Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Κυριακή 26 ΜΑΡ ’17

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Κυριακή 26 ΜΑΡ ’17

 

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

 

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

 

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός : Δεν είστε και από τα πιο εύκολα ζώδια. Αυτό είναι και κάτι που πολλές φορές κάνει τον άνθρωπο σας, να διαμαρτύρεται. Τώρα που ο Ήλιος είναι πάνω σας, σίγουρα μπορείτε να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Ταύρος:   Αυτά που σας έχουν τάξει, υποσχεθεί, δεν τα βλέπετε να γίνονται πραγματικότητα. Βάλτε μέσα στο  μυαλό σας ένα όριο χρόνου, και μετά, αποχωρήστε. Κρατήστε την αξιοπρέπεια σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Δίδυμοι: Και εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε ότι οι πολλές κατακτήσεις, μόνο πιο άδειους σας κάνουν και αισθάνεστε, τελικά. Εσείς επίσης γνωρίζετε τι είναι αυτό που σας έλκει, άρα τώρα που το σύμπαν σας υποστηρίζει στις επιλογές σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να προβείτε στο επόμενο βήμα σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %

 

Καρκίνος:  Οι σκέψεις σας θα είναι βαριές όλη την ημέρα, και πάντα γύρω από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτό είναι κάτι που άμεσα, θα πρέπει να λυθεί και ειδικά αυτήν την εποχή που και εσείς βλέπετε, ότι όλα έχουν αποσταθεροποιηθεί. Είστε από τα πιο δυναμικά ζώδια, και όπως πάντα όλοι περιμένουν από εσάς.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Λέων: Μπορεί στο τώρα να μην έχετε και την καλύτερη πιθανή διάθεση, αλλά αυτό μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες πρόκειται να αλλάξει. Ο σύντροφος σας, έχει πάρει σοβαρά πια τον ρόλο του, και αυτό που ζητά είναι να σας κάνει …να έχετε και πάλι το χαμόγελο στα χείλη.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Παρθένος : Η ψυχή σας είναι κουρασμένη, με όλα αυτά που έχουν συμβεί στον ερωτικό σας τομέα. Δεν χρειάζεται όμως να κάνετε κάτι περισσότερο από το να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να περιμένετε, από την άλλη πλευρά να κάνει την κίνηση της.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

Ζυγός: Πολλές οι ευχάριστες ειδήσεις που θα σας περικυκλώσουν, το επόμενο χρονικό διάστημα, και θα αφορούν μια γνωριμία που έχετε κάνει, και τις καλές τις προθέσεις να σας φέρει πιο κοντά αισθηματικά. Ευκαιρίες θα δοθούν και στους χωρισμένους.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %

 

Σκορπιός : Έχετε πολλά και καλά σχέδια, στο μυαλό σας για να τα υλοποιήσετε το επόμενο χρονικό διάστημα, και γιατί όχι μαζί με τον άνθρωπο σας. Το μόνο που έχει απομείνει,  είναι να κλείσετε και τις πόρτες στο παρελθόν, που κατά καιρούς σας ενοχλεί.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Τοξότης:  Το να κοιτάζετε τις καταστάσεις να σας προσπερνούν δεν έχει πραγματικά καμία αξία, να δεν κάνετε και εσείς κάτι προσωπικά. Υπάρχουν κάποιες μικρές αλλαγές, που επιθυμείτε να εφαρμόσετε μέσα στην σχέση σας, όπου και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Αιγόκερως:  Δεν χρειάζεται να ζορίζετε τον εαυτό σας, για να εξυπηρετείτε όλους τους άλλους και να καθυστερείτε εσάς. Πολλές και οι οικονομικές σας υποθέσεις, που ευτυχώς θα πάρουν τον δρόμο προς την τελική τους λύση. Ανοίξτε την αγκαλιά σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %

 

Υδροχόος:  Μπορεί ο σκοπός να αγιάζει τα μέσα, αλλά εσείς έχετε βάλει σκοπό μέσα σε αυτόν τον μήνα που πλησιάζει, του Απριλίου, να μην αφήστε πια τίποτα να σας εμποδίζει σε όλα αυτά που πρέπει, να ολοκληρώσετε και σε επίπεδο οικονομικών αλλά και αισθηματικών υποθέσεων.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Ιχθείς: Το χρήμα, είναι κάτι που σας κάνει και αισθάνεστε ασφαλείς. Θα το έχετε. Ασχοληθείτε πιο ενεργά και θα δείτε τα θετικά αποτελέσματα να σας κυκλώνουν. Νέοι έρωτες, και για όσους έχουν μείνει μεγάλα χρονικά διαστήματα, μόνοι.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~97  %

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: