Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Τρίτη 10 Ιανουαρίου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Τρίτη 10 Ιανουαρίου

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Αισθάνεστε τελικά δικαιωμένοι, που βγήκατε από αυτήν την σχέση – κατάσταση που σας πίεζε. Τώρα με την εμπειρία που έχετε, καλό θα ήταν να μην το επαναλάβετε. Αυτοί που περιμένουν μια είδηση από μακριά, θα την έχουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Dos: Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας

Don’ts:  Μην είστε τόσο ανυπόμονοι

Ταύρος: Υπάρχουν πολλά ακόμη μυστικά. που πρέπει να βρείτε και να ξεκλειδώσετε στην καρδιά και το μυαλό του ατόμου που αγαπάτε. Αυτά, όμως δεν θα λυθούν μέσα από ερωτήσεις, αλλά μόνο μέσα από το πέρας του χρόνου, που θα σας φέρει πιο κοντά.

Dos: Σκεφτείτε το άμεσο μέλλον

Don’ts: Είσαστε πολυέξοδοι

 

Δίδυμοι: Η προσοχή σας η δύσκολη, είναι καρφωμένη σε μια καινούργια προσωπικότητα, που έχει κάτι ιδιαίτερο να σας δώσει. Αφήστε τις μέρες να περάσουν, να φύγει και η επήρεια του ανάδρομου Ερμή, και θα δείτε τις καλές εξελίξεις να σας δικαιώνουν.

Dos: Ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας.

Don’ts: Μην λέτε τα μυστικά σας

 

Καρκίνος: Μπορείτε να κρατήσετε κάποιες πληροφορίες που θα σας έρθουν, μόνο για εσάς. Υπάρχει ένας άνθρωπος, μέσα από τον φιλικό σας κύκλο ή και εργασιακό, που έχει εκφράσει το ερωτικό του ενδιαφέρον προς το πρόσωπο σας. Ακολουθούν ανακοινώσεις.

Dos: Προσοχή στα έξοδα

Don’ts: Μην πιέζετε για απαντήσεις

 

Λέων: Μια καταπληκτική ημέρα, που θα σας δώσει πολλές και διαφορετικές προτάσεις από τους φίλους σας, για διασκέδαση. Σκεφτείτε τι επιθυμείτε και πράξτε το. Η οικονομική σας κατάσταση, θα έχει σημαντική πρόοδο και με την δική σας προσπάθεια.

Dos: Οι φίλοι σας αποζητούν

Don’ts:  Μην κοιτάτε το παρελθόν

 

Παρθένος: Πολλά τα ατού που έχετε στο μανίκι σας. Αν τελικά από το νεοεισερχόμενο άτομο σας έχει δελεάσει, τότε δεν έχετε παρά να το πλησιάσετε στον σωστό χρόνο  και χώρο και να του μιλήσετε. Ίσως και κάτι σχετικό να περιμένει από εσάς.

Dos: Διασκεδάστε περισσότερο.

Don’ts: Έχετε αμελήσει την εξωτερική σας εμφάνιση

 

Ζυγός: Ζητήστε από τον άνθρωπο σας, ευθέως, να σας δώσει κάποιες εξηγήσεις για όλες αυτές τις μικρές παρεξηγήσεις, που έχουν γίνει με τα περιβάλλοντα του. Γενικότερα δεν είναι και ότι καλύτερο, να εμπλέκονται τρίτοι στο μεταξύ σας.

Dos: Ανανεώστε την διάθεση σας

Don’ts:  Μην σχολιάζετε τους τρίτους

 

Σκορπιός: Έχετε πολλά και δυνατά φιλικά πρόσωπα, να σας υποστηρίζουν σε όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε. Οι μέρες για τους ερωτευμένους, είναι ιδανικές για ταξίδια και αποδράσεις, που θα θερμάνουν παραπάνω το μεταξύ τους κλίμα.

Dos: Σχεδιάστε τα οικονομικά σας

Don’ts:  Μην ξεχνάτε την οικογένεια σας

 

Τοξότης: Όλα είναι υπό τον έλεγχο σας. Αυτό που απομένει είναι να βάλετε σε μια σειρά οικονομικά και αισθηματική ζωή. Είναι μια πολλή καλή περίοδος, που θα δείτε τους κόπους και τις επιθυμίες σας, να παίρνουν σάρκα και οστά. Λίγη υπομονή.

Dos: Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους σας

Don’ts: Αφορίστε το παρελθόν

 

Αιγόκερως: Με τον Ήλιο πάνω στον αστρολογικό σας οίκο, όλα είναι πιθανά. Το μόνο που σας λπεί, ακόμη είναι μια αφημένη αισθηματική υπόθεση, που δεν έχει ακόμη δείξει τις προθέσεις της. Από την νέα εβδομάδα ίσως και να πρέπει να ασχοληθείτε πιο ενεργά.

Dos: Διορθώστε τον απότομο τρόπο σας

Don’ts:  Έχετε χάσει το μέτρο των εξόδων

 

Υδροχόος: Διατηρείτε ένα πέπλο μυστηρίου, πάνω στην προσωπικότητα σας και αυτό σας κάνει πολύ πιο γοητευτικούς στο άλλο φύλο. Μέσα στον μήνα θα δεχτείτε τουλάχιστον δύο διαφορετικές κρούσεις, από νέα άτομα για να σας κατακτήσουν.

Dos: Ηγηθείτε τον καταστάσεων

Don’ts: Ξεχάστε τα παλιά

 

Ιχθείς: Μην ακούτε τι λενε οι άλλοι για την ερωτική σας σχέση. Αν τελικά εσείς μένετε ικανοποιημένοι δεν χρειάζεστε, την γνώμη κανενός. Αυτοί που έχουν σχέσεις και παρεμβάλλονται και τρίτες δεσμεύσεις, έχει έρθει η σωστή ώρα για ξεκαθαρίσματα.

Dos: Φως στα οικονομικά σας

Don’ts:  Διορθώστε τα οικονομικά σας

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: