσετε μέσα στον Δεκέμβριο απαντήσεις, που σας έχουν ζητηθεί, για νέα σχέδια και την υλοποίηση τους.

Ιχθείς:

Σχέσεις: Πολλά τα αγαπημένα πρόσωπα που θα σας πλαισιώσουν αυτό το διάστημα, και θα θελήσουν να σας προσφέρουν αγάπη και υποστήριξη. Συντονιστείτε και εσείς σε αυτήν την ευχάριστη ατμόσφαιρα, και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι. Όσοι είναι σε διάθεση για νέες κατακτήσεις, θα έρθουν αντιμέτωποι με πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα τους κεντρίσουν την προσοχή.

Οικονομικά: Σίγουρα έχετε πολλά μέτωπα που σας προβληματίζουν. Δώστε στον εαυτό σας λίγο περισσότερο χρόνο, για να σκεφτεί τις λύσεις. Πολλά καλά θα τύχουν από τον μήνα του  Δεκεμβρίου, ίσως και κάποια τυχερά –  ξαφνικά έσοδα, που θα σας λύσουν τα χέρια. Κινητοποιηθείτε προς όλες τις κατευθύνσεις.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: