Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις – Κυριακή 11 / 06

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις – Κυριακή 11 / 06

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός:  Ξεχάστε τα δυσάρεστα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες. Αν έχετε κάποιες  καλές και πρακτικές προτάσεις, καλό θα ήταν να τις παρουσιάσετε στον άνθρωπο σας.

Ταύρος:  Μπορείτε και να μην απαντήσετε τώρα, στις απαιτήσεις του ανθρώπου σας. Πάρτε τον χρόνο σας και σκεφτείτε και πιο μακροπρόθεσμα.

 

Δίδυμοι: Εσείς και η αυστηρή σας φιγούρα, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για  αισθηματικά πλησιάσματα σε άτομα που δεν τα ξέρετε. Μήπως έτσι, απομονώνεστε?!

Καρκίνος: Έχετε πολλά που πρέπει από το πρωί να διευθετήσετε και να λύσετε. Είσαστε ικανοί, και αυτό είναι γνωστό στους κύκλους σας.

Λέων : Σίγουρα πολλά αυτά που σας αποσυντονίζουν από την πορεία σας, και μέσα σε αυτά και το ταίρι σας και οι απαιτήσεις του. Λίγη υπομονή λοιπόν.

Παρθένος : Υπάρχει ένα μυστικό που θα σας αποκαλυφθεί δια τρίτου προσώπου, για μια παλαιά σας σχέση. Ίσως και κάτι που θα δώσει τις αφορμές για επανασύνδεση.

Ζυγός : Εσείς και η συμπαγής σας προσωπικότητα, η δύσκολη δεν κάνετε πίσω σε αυτά που πιστεύετε. Τελικά, ας είναι νικητής η αγάπη και όχι η υπερβολή.

Σκορπιός:  Είστε ανάμεσα σε πολύ κόσμο αυτές τις ημέρες, που σας κρατάει, πίσω από τον ερωτικό σας δεσμό. Κάντε το σωστότερο σας προγραμματισμό λοιπόν.

 

Τοξότης : Η Αφροδίτη μέσα από τον Ταύρο, σας παροτρύνει να ανοίξετε την καρδιά σας και να διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

Αιγόκερως: Το βλέμμα σας και η καρδιά σας, κοιτούν το παρελθόν. Σίγουρα η ελπίδα σβήνει τελευταία. Όμως μην χάνετε τον χρόνο σας, για πολύ ακόμη.

Υδροχόος : Θα σας περικυκλώσουν πολλά άτομα, αυτές τις ημέρες και μέχρι τις 25/06. Έχετε πολλούς θαυμαστές και κρυφοερωτευμένους.

Ιχθείς:  Οι σχέσεις που έχουν δεχτεί αναταραχές, στο παρελθόν και που έχουν πάρει την  απόφαση για χωρισμό, πιθανόν, αυτές τις ημέρες, να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Αρέσει σε %d bloggers: