Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Κυριακή 02 Απριλίου

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Κυριακή 02 Απριλίου

 

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

 

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

 

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός : Κρατήστε τα δικά σας μυστικά μόνο για εσάς και τον άνθρωπο σας. Μπορεί να έχετε ανάγκη να τα πείτε κάπου, αλλά ίσως και να ακούστε λόγια που να μην σας ευχαριστήσουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Ταύρος:   Όσο και να προσπαθήσετε, να αλλάξετε τον σύντροφο σας, δεν θα τα καταφέρετε. Αυτό που μπορείτε όμως να κάνετε είναι να προβάλλετε όλα αυτά που σας ταλαιπωρούν, αλλά μαζί και τις λύσεις που θα σας βγάλουν από αυτό το πρόβλημα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Δίδυμοι: Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα, που υπάρχουν μέσα στο  μυαλό σας και σας κάνουν να χάνετε τον ρυθμό σας. Μέσα σε όλα αυτά, ειδικά για τους χωρισμένους και τους ελεύθερους, θα βρεθεί και ένας μοναδικός έρωτας που θα σας αναγεννήσει!

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~90  %

 

Καρκίνος:  Το παιχνίδι της αγάπης είναι παρόν για όλους. Αυτό σημαίνει, ότι οι δεσμευμένοι θα έχουν δώρα – εκπλήξεις από τον άνθρωπο τους, και οι μόνοι, καινούργια διλήμματα που δεν θα τους αφήσουν αδιάφορούς.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Λέων: Το συντροφικό σας ταίρι θα κάνει τις προσπάθειες του να σας πλησιάσει και να αποκαταστήσει τα λάθη, που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο μεταξύ σας. Δείξτε και εσείς κάτι ανάλογο.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Παρθένος : Πολλές οι προτάσεις, που θα πέσουν στο τραπέζι από την πλευρά του συντρόφου σας. Σκεφτείτε πολύ και παρατεταμένα πριν αποφασίσετε. Αυτοί που διατηρούν διπλές αισθηματικές υποθέσεις, επίσης θα πρέπει να σκεφτούν πάρα πολύ, για το που και με ποιον τελικά θέλουν να καταλήξουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %

Ζυγός: Το μυαλό σας και η καρδιά σας, είναι σε δύο αντίθετα άκρα, κάτι που σίγουρα δεν σας κάνει ευτυχισμένους. Όλα είναι μπερδεμένα, ή ακόμη πιο σωστά… τα έχετε μπερδέψει εσείς. Σε επόμενο τόνο, προσέχετε μην στεναχωρήσετε κάποιον που δεν φταίει.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~90  %

 

Σκορπιός : Έχετε σκεφτεί πολύ τις εξελίξεις που επιθυμείτε, να συμβούν μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό. Πριν ακόμη κάνετε τις σχετικές ανακοινώσεις στον άνθρωπο σας, θα πρέπει να τσεκάρετε και την οικονομική σας κατάσταση. Αυτά τα δύο είναι άρρηκτα συνδεδεμένα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Τοξότης:  Οι εντάσεις και τα λόγια τα πολλά, σας έχουν κάνει μέσα στον δεσμό σας, να έχετε παγώσει και να κάνετε, όχι και θετικές σκέψεις για το κοινό σας μέλλον. Δεν χρειάζεται να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Θα δείτε πρώτη κίνηση, αγάπης, από την μεριά του ανθρώπου σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %

 

Αιγόκερως : Δεν χρειάζεται να είσαστε συνεχώς, σε μια ανασφάλεια για το άνθρωπο σας. Είναι κάτι που σίγουρα σας καθυστερεί, από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Αν υπάρχει κάτι, να είστε σίγουροι, ότι μέσα από συγκυρίες θα σας φανερωθεί.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Υδροχόος:  Υπάρχει ένας προβληματισμό, στα περισσότερα αν όχι σε όλα τα ζευγάρια, για το αν θα πρέπει αυτή η σχέση,  να πάει η δέσμευση ή σε διάλυση. Ζυγίστε τα γεγονότα και πάρτε τις αποφάσεις σας. Είναι μια εποχή, που τα αισθηματικά ζητήματα θα φωτιστούν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %

 

Ιχθείς: Μην επαναλαμβάνετε αυτά που κάνατε το προηγούμενο διάστημα. Δεν σας έβγαλαν πουθενά. Αντιθέτως με το τότε, στο παραγωγικό τώρα σας, όλα μπορούν να βρουν την πορεία σας μέσα από την δική σας την κινητοποίηση και τις πράξεις, που θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που ζητάτε.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~90  %

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: