Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Τετάρτη 01 ΦΕΒ’17

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Τετάρτη 01 ΦΕΒ’17

 

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

 

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

 

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός: Εσείς απλά ζητήστε και θα λάβετε. Με τόσους πλανήτες πάνω από το κεφάλι σας, σίγουρα έχετε πολλά οφέλη. Αυτό είναι και κάτι που θα το δείτε και σε προσωπικό επίπεδο, με την προσφορά αγάπης από τον άνθρωπο σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Ταύρος: Μια μοναδική και εξαιρετικά τυχερή ημέρα, που θα δώσει και τις αφορμές στα ταίρια που έχουν τσακωθεί αυτό το χρονικό διάστημα, να μιλήσουν και να βρουν και πάλι τον δρόμο της επανασύνδεσης.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~89  %

 

Δίδυμοι: Από σήμερα και μέχρι την μέρα των Ερωτευμένων 14/02, εσείς πρέπει να σκεφτείτε, και να βρείτε τους τρόπους, που θα δελεάσουν το άτομο, που εδώ και καιρό έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~90  %

 

Καρκίνος: Είσαστε αρκετά μπερδεμένοι, με όλα αυτά που σας έχουν συμβεί σε καριέρα και οικογένεια. Αυτό είναι ευτυχώς κάτι που θα σας δώσει και μια περισσή δυναμική για να βρείτε και τις σωστές λύσεις.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Λέων: Αν περιμένετε από την άλλη πλευρά της σχέσης,  να κάνει κάποια καταλυτική κίνηση, για να εξελίξετε την σχέση σας, μάλλον χάνετε τον χρόνο σας. Ίσως και πάλι να…βγάλετε τα κάστανα, εσείς από την φωτιά.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~88  %

 

Παρθένος: Σίγουρα έχετε πολλούς θαυμαστές και αυτό είναι κάτι που σας φτιάχνει πολύ την διάθεση. Η μελαγχολία της μοναξιάς, θα υποχωρήσει μέσα από τις  καλές σας παρέες…και όχι μόνο.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Ζυγός:  Είσαστε γρήγοροι στα πάντα σας. Στις ερωτικές σας σχέσεις, όμως αυτό το μοντέλο συμπεριφοράς που ίσως και να συντηρεί, διπλές – τριπλές καταστάσεις, σίγουρα δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Σκορπιός: Έχετε κάνει πραγματικά έναν αγώνα δρόμου, για να βρεθείτε και πάλι κοντά στον άνθρωπο σας. Να είστε βέβαιοι, ότι αυτό δεν είναι κάτι που περνάει απαρατήρητο. Θα έχετε ανταπόδοση.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~86  %

 

Τοξότης: Τα 40 κύματα έχετε περάσει αυτές τις τελευταίες ημέρες, από την σχέση σας. Οι συγκρούσεις όμως και τα λόγια πρέπει να τερματιστούν. Είτε θα βρείτε μια κοινή συνισταμένη, είτε …όλα είναι ανοιχτά.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Αιγόκερως: Σας περικυκλώνουν κάποιες τύψεις και ενοχές, για λάθη που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν. Αν τελικά θέλετε να προχωρήσετε σε κάποιες διορθώσεις, τότε δράστε άμεσα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Υδροχόος: Αφεθείτε στις καλές ημέρες, του νέου μήνα. Αυτό είναι κάτι που θα σας φτιάξει την ψυχολογία και θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά, με το άτομο που αγαπάτε.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~89  %

 

Ιχθείς: Οι δικαιολογίες για τους άλλους έχουν πια τελειώσει. Αυτό που πια αποζητάτε, είναι να σας πουν ευθέως τι θέλουν και τι μπορούν να κάνουν για εσάς και την κοινή σας ζωή.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: