Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις – Πέμπτη 18 Μαίου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις – Πέμπτη 18 Μαίου

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  Ξεχάστε τα δυσάρεστα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες. Αν έχετε κάποιες  καλές και πρακτικές προτάσεις, καλό θα ήταν να τις παρουσιάσετε στον άνθρωπο σας.

Ταύρος:  Μπορείτε και να μην απαντήσετε τώρα, στις απαιτήσεις του ανθρώπου σας. Πάρτε τον χρόνο σας και σκεφτείτε και πιο μακροπρόθεσμα.

 

Δίδυμοι: Εσείς και η αυστηρή σας φιγούρα, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για  αισθηματικά πλησιάσματα σε άτομα που δεν τα ξέρετε. Μήπως έτσι, απομονώνεστε?!

 

Καρκίνος: Έχετε πολλά που πρέπει από το πρωί να διευθετήσετε και να λύσετε. Είσαστε ικανοί, και αυτό είναι γνωστό στους κύκλους σας.

 

Λέων : Σίγουρα πολλά αυτά που σας αποσυντονίζουν από την πορεία σας, και μέσα σε αυτά και το ταίρι σας και οι απαιτήσεις του. Λίγη υπομονή λοιπόν.

 

Παρθένος : Υπάρχει ένα μυστικό που θα σας αποκαλυφθεί δια τρίτου προσώπου, για μια παλαιά σας σχέση. Ίσως και κάτι που θα δώσει τις αφορμές για επανασύνδεση.

 

Ζυγός : Εσείς και η συμπαγής σας προσωπικότητα, η δύσκολη δεν κάνετε πίσω σε αυτά που πιστεύετε. Τελικά, ας είναι νικητής η αγάπη και όχι η υπερβολή.

 

Σκορπιός:  Είστε ανάμεσα σε πολύ κόσμο αυτές τις ημέρες, που σας κρατάει, πίσω από τον ερωτικό σας δεσμό. Κάντε το σωστότερο σας προγραμματισμό λοιπόν.

 

Τοξότης : Η Αφροδίτη μέσα από τον Κριό, σας παροτρύνει να ανοίξετε την καρδιά σας και να διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

 

Αιγόκερως: Το βλέμμα σας και η καρδιά σας, κοιτούν το παρελθόν. Σίγουρα η ελπίδα σβήνει τελευταία. Όμως μην χάνετε τον χρόνο σας, για πολύ ακόμη.

 

 

Υδροχόος : Θα σας περικυκλώσουν πολλά άτομα, αυτές τις ημέρες και μέχρι τις 25/01. Έχετε πολλούς θαυμαστές και κρυφοερωτευμένους.

 

Ιχθείς:  Οι σχέσεις που έχουν δεχτεί αναταραχές, στο παρελθόν και που έχουν πάρει την  απόφαση για χωρισμό, πιθανόν, αυτές τις ημέρες, να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

 

 

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: