Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Παρασκευή 31 Μαρτίου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Παρασκευή 31 Μαρτίου

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

 

Κριός:  Σίγουρα δεν είστε από αυτούς που πιστεύουν αυτά που ακούν έτσι εύκολα. Να είστε προετοιμασμένοι όμως να ακούσετε κάτι ανάλογο και μέσα στην σχέση σας. Αν είστε μόνοι, πιθανόν κάποιος φευγαλέος – πρόσχερος  έρωτας να σας φανερωθεί…!

Εύνοια ημέρας: **

Ταύρος: Δοκιμάστε να μην πείτε τίποτα αυτές τις ημέρες, που όλα τείνουν προς την ένταση και την παρεξήγηση. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα δοθούν οι ευκαιρίες για διευκρινήσεις.

 

Εύνοια ημέρας: **

 

Δίδυμοι:  Οι μέρες μέχρι να φύγει ο Κριός, σας φέρνουν μπροστά σε ημιτελείς καταστάσεις, που θα πρέπει πια να δείτε πιο καθαρά. Επίσης, μην παραμελείτε την εργασία σας.

 

Εύνοια ημέρας:***

 

Καρκίνος:  Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη για να ολοκληρώσετε τους σκοπούς σας. Μην πιέζεστε και σίγουρα μην επιτρέπετε και εσείς σε κανέναν, τρίτο, να σας παρεμποδίσει στις δράσεις σας.

 

Εύνοια ημέρας:**

 

Λέων:  Έχετε πολλά να ολοκληρώσετε αυτήν την εβδομάδα, και με πιο μεγάλη ένταση, να οργανώσετε τα προγράμματα σας από κοινού με τον άνθρωπο σας. Χρήμα και άνεση, στο καθοδόν.

 

Εύνοια ημέρας:***

 

Παρθένος : Έχετε δεχτεί σκληρή κριτική από τους ανθρώπους γύρω σας, για όλα αυτά που κάνετε στην προσωπική σας ζωή. Αν αυτό σας στεναχωρεί, μην εκθέτετε τότε άλλο τον εαυτό σας.

 

Εύνοια ημέρας:**

 

Ζυγός:  Πολλές οι προτάσεις που θα έχετε από φίλους και γνωστούς για να περάσετε μια όμορφη βραδιά. Μέσα σε αυτήν την ευχάριστη κινητικότητα, θα υπάρξει και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Εύνοια ημέρας:*

 

Σκορπιός:  Εστιάστε σε αυτά που σας ενοχλούν και μην χάνετε τον καιρό σας. με άτομα και καταστάσεις, που δεν σας ενδιαφέρουν. Οι ειδήσεις. που θα έχετε για ένα νομικό – περιουσιακό θέμα, θα σας λύσουν τα χέρια.

 

Εύνοια ημέρας:***

 

Τοξότης:  Κάντε πιο συγκεκριμένο, μέσα στο κεφάλι σας τι είναι αυτό που επιθυμείτε να αλλάξετε και να βελτιώσετε άμεσα. Ακόμη και αν αυτό σημαίνει, και μια μικρή περίοδο μοναξιάς.

Εύνοια ημέρας:***

 

Αιγόκερως:   Έχετε καταπιαστεί αυτό το διάστημα, με υποθέσεις του παρελθόντος. Αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορείτε να το επεκτείνετε. όμως και μέσα στον Απρίλιο.

 

Εύνοια ημέρας:**

 

Υδροχόος:  Η θέση και οι προτάσεις σας. είναι πια ξεκάθαρες, για το τι επιθυμείτε μέσα στην σχέση σας. Αν τελικά ο σύντροφος σας έχει άλλα σχέδια, τότε πάρτε άμεσα καθοριστικές αποφάσεις.

 

Εύνοια ημέρας:***

 

Ιχθείς:  Οι μέρες έχουν πολλά να σας φανερώσουν. Αυτό μπορεί και να σημαίνει κάποια μυστικά από την ζωή του συντρόφου σας, που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε.

 

Εύνοια ημέρας:**

Αρέσει σε %d bloggers: