Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ζωδια in love – Ιανουάριος 17

Ζωδια in love – Ιανουάριος 17

Και επισήμως 2017 με νέους Έρωτες

Καραμπόλα πλανητών  και όλος ο αστρολογικός κόσμος είναι επί ποδός για το καυτό αυτό νέο έτος.  Οι όψεις Άρη και Αφροδίτης, δίνουν μια νέα πνοή σε όλα τα ζώδια, που επιθυμούν να κλείσουν παλιούς κύκλους, να τους ξεχάσουν, αλλά και να ανοίξουν καινούργιους που θα εσωκλείουν καινούργιο κόσμο και καταστάσεις αναζωογονητικές. Καλό 2017….λοιπόν, σε όλους!!!!

Κριός: Διαβάζετε τα σινιάλα που σας στέλνουν όλοι. Είσαστε βέβαια και το κατεξοχήν ζώδιο που παρασύρεται εύκολα, αλλά τώρα που οι πλανητικές όψεις, σας ευνοούν, ρίξτε το βλέμμα σας, μόνο εκεί που υπάρχει ποιότητα. Πολλές και ενδιαφέρουσες οι νέες γνωριμίες που σας έρχονται, για εσάς που ζητάτε επιτέλους μια καλή συντροφιά. Προσέξτε μόνο το χρήμα σας, καθότι είναι γνωστό, ότι εύκολα γλιστράει από τα χέρια σας.

Ταύρος: Οτιδήποτε συσχετίζεται με την οικογένεια και τις διαπροσωπικές σχέσεις, ίσως χρειαστεί την διπλωματία σας. Είσαστε ήδη έντονα επηρεασμένοι, από το άσχημο προηγούμενο διάστημα, άρα μην αφήσετε τις εκκρεμότητες να περάσουν και στον Ιανουάριο. Αυτοί που είναι σε φάση, μοναξιάς, από τις 11/01 και ύστερα, θα αντιληφθούν, νέες προσωπικότητες να τους πλησιάζουν με ερωτικό ενδιαφέρον.

Δίδυμοι: Είσαστε μέσα σε έναν καλό μήνα. Άρα είστε το πλέον τυχερό ζώδιο, και με την πλανητική υποστήριξη από Ερμή και Αφροδίτης, όλα πια γίνονται πιθανά. Σχέσεις οι οποίες πια έχουν δώσει ότι καλύτερο είχαν, και στο τώρα έχουν ξεθωριάσει, θα τερματιστούν από κοινού. Οι εναλλακτικές λύσεις πλέον δεν θα βοηθήσουν. Πολλοί και οι Δίδυμοι, που είναι σε υγιής σχέσεις, και που θα σκεφτούν την δέσμευση.

Καρκίνος: Οι επιλογές σας είναι άπειρες. Ιδίως μετά την πανσέληνο του μήνα  θα έχετε τις ευκαιρίες, για να διορθώσετε λάθη – παρεξηγήσεις, που έχουν συμβεί μέσα σε όλες τις σχέσεις σας, είτε φιλικές, είτε εργασιακές είτε αισθηματικές. Η διευθέτηση θα σας δώσει και το τελικό οκ, ιδίως σε ζητήματα που άπτονται της δημιουργίας οικογένειας – παιδιών – συμβίωσης.

Λέων: Είσαστε πια χαλαροί μετά από ένα παρατεταμένο χρονικό διάστημα, που όλα τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις μπήκαν στους δρόμους σας. Οι μέρες μέχρι και τις 10 του μήνα, είναι γόνιμες έτσι ώστε να μειώσετε και τις τυχόν αισθηματικές σας αποστάσεις με τον σύντροφο σας. Όσοι, πια αισθάνονται έτοιμοι να ενταχθούν σε καινούργια σχέση θα το κάνουν, και αυτό θα έχει την επιτυχία που υπολογίζουν.

Παρθένος: Ο κυβερνήτης σας, σε καταπληκτικές όψεις με τον Δία, μέσα στον οίκο σας, δίνει τις προοπτικές που ζητούσατε για να λύσετε επιτέλους τις διαφορές σας στην αισθηματική σας σχέση. Δεν πρέπει όμως να ξαναφέρετε στο παρόν σας, συζητήσεις και δεδομένα από το παρελθόν που ακόμη ενοχλούν. Από τις 07-01, και μετά θα διαπιστώσετε ότι έχει εύνοια σε οικονομικά και εργασιακά γενικότερα θέματα.

Ζυγός: Η αισιοδοξία και η δυναμική του ζωδίου σας, αυτόν τον μήνα θα πολλαπλασιαστούν. Πολλά δεδομένα πια αλλάζουν και σας βγάζουν στην στεριά, μετά από αρκετές εβδομάδες αναζήτησης και σχετικής καθυστέρησης. Σχέσεις που άντεξαν, τώρα θα θέσουν και τις ισχυρές βάσεις για να ολοκληρωθούν. Οι Ζυγοί που είναι ακόμη μόνοι τους, θα χρειαστεί να περιμένουν μετά την πανσέληνο του μήνα, για να εντοπίσουν αυτό που τους ταιριάζει.

Σκορπιός: Όλοι οι Σκορπιοί είναι ένα βήμα πριν ολοκληρώσουν τις επιθυμίες τους σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής τους. Εξορμήσεις σε νέους έρωτες, σπουδές, έναρξη νέων επιχειρήσεων, ολοκλήρωση διαζυγίων, μετακίνηση στο εξωτερικό. Ο Άρης είναι υπέρ σας, και όσο θα παραμείνει εκεί, εσείς θα καταφέρετε να φέρετε σε μια ισορροπία τα πάντα και τους πάντες.

Τοξότης: Όλες οι κινήσεις και οι λόγοι, από την αρχή του νέου μήνα πρέπει να είναι μετρημένες προς όλους. Ο Κρόνος, δεν δέχεται αστεία ή λάθη. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την αισθηματική σας ζωή, κάντε τις τροποποιήσεις σας, έτσι ώστε η από κοινού δυσαρέσκεια να αποφευχθεί. Οι σχέσεις που έχουν ωριμάσει αρκετά, θα μπορέσουν να ανέβουν επίπεδο, και να προχωρήσουν και σε επίσημη κατάσταση.

Αιγόκερως: Το μέτρο και η σοβαρότητα είναι κάτι που χαρακτηρίζει γενικότερα το ζώδιο σας. Μέσα στον μήνα θα έχετε την ευχέρεια, να στρώσετε όλα τα σχέδια σας και για την προσωπική σας ζωή και για την επιχειρηματική σας δράση. Όσοι σκέφτονται να προχωρήσουν σε διαζύγιο, διαφοροποίηση δουλειάς, ιδανικό διάστημα είναι από τις 11 του μήνα μέχρι τα τέλη του. Σκεφτείτε αρκετά και πράξτε με βασικό γνώμονα το δικό σας συμφέρον.

Υδροχόος: Πολλά από τα προβλήματα σας, είναι έτοιμα να σας φανερώσουν και τις πρακτικές τους λύσεις. Οι Υδροχόοι, που είναι σε μια νέα σχέση θα καταφέρουν να εναρμονιστούν με τα καινούργια δεδομένα του συντρόφου τους. Ακόμη και όσοι επιθυμούν να κάνουν την τελευταία κίνηση τους, για να λύσουν διαφορές και να τα ξαναβρούν με κάποιο πρώην ταίρι, ας το αφήσουν για μετά τις 18 /01, που τα αστρολογικά είναι με το μέρος τους.

Ιχθείς: Οι επιβραβεύσεις έρχονται. Όλα αυτά για τα οποία προσπαθείτε τους τελευταίους μήνες, θα έχουν την ολοκλήρωση τους, μέσα στις πρώτες εβδομάδες του 2017. Το παρασκηνιακό κομμάτι μέσα σε γάμους και αισθηματικές σχέσεις, αποκαλύπτεται και πλέον οι αποφάσεις θα είναι παρούσες για όλους τους εμπλεκόμενους. Εργασιακά προσέξτε μέχρι τις 20/01, αλλαγές που θα γίνουν, και ίσως να μην σας συμπεριλάβουν.

Αρέσει σε %d bloggers: