Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Τρίτη 14 Φεβρουαρίου

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Τρίτη 14 Φεβρουαρίου

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός:

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

Η φιλοσοφία που έχετε, δεν σας οδηγεί τελικά στο αποτέλεσμα που ζητάτε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να περάσετε σε  μια αυτοκριτική και να δείτε τι μπορείτε πια να περισσώσετε.

 

Ταύρος:

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~89  %

Μην μάχεστε συνεχώς τον εαυτό σας. Ότι λάθος έγινε στο παρελθόν, καλώς καμωμένο. Κοιτάξτε το πολλά υποσχόμενο σας μέλλον. Οι σχέσεις και οι μεγάλοι έρωτες θα εμφανιστούν στο τρίτο  δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.

Δίδυμοι:

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~98  %

Είσαστε μεταξύ πολλών αποφάσεων για την αισθηματική σας ζωή, η οποία σας έχει απογοητεύσει. Ενεργοποιηθείτε και πάντα με άξονα τον δικό σας καλό εαυτό.

Καρκίνος:

Όλες οι μέρες της νέας εβδομάδας, σας δίνουν το προβάδισμα στους σκοπούς που έχετε βάλει στο πρόγραμμα σας. Κάποια ευχάριστα νέα θα έρθουν από έναν πρόσωπο που θέλει να σας δεί.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~90  %

Λέων:

Κινήστε με μεγάλες ταχύτητες και αυτό είναι κάτι που σας δίνει μια πολύ καλύτερη πια ψυχολογία. Θα δείτε και πρακτικές βελτίωσης μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~87  %

 

Παρθένος:

Ότι και να πείτε αυτήν την εποχή θα είναι λάθος. Αυτό που έχει σημασία είναι να είστε εσείς καλά και εσώτερα ισορροπημένοι. Αφήστε τις ανακοινώσεις για αργότερα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

Ζυγός:

Ο σκοπός σας είναι πριν να φύγει αυτός ο μήνας, να αρχίσετε να διώχνετε από πάνω σας, όλα αυτά που ακόμη σας βαραίνουν. Οι σχέσεις με μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις θα βρουν τους τρόπους να ισορροπήσουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 Σκορπιός:

Όσοι περισσότεροι μπλέκονται μέσα στην σχέση σας, τόσο μεγαλύτερο και το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί  εν τέλει. Από τις 26/01 και μετά, βάλτε τους όρους και τα όρια σας. Τα άστρα σας υποστηρίζουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~87  %

 Τοξότης:

Υπάρχει μια νευρικότητα, στον λόγο σας και αυτό σας κάνει και είστε απόμακρος από όλους. Αυτό καλό θα ήταν να το περιορίσετε, εν σχέση με τον άνθρωπο σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

Αιγόκερως:

Οι σχέσεις όλων των Αιγόκερων, αυτήν την εποχή και μέχρι τις αρχές του Ιχθύ, θα περνάνε κρίση. Αυτό που έχει σημασία, είναι μέσα από αυτήν την δοκιμασία, όλα και όλοι να γίνουν καλύτεροι.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~97  %

 

Υδροχόος:

Οι σκέψεις που κάνετε είναι μόνο για το καλό σας μέλλον. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι στο τώρα, να σταθείτε καλύτερα στα πόδια σας, σε επίπεδο οικονομικών.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~86  %

 

Ιχθείς:

Μην σταματάτε την πορεία σας. Αυτό που θέλετε είναι πραγματικά πολύ κοντά. Ίσως και να είναι θέμα λίγων ημερών μόνο, μια ισχυρή επανασύνδεση… και με μόνιμο χαρακτήρα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: