Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις – Παρασκευή 09 Ιουνίου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις – Παρασκευή 09 Ιουνίου

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Αυτό που επιθυμείτε, αν δεν το ζητήσετε – εκφράσετε προς τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, δεν θα το καταλάβει από μόνος τους. Πολλά και τα ευχάριστα νέα, που σας έρχονται από την οικονομική σας εργασία.

Ταύρος:  Όλα θα ανατραπούν. Οι δράσεις σας πλέον σας κάνουν πιο ξεκάθαρους στις προθέσεις σας, απέναντι από τον σύντροφο σας. Πείτε αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, και αφήστε την άλλη πλευρά, όποτε είναι έτοιμη να σας απαντήσει.

 

Δίδυμοι: Η καθημερινότητα σας αλλάζει προς το καλύτερο. Αυτό είναι και κάτι που θα σας πάει και σε μια βατή συμβίωση, με τον άνθρωπο σας. Συμπληρωματικά και τα οικονομικά σας.

Καρκίνος: Ο σκοπός αγιάσει τα μέσα και αυτό για εσάς είναι από μόνο του, ένα κίνητρο για να σας κάνει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, για τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας.

 

Λέων :  Δεν μπορείτε να μένετε αμέτοχοι σε όλα αυτά που σας λέει το ταίρι σας. Έχετε αφήσει άπειρες εκκρεμότητες, που συνεχώς βάζουν φρένο στα κοινά σας σχέδια. Οργανωθείτε και βάλτε μια προτεραιότητα, σε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν.

 

Παρθένος : Οι δικαιολογίες πια τελειώνουν. Αυτό που επιθυμείτε, είναι να βρεθείτε ανάμεσα σε αλήθειες στην σχέση σας, και να πάρετε την τελική σας απόφαση, για το κοινό σας μέλλον, ή την ξεχωριστή σας πορεία.

 

Ζυγός : Δώσετε λίγο ακόμα χρόνο στον εαυτό σας, για να σταθεροποιήσετε τους υπολοίπους τομείς της ζωής σας. Ο Κρόνος που υποστηρίζει  από τον ιδιότροπο Τοξότη, θα σας αποδώσει την ευκαιρία μέσα στον Ιούνιο.

 

Σκορπιός : Πολλές οι αστρολογικές όψεις και τα ευνοϊκά τρίγωνα -εξάγωνα, που κάνει ο Δίας – Ερμής, και ευνοεί όλα τα ζώδια του νερου, και κυρίως εσάς. Τα δύσκολα έχουν πια τελειώσει, και από εδώ και πέρα όλα θα βελτιωθούν, και ειδικότερα στην αισθηματική ζωή.

 

Τοξότης : Ρυθμούς ανάτασης και επέκτασης για όλους τους Καρκίνους, θα φέρει το επόμενο διάστημα. Πολλά από τα όνειρα σας, θα αρχίσουν να ολοκληρώνονται  και να παίρνουν σάρκα και οστά.

Αιγόκερως: Έχετε κάνει μια καινούργια γνωριμία που σίγουρα, σας έχει ενθουσιάσει πολύ. Ταυτόχρονα, έχετε δώσει και ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο σε αυτό το άτομο για να σας αποδείξει, τις αλήθειες και τα συναισθήματα του.

 

 

Υδροχόος : Είσαστε σε μια μόνιμη ανυπομονησία, για όλα αυτά που έχουν συμβεί και που περιμένετε τις καλές τους εξελίξεις. Αυτό έρχεται από τις πρώτες ημέρες του δευτέρου 10ημέρου, και σας κάνουν να δικαιωθείτε για την αναμονή σας.

Ιχθείς:  Μια πολλή καλή ημέρα, που θα δείτε πολύ κόσμο να σας περικυκλώνει και να θέλει να σας φέρει πιο κοντά του. Ειδικά εσείς, οι εν σχέση, θα πρέπει να είστε διπλά προσεχτικοί. Δέλεαρ υπάρχουν παντού, και ίσως σας παρασύρουν.

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: