Εποχή Ιχθύων από 19/02 ως 20/03. Προβλέψεις για όλους

Εποχή Ιχθύων από 19/02 ως 20/03. Προβλέψεις για όλους

Σε λίγες ημέρες το άστρο του ζωδιακού, ο Ήλιος,  περνάει στο ζώδιο του ισχυρού Ιχθύ. Για 4 εβδομάδες όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, και θα αναδείξουν ευκαιρίες που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες όλων των ζωδίων.  Ο τελευταίος οίκος του ζωδιακού, συγκεντρώνει όλη την ενέργεια του σύμπαντος και αποδίδει χάρες σε όλους αυτούς, που τις ζητούν με αλτρουιστικό σκοπό.

Αστρολογικές προβλέψεις για όλους και όλα:

ΚΡΙΟΣ: Προστατέψτε τα νώτα σας, καθώς υπάρχει άπλετο παρασκήνιο και σε αστρολογικό επίπεδο και σε ανθρώπινο που θα σας ξαφνιάσει. Άτομα που είχαν την εμπιστοσύνη σας, τώρα θα δείξουν έναν άλλο χαρακτήρα. Μην ασχοληθείτε να βρείτε τι υπάρχει πίσω από όλο αυτό. Συνεχίστε και μην κοιτάτε πίσω. Συμμαχικά θα είναι τα οικονομικά σας.

Τυχερό διάστημα περιόδου: 20-25 Φεβρουαρίου

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλά τα εμπόδια που υπάρχουν στους δρόμους σας. Οι όψεις των πλανητών δεν βοηθούν αυτές τις ημέρες, στο να πράξετε και να λύστε οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις, όπως εσείς ξέρετε. Αυτοί που έχουν οργανώσει ταξίδι για τις ημέρες τις πρώτες του Μαρτίου, ίσως να πρέπει να το τσεκάρουν πάλι.

Τυχερό διάστημα περιόδου:  04-10 Μαρτίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε μπει στο ανοιξιάτικο κλίμα και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα ευδιάθετους και παρασύρει μαζί και τα κοντινά σας πρόσωπα. Έχετε ήδη προσαρμόσει τα προγράμματα σας για τις διακοπές και αυτό θα γίνει ακόμη πλουσιότερο με άτομα, που θα σας προσεγγίσουν. Προσοχή μόνο στις υπερβολές εξόδων, που ως γνωστόν, δεν μπορείτε να ελέγξετε εύκολα!

Τυχερό διάστημα περιόδου: 25-28 Φεβρουάριου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι πολύμηνες προσπάθειες σας, θα πιάσουν πια τόπο στην καρδιά του ατόμου που τόπο πολύ επιθυμείτε. Οι όψεις της ερχόμενης Πανσελήνου του Μαρτίου (11/03), σας φωτίζουν έτσι ώστε όλα σε θέματα αισθηματικά, να γίνουν πιο εύκολα. Το τέλος του μήνα του Ιχθύ,  θα σας βρει με λυμένες καταστάσεις, οι οποίες συσχετίζονται με δύσκολα οικονομικά.

Τυχερό διάστημα περιόδου: 03-11 Μαρτίου

ΛΕΩΝ: Μικρή η ταλαιπωρία της τελευταίας περιόδου, μπροστά σε αυτά που θα εισπράξετε από τα αγαπημένα σας άτομα. Οι γνωριμίες, είναι κοντά και εσείς πρέπει να είστε έτοιμοι για αναπάντεχες συναντήσεις, σε άτομα που ίσως και να έχετε ξεχάσει στο πέρας του χρόνου. Θετικές επιρροές θα έχετε και στην δουλειά σας που έχει πολλά να σας αποδώσει.

Τυχερό διάστημα περιόδου: 10-14 Μαρτίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλές οι καλές επαφές που θα έχετε με άτομα που θα εισέλθουν στην ζωή σας μέχρι την Πανσέληνο στις 11 Μαρτίου . Ο κοινωνικός σας κύκλος εξαπλώνεται και σας δίνει μια καινούργια πνοή, που σίγουρα θα σας ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία. Οικονομικές ανακατατάξεις θα έχετε στα επαγγελματικά σας που θα σας δώσουν λύσεις.

Τυχερό διάστημα περιόδου: 12-15 Φεβρουαρίου

ΖΥΓΟΣ: Επιστρέφετε δριμύτεροι στο ερωτικό παιχνίδι και αυτό σας συναρπάζει. Πολλές οι νέες κατακτήσεις. Οι ανάδρομες τροχιές των Δία και Πλούτωνα δεν σας τρομάζουν, αντιθέτως σας ωθούν για να ισορροπήσετε πολύ περισσότερο την οικονομική σας ζωή, που έχεις τάσεις πτωτικές αυτό το διάστημα. Ευτυχώς όμως μόνο προσωρινά.

Τυχερό διάστημα περιόδου: 06-12 Φεβρουαρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλά τα ερωτηματικά που έχετε για το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στην σχέση σας, και ίσως και πίσω από την πλάτη σας. Η διάθεση σας είναι όντως βαριά και αυτό σίγουρα έχει την βάση του στην προσωπική σας ζωή, που δεν την βλέπετε να εξελίσσεται όπως θα επιθυμούσατε. Τουλάχιστον μια μεγαλύτερη παρηγοριά είναι τα οικονομικά σας, που είναι καλύτερα από κάθε άλλη φορά.

Τυχερό διάστημα περιόδου: 20-24 Φεβρουαρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν σας λείπει η διασκέδαση και η ψυχαγωγία. Μέσα σε όλη αυτήν την κινητικότητα, θα κάνετε και νέες επαφές – γνωριμίες που θα σας δώσουν την ανεβασμένη διάθεση, που ούτως ή άλλως αντιστοιχεί στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά. Επιπροσθέτως για τους αδέσμευτους, θα είναι μια περίοδος ευκαιριών για να ισορροπήσουν, την ερωτική τους καθημερινότητα.

Τυχερό διάστημα περιόδου: 01-06 Φεβρουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε κάνει πολλά πειράματα το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τα αισθηματικά σας, και το πιο πιθανόν είναι να έχετε μείνει μόνοι. Δεν ανήκετε στα ζώδια που έχετε ευελιξία σε αυτά τα θέματα. Ασχοληθείτε με αυτά που μπορείτε να ελέγξετε. Πάντως για αυτήν την περίοδο θα έχετε μεγάλες απολαβές από τον οικονομικό σας τομέα.

Τυχερό διάστημα περιόδου: 07-18 Φεβρουαρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαστε σε μια μόνιμη διαδικασία που σκέφτεστε τι μπορείτε να αλλάξετε στην καθημερινή σας ζωή, που θα σας έφτιαχνε το κέφι αλλά και του συντρόφου σας. Δεν χρειάζεται τελικά να κάνετε πολλά. Οι όψεις των Άρη και Δία, σας τροφοδοτούν με ευκαιρίες για καλύτερα οικονομικά, ιδέες για διαφορετική ψυχαγωγία αλλά και νέο κόσμο, που θα σας διορθώσει την ψυχολογία.

Τυχερό διάστημα περιόδου: 05-10 Φεβρουαρίου

ΙΧΘΕΙΣ: Είσαστε σε καλή περίοδο. Οι όψεις του Κυβερνήτη σας, σας ανανεώνουν και σας δίνουν τις ευκαιρίες, για να κάνετε μεγάλα ξεκαθαρίσματα και σε οικογενειακές υποθέσεις και σε ζητήματα οικονομικών, που σας έχουν αδικήσει στο παρελθόν. Μπορείτε από τώρα να οργανώσετε τις δραστηριότητες σας για το προσεχές Καλοκαίρι, καθώς θα γίνετε το επίκεντρο του κόσμου.

Τυχερό διάστημα περιόδου: 02-08 Μαρτίου

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: