Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις-Σαββάτο 31/12

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις-Σαββάτο 31/12

Το 2017, είναι ένα βήμα πριν εισέλθει και φέρει τα πάνω κάτω, σε όλα τα ζώδια. Ο Ιανουάριος θα χαρακτηριστεί από μεγάλα και διηνεκή στο χρόνο γεγονότα, που θα προκαλέσουν ανατροπές και εκπλήξεις σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ: Τυχερά νούμερα: 08, 09, 15, 20, 23

Από τα λίγα ζώδια της Φωτιάς που είναι στο απυρόβλητο. Οι πρώτες ημέρες του μήνα, θα δώσουν τα σημάδια για να κάνετε την κίνηση σας, προς τα άτομα που επιθυμείτε να είναι μέσα στην ζωή σας. Θα δείτε πολλά περισσότερα να σας ανταποδίδονται από Αιγόκερους και Ιχθείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Τυχερά νούμερα: 01, 10, 14, 20, 25

Με πολλά και δυνατά εφόδια θα υποδεχτείτε το Θέρος, και με την ισχυρή θέληση που χαρακτηρίζει το ζώδιο σας, έτσι ώστε να μην αφήσετε υποθέσεις που δεν σας ευχαριστούν να κάνουν ποδαρικό και στην νέα εποχή. Έχετε τον νου σας και την προσοχή σας τεταμένη, γύρω από Κριούς και Τοξότες

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τυχερά νούμερα: 02, 03, 11, 18, 22

Σίγουρα έχετε τα περισσότερα αβαντάζ. Όλα τα μάτια του υπόλοιπου ζωδιακού θα είναι πάνω σας και θα περιμένουν και να σας χαμογελάσουν, αλλά και να σας ασκήσουν κριτική. Πάντως, υποθέσεις αισθηματικές θα βρουν την πορεία τους, τις πρώτες 2-3 εβδομάδες του μήνα. Πλησιάσματα από Ταύρους και Παρθένους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τυχερά νούμερα: 04, 09, 17, 25, 30

Η διαχείριση των σχέσεων σας, είτε των οικογενειακών, είτε των πολύ προσωπικών, δεν είχαν επιτυχία. Αυτό μέσα στον Χειμώνα θα αλλάξει και με την υποστήριξη που θα σας προσφέρει ο δικός σας άνθρωπος, ή μια καινούργια αλλά ουσιαστική γνωριμία. Ιδιαίτερη κινητικότητα θα νιώσετε από Τοξότες και Αιγόκερους.

ΛΕΩΝ: Τυχερά νούμερα: 05, 19, 27, 31, 34

Το πιο πιθανόν είναι να μετράτε τις εβδομάδες, για την αγαπημένη εποχή του έτους την Άνοιξη. Ασχοληθήκατε ενεργά με κάθε πρόβλημα, τις προηγούμενες εβδομάδες – μήνες, άρα στο τώρα σίγουρα δικαιούστε να απολαύσετε όλα τα καλά του 2017, είτε είστε μόνοι σας, είτε σε σχέση. Εκπλήξεις από Κριούς και Καρκίνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τυχερά νούμερα: 02, 07, 17, 22, 27

Είσαστε αρκετά μαζεμένοι και σε σκέψεις και σε κινήσεις. Πολλά αυτά τα δύσκολα που περάσατε το 2016 και σας αποδιοργάνωσαν. Οι μέρες που ακολουθούν, σας βρίσκουν αρματωμένους με δύναμη και ισορροπία, έτσι ώστε να κρατήσετε κοντά σας, μόνο ότι αξίζει. Πολύ κοντά σας θα αντιληφθείτε Παρθένους και Σκορπιούς.

ΖΥΓΟΣ: Τυχερά νούμερα: 01, 06, 09, 10, 26, 33

Οι ανασφάλειες που σας διακατέχουν σας βάζουν ένα μεγάλο ΣΤΟΠ, σε όλες σας τις επιδιώξεις. Αυτό που σας πληγώνει, θα πρέπει να το τερματίσετε μέχρι την λήξη του Αιγόκερω. Ο νέος μήνας  είναι για εσάς διερευνητικός για τα άτομα που υπάρχουν στα περιβάλλοντα σας. Πολλά θα ακούσετε από Λέοντες και Τοξότες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τυχερά νούμερα: 05, 12, 14, 23, 36

Είσαστε πια συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Αν και το ζώδιο σας χαρακτηρίζεται από την εμμονή του στα καλά οικονομικά και την υλική σταθερότητα, εντούτοις, θα πρέπει να δώσετε και λίγη παραπάνω προσοχή στην αισθηματική σας ζωή, που είναι σε κατιούσα. Σχόλια σας έρχονται από Ζυγούς και Ιχθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τυχερά νούμερα: 03, 15, 17, 26, 35

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να χαρακτηρίστηκε σκληρό για εσάς, αλλά τώρα έρχεται η ανταμοιβή σε όλα τα επίπεδα. Τα αληθινά συναισθήματα θα αποδείξουν την διάρκεια τους και οι σύντροφοι, αναμένουν το κατάλληλο χρονικό σημείο για τις ερωτικές τους εξομολογήσεις. Πρωταγωνιστές οι Ταύροι και οι Παρθένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τυχερά νούμερα: 04, 10, 12, 24, 30

Αποφασίστε γρήγορα τις επόμενες κινήσεις σας, για το τρίμηνο του 2017, που αναμένεται ΗΟΤ σε όλα. Κρατήστε τα ερωτικά σας μυστικά, και το αισθηματικό σας ενδιαφέρον, μόνο για το όταν θα είστε σε όλα έτοιμοι και έσω και έξω. Πάντως η αυτοπεποίθηση σας θα ανέβει, μέσα από τους Λέοντες και του Αιγόκερους. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τυχερά νούμερα: 05, 09, 14, 25, 34

Η εποχή της θλίψης τελειώνει εδώ. Τα δύσκολα τώρα θα γίνουν εύκολα και εσείς είστε έτοιμοι για μακροβούτια σε καρδιές, που θα σας προσεγγίσουν μέσα στις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και αφήστε τα καλά και τους ‘καλούς’, να σας πλησιάσουν. Και ειδικά Καρκίνους και Ιχθείς

ΙΧΘΕΙΣ: Τυχερά νούμερα: 02, 11, 28, 37, 39

Η τύχη για ακόμη μια φορά θα χαμογελάσει σε εσάς και στις τολμηρές σας επιδιώξεις, όποιες και να είναι αυτές. Οι περισσότεροι, μέσα στο Ιανουάριο θα πάρουν ίσως και τις πιο σημαντικές αποφάσεις, για την αισθηματική τους ζωή. Αφιερώστε χρόνο και προσοχή στα οικεία σας πρόσωπα, και ειδικά σε παραπονιάρηδες Κριούς και Ζυγούς.

Αρέσει σε %d bloggers: