Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις-Τετάρτη 05 Απριλίου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη  05 Απριλίου

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:

Όλος ο κοινωνικός σας κύκλος, έχει παράπονα από εσάς και την απόμακρη στάση σας, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μήπως έχετε χαθεί μέσα στην δουλειά και στην προσωπική σας σχέση?!. Μην ξεχνάτε, όλοι αυτοί σας αγαπούν και σας θέλουν κοντά τους.

Εύνοια ημέρας: **

Ταύρος:

Μην μιλάτε για το παρελθόν σας το ερωτικό, σε άτομα που έχετε γνωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μπορεί εσείς να τα βλέπετε φιλικά, αλλά ποτέ δεν μπορείτε να ξέρετε τις αληθινές τους προθέσεις. Πιθανόν να είναι στα σκαριά…ένας νέος έρωτας.

Εύνοια ημέρας: **

 

Δίδυμοι:

Εσείς αυτήν την περίοδο θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, μέσα στον δεσμό – γάμο σας. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν. Πάντως να είστε σίγουροι, ότι στα οικονομικά σας, θα έχετε την κάλυψη και την ασφάλεια που ζητάτε.

Εύνοια ημέρας:***

 

Καρκίνος:  Έχετε χάσει πολύ και πολύτιμο χρόνο αναμένοντας, την απάντηση κάποιων. Σκεφτείτε μήπως αυτό κρύβει και κάποιο παρασκήνιο από πίσω. Πάρτε λοιπόν άμεσα τις αποφάσεις σας. Οι εν σχέση, θα περάσουν πολλές και ευχάριστες στιγμές με τον άνθρωπο τους.

Εύνοια ημέρας:**

 

Λέων:

Αν τελικά χρειάζεστε χρόνο για να ξεφύγετε από υποθέσεις, που τρέχουν μέσα στην σχέση σας, τότε θα πρέπει να φανείτε ειλικρινείς και να το συζητήσετε με τον σύντροφο σας. Οι όψεις του κυβερνήτη σας, είναι υποστηρικτικές και σίγουρα θα σας βγάλουν σε  ξέφωτο.

Εύνοια ημέρας:***

 

Παρθένος :

Η σκέψη σας, δεν περιορίζεται μόνο γύρω από αυτά που έγιναν στο παρελθόν, αλλά και στις προτάσεις που θέλετε να κάνετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Πολλοί από τους δεσμευμένους, ίσως και να θελήσουν να πάνε την σχέση τους, πιο κάτω, σε μια πιο επίσημη κατάσταση.

Εύνοια ημέρας:**

 

Ζυγός:

Οι δρόμοι που έχετε πάρει δεν είναι οι σωστοί. Τα λόγια σας έχουν γίνει αρκετά αυστηρά και αυτό αποτρέπει κάποιους από το να σας προσεγγίσουν, ακόμη και σε φιλικό επίπεδο. Οι νεο –χωρισμένοι, ας ανοίξουν τα μάτια τους, σε όλα αυτά τα θετικά που τους έρχονται.

Εύνοια ημέρας:*

 

Σκορπιός:

Εσείς σίγουρα θα πρέπει να κάνετε μια υπομονή παραπάνω. Όλα αυτά που έχετε επωμιστεί σας έχουν αποπροσανατολίσει, αλλά ευτυχώς αυτό είναι μόνο προσωρινό. Άτομα από την οικογένεια σας έχουν κάποιες ευχάριστες ανακοινώσεις. Νέοι παθιασμένοι έρωτες, για τους ελεύθερους.

Εύνοια ημέρας:***

 

Τοξότης:  

Δεν υπάρχουν για εσάς στο πρόγραμμα, ούτε κάν στην λογική σας, σκέψεις για πισωγυρίσματα και λοιπές καθυστερήσεις. Εσείς πια γνωρίζετε τι θέλετε και πως μπορείτε να το πετύχετε. Είναι πια μονόδρομος. Ότι έγινε καλώς λοιπόν γινωμένο… και η ζωή συνεχίζεται.

Love: ***

 

 

Αιγόκερως:

Αν δεν μπορείτε να συμπορευτείτε μέσα σε αυτήν την σχέση, τότε μάλλον δεν ταιριάζετε μέσα σε αυτήν. Οι εντάσεις και οι αδιαφορία είναι οι δείκτες, που σας καταμαρτυρούν τις διαθέσεις και των δύο πλευρών. Σκεφτείτε ώριμα και προβείτε σε ανακοινώσεις που θα λυτρώσουν.

Εύνοια ημέρας:**

 

Υδροχόος:

Υπάρχει μια πιθανότητα μέσα στο επόμενο διάστημα, να κάνετε ένα ταξίδι, ακόμη και για επαγγελματικούς λόγους. Αυτό είναι και κάτι που θα σας φέρει σε επαφή με νέο κόσμο. Ίσως και έναν ξαφνικό – κεραυνοβόλο έρωτα. Όσοι έχουν σχέση, θα δεχτούν χαρμόσυνα νέα από τον άνθρωπο τους.

Εύνοια ημέρας:***

 

Ιχθείς:

Εσείς δεν είστε για να παλεύετε συνεχώς με τα κύματα. Αυτό το κάνατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα και το μόνο που αποζητάτε, είναι πια όλοι οι τομείς στην ζωή σας, να έχουν μια αρμονία. Η συμπαράσταση του ανθρώπου σας θα είναι καταλυτική.

Εύνοια ημέρας:**

Αρέσει σε %d bloggers: