ΖΩΔΙΑ: Ένα Σαββατοκύριακο Αγάπης . 03-04/06

ΖΩΔΙΑ: Ένα Σαββατοκύριακο Αγάπης . 03-04/06

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, πλησιάζει και δίνει τις ποικίλες ευκαιρίες, στον ζωδιακό κόσμο για να ενεργοποιήσει τις  στάσιμες καταστάσεις που αφορούν σχέσεις αλλά και συνεργασίες.

Προβλέψεις για όλους:

Κριός: Από την Κυριακή 04/06, ο ‘τρομερός’ σας κυβερνήτης περνάει στον Καρκίνο, και σας κάνει πολύ πιο μαλακούς σε υποθέσεις αγάπης. Σίγουρα εσείς ξέρετε τι και πως πρέπει να κινηθείτε, αλλά το μόνο βέβαιο, είναι ότι το σύμπαν σας δίνει γοητεία και λάμψη για να φέρετε πιο κοντά σας, το συγκεκριμένο άτομο που επιθυμείτε. Σε αυτό το μοτίβο, της δράσης λοιπόν, θα κινηθούν και οι επανασυνδέσεις.

Ερωτική Τύχη: ***/**

Ταύρος:  Είσαστε και εσείς από τους τυχερούς των ημερών, καθώς από τις 06/06, η Αφροδίτη περνάει μέσα στον οίκο σας, και σας κάνει το Νο 1… πόλο αγάπης για πολιορκία από παλιά και νέα άτομα. Σίγουρα μέσα σε αυτήν την ερωτική κινητικότητα θα υπάρξουν φωνές, και από το παρελθόν σας.

Ερωτική Τύχη: ****/*

Δίδυμοι: Όλα αυτά τα υπέροχα αστρολογικά φαινόμενα συντελούνται μέσα στον ζωδιακό σας μήνα, σίγουρα σας κάνουν και τον απόλυτο πρωταγωνιστή σε όλες τις υποθέσεις, που σας απασχολούν. Το θετικό είναι, ότι δεν θα χρειαστείτε να πάτε εσείς, αλλά θα έρθουν αυτές προς το μέρος σας, και θα προσφέρουν αυτά που τόσο καιρό ζητάτε.

Ερωτική Τύχη: *****

Καρκίνος: Έχετε ανταλλάξει αρκετά λόγια, με τον άνθρωπο σας, και το μόνο που τώρα σκέφτεστε, είναι να βρείτε τους τρόπους για να  φέρετε και πάλι την ερωτική αρμονία στο μεταξύ σας. Με τον Άρη μέσα στον οίκο σας, σίγουρα την επιτυχία, την έχετε στο τσεπάκι σας. Πολλοί και οι νέοι έρωτες για τους αδέσμευτους.

Ερωτική Τύχη: ***/**

Λέων: Κάποιος σας κοιτά με μάτια έρωτα. Το έχετε αντιληφθεί. Δεν χρειάζεται ακόμη να ανταπαντήσετε. Θα έρθουν άμεσα και οι σχετικές προτάσεις, που θα σας γοητεύουν ακόμη περισσότερο. Αυτόν τον μήνα, οι ανατροπές σε όλους τους τομείς της ζωής σας, και του οικονομικού, θα είναι ποικίλες και καλοδεχούμενες.

Ερωτική Τύχη: **/***

Παρθένος: Με τον Ερμή σας, να περνάει στις 07/06, πάνω στους Διδύμους, εσείς θα δεχτείτε έναν καταιγισμό, από προτάσεις, και από το παρελθόν και από καινούργια άτομα, για σχέση. Αυτοί που έχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν, θα τις λύσουν εποικοδομητικά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην εργασία σας, θα εισπράξετε καλά σχόλια.

Ερωτική Τύχη: ****/*

Ζυγός: Δεν έχετε και πάρα πολύ χρόνο πια στην διάθεση σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας πιέσει για να πάρετε, πια τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από σχέσεις και χρήμα. Είσαστε οι απόλυτα ευνοημένοι των άστρων αυτήν την εποχή και σίγουρα, θα έχετε άτομα δίπλα σας να σας στηρίξουν.

Ερωτική Τύχη: **/***

Σκορπιός: Τα μάτια σας έχουν ακόμη πίκρα από λάθη, που έγιναν με κάποιο ιδιαίτερο άτομο, που άνηκε στην ερωτική σας ζωή. Η παρουσία του Άρη στον υδάτινο Καρκίνο, θα σας φέρει και πάλι άμεσα μπροστά σας, λύσεις,  που ίσως και να οδηγήσουν στην αναμενόμενη και ζητούμενη επανασύνδεση. Αρμονία και ισορροπία, και στα οικονομικά σας.

Ερωτική Τύχη: ****/*

Τοξότης: Μπορείτε να χαμογελάσετε. Όλος λοιπόν ο Ιούνιος, έχει δώρα και αισθηματικές εκπλήξεις για εσάς. Τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει, θα έρθουν μέσα στις επόμενες ημέρες σε επαφή, και θα βρουν τις λύσεις, που θα τους οδηγήσουν… σε διακοπές. Τύχη θα έχουν και οι ελεύθεροι, που θα δεχτούν ερωτικά φλερτ από άτομα  κύρους.

Ερωτική Τύχη: ***/**

Αιγόκερως: Μην κάνετε κάτι περισσότερο, προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Έχει ήδη πάρει το σινιάλο, και μέσα στην νέα εβδομάδα, θα έχετε πρακτικές προτάσεις. Ακόμη και παλιοί έρωτες θα ξεπροβάλλουν, με δυνατές επανασυνδέσεις. Χρήμα και οικονομική σταθερότητα, είναι και αυτά, στα προσεχώς.

Ερωτική Τύχη: *****

Υδροχόος: Με τόσο καλά αστρολογικά δεδομένα, εσείς θα φέρετε τα αποτελέσματα τα οποία θέλετε. Αυτό σημαίνει, ότι το άτομο που αυτήν την εποχή είναι απόμακρο από εσάς, θα αποδεσμευτεί από τις συνθήκες που τον κρατούν μακριά σας, και θα σας προσεγγίσει, με προτάσεις αγάπης. Θυελλώδεις έρωτες αναμένονται για τους εργένηδες.

Ερωτική Τύχη: **/***

Ιχθείς: Μην δώσετε πολλή βαρύτητα, σε άτομα που σας μεταφέρουν σχόλια και κουτσομπολιά. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι πρέπει να κάνετε, για να φέρετε κοντά σας, το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ο Ποσειδώνας και ο Άρης, σας δίνουν την δυναμική να πετύχετε τους σκοπούς σας …και αυτό να έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Ερωτική Τύχη: ****/*

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: