Ερωτική Αριθμολογία. Τρίτη 19/12/16

Ερωτική Αριθμολογία για όλους. Τρίτη 19/12/16

ΚΡΙΟΣ: Το Πεισματάρικο 05

Είσαστε κάτω από την εύνοια του σύμπαντος. Ο μήνας του Αιγόκερω, προσεχώς, ξεκινάει και σας δίνει την ορμή, και την σταθερότητα που τόσο χρειάζεστε για να κάνετε τις επόμενες κινήσεις σας, και στα ερωτικά σας θέματα που χρήζουν άμεσης διόρθωσης, αλλά και των οικονομικών σας που σίγουρα πρέπει να κοιτάξετε, με μια πιο σοβαρή ματιά.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Το Ισχυρό 06

Η παρόρμηση σας σε νέες γνωριμίες, σας έχει φέρει σε αμήχανη και αδιέξοδη κατάσταση. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές από τις άσχημες σας μνήμες, ακόμη επηρεάζουν το παρόν σας. Ο Ερμής με την επόμενη του στάση  και σε ανάδρομη φορά, θα σας βάλει σε πιο βαθιές και ώριμες σκέψεις, για να δείτε τι είναι αυτό που τελικά σας αρέσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Το Δυναμικό 01

Οι ασταμάτητες συγκρούσεις σας, μέσα σε οικογενειακά περιβάλλοντα , θα πρέπει να λήξουν στο εδώ και τώρα. Οι μέρες που πλησιάζουν με την νέα Σελήνη  να σας πολλαπλασιάζει τα νεύρα και την ένταση, μόνο σε μόνιμες ρήξεις μπορούν να σας οδηγήσουν. Σε αυτό συμπεριλάβετε και τις εργασιακές σας σχέσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το Ρομαντικό 08

Θετική ανταπόκριση θα εισπράξουν οι περισσότεροι Καρκίνοι στα αιτήματα τους, για εξέλιξη στον γάμο ή την προσωπική του σχέση. Οι μέρες με τους πλανήτες να δίνουν όλη την θετική τους ενέργεια, στα ζώδια του νερού, σίγουρα θα ακουμπήσει και τις πικρές ιστορίες, αυτών που έχουν χωρίσει, και πιστεύουν σε μια επανασύνδεση.

ΛΕΩΝ: Το Δυσνόητο 09

Τηρείτε τις σωστές αναλογίες μεταξύ του ερωτικού σας τομέα, αλλά και του εργασιακού σας. Αυτό μόνο ένας Βασιλιάς θα μπορούσε να το κάνει φυσικά. Μεταξύ 25-29/12, θα δείτε άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος να λειτουργούν αλλοπρόσαλλα, και να σας εκνευρίζουν. Μην δώσετε παραπάνω σημασία. Όλα από τον νέο μήνα είναι διαφορετικά και πολλά υποσχόμενα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το Σταθερό 07

Η αυστηρότητα που έχετε βγάλει στην επιφάνεια, αυτό το χρονικό διάστημα δεν σας εξυπηρετεί πουθενά. Όλοι θα έχουν παράπονο σε λίγο από εσάς. Οι μέρες για όλα τα γήινα ζώδια, είναι πολύ καλές, για να μπορέσουν με ευκολία να διευθετήσουν ερωτικές καταστάσεις που χρειάζονται θεραπεία και επαναφορά. Οι οικονομικές σας επιτυχίες και απολαβές σας, ανεβάζουν την διάθεση.

ΖΥΓΟΣ: Το Διπολικό 04

Η σύνεση και η υποχωρητικότητα που δείχνετε στον άνθρωπο που υπάρχει στην ερωτική σας ζωή, ίσως και πια να μην σας επιστρέφει αυτά που έχετε ονειρευτεί. Οι μέρες μέχρι την λήξη του μήνα , ζητούν περισσότερο διάλογο και επιστροφή, σε αυτά που σας κάνουν και αισθάνεστε ασφαλείς. Αυτό θα πρέπει να το εφαρμόσετε και στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το Μυστηριώδες 01

Τίποτα δεν θα εξελιχθεί χωρίς την δική σας προσωπική και άμεση παρέμβαση. Δεν χρειάζεται να φοβάστε τις αντιδράσεις. Οικογενειακές και ερωτικές υποθέσεις πρέπει μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα, να ξεκαθαριστούν. Οτιδήποτε περάσει σε αυτήν την προβληματική μορφή στον νέο μήνα, μοιραία θα τερματιστεί και οριστικά. Προσοχή μεγάλη και σε νέες συνεργασίες που θα σας προτείνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το Έξυπνο 03

Η εβδομάδα σας ξεκινάει με ένα φιλικό πλανήτη προς εσάς, τον Ερμή να σας υποστηρίζει. Η δυναμική σας τεράστια και οι επιτυχίες που θα έρθουν θα σας αποζημιώσουν, για όλα αυτά που σας έχουν στερήσει. Μέσα σε όλα αυτά που θα ζήσετε, ετοιμαστείτε και για επαγγελματικές εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το Επικοινωνιακό 06

Η ζωτικότητα σας είναι σε μεσουράνημα. Πολλές όψεις των εσωτερικών πλανητών, σας προσθέτουν παραπάνω λάμψη και γοητεία. Επωφεληθείτε της περιόδου και βάλτε σε μια σωστή πια ιεραρχία όλα αυτά που πρέπει το 2017  να τα βρει έτοιμα Σε αυτό βέβαια συμπεριλαμβάνεται και η προσωπική σας ζωή και η αστάθεια της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το Ανατρεπτικό 07

Υποσχέσεις θα πάρετε και θα είναι πρόσχερες και χωρίς αντίκρισμα. Δεν χρειάζεται να δώσετε μια άμεση απάντηση. Οι μέρες με τόση αστρολογική κινητικότητα, μόνο σε λάθη μπορούν να σας παρασύρουν. Όσοι διαθέτουν χρόνο σε νέο έρωτα, από τις επόμενες ημέρες, θα αρχίσουν να εισπράττουν και τα αναμενόμενα! Και τα οικονομικά σας, θα σας δώσουν μεγάλη σταθερότητα.

ΙΧΘΕΙΣ: Το Απρόσμενο 09

Οι δηλώσεις που κάνετε θα πρέπει να συνοδεύονται και από σχετικές πράξεις. Τώρα που φεύγει ο Ήλιος από τον Τοξότη μπορεί να κάνετε τις όποιες θετικές αλλαγές επιθυμείτε, αλλά αν δεν είστε πλήρως έτοιμοι, μην τις ανακοινώσετε ακόμη…μην το κάνετε, απλά. Όσοι κουβαλούν ιστορίες που πονάνε από το παρελθόν, είναι μια ιδανική περίοδος, για να κάνουν ένα βήμα με μια καινούργια αγάπη. Τολμήστε το.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: