Η κάρτα Ταρώ της ημέρας- Δευτέρα 23/01/17

Η κάρτα Ταρώ της ημέρας- Δευτέρα 23/01/17

 

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Ο Αυτοκράτορας

Δοκιμάστε να μην πείτε τίποτα αυτές τις ημέρες, που όλα τείνουν προς την ένταση και την παρεξήγηση. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα δοθούν οι ευκαιρίες για διευκρινήσεις.

Love: ***

Ταύρος: Ο Ήλιος

Οι μέρες μέχρι να φύγει ο Ιανουάριος, σας φέρνουν μπροστά σε ημιτελείς καταστάσεις, που θα πρέπει πια να δείτε πιο καθαρά. Επίσης, μην παραμελείτε την εργασία σας.

Love: **

 

Δίδυμοι: Το Αστέρι

Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη για να ολοκληρώσετε τους σκοπούς σας. Μην πιέζεστε και σίγουρα μην επιτρέπετε και εσείς σε κανέναν, τρίτο, να σας παρεμποδίσει στις δράσεις σας.

Love: ***

 

Καρκίνος:  Η Σελήνη

Έχετε πολλά να ολοκληρώσετε αυτήν την εβδομάδα, και με πιο μεγάλη ένταση, να οργανώσετε τα προγράμματα σας από κοινού με τον άνθρωπο σας. Χρήμα και άνεση, στο καθοδόν.

Love: *

 

Λέων: Το Άρμα

Έχετε δεχτεί σκληρή κριτική από τους ανθρώπους γύρω σας, για όλα αυτά που κάνετε στην προσωπική σας ζωή. Αν αυτό σας στεναχωρεί, μην εκθέτετε τότε άλλο τον εαυτό σας.

Love: **

 

Παρθένος: Οι Εραστές

Πολλές οι προτάσεις που θα έχετε από φίλους και γνωστούς για να περάσετε μια όμορφη βραδιά. Μέσα σε αυτήν την ευχάριστη κινητικότητα, θα υπάρξει και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Love: ***

 

Ζυγός: Η Δικαιοσύνη

Εστιάστε σε αυτά που σας ενοχλούν και μην χάνετε τον καιρό σας. με άτομα και καταστάσεις, που δεν σας ενδιαφέρουν. Οι ειδήσεις. που θα έχετε για ένα νομικό – περιουσιακό θέμα, θα σας λύσουν τα χέρια.

Love: **

 

Σκορπιός: Η Εγκράτεια

Κάντε πιο συγκεκριμένο, μέσα στο κεφάλι σας τι είναι αυτό που επιθυμείτε να αλλάξετε και να βελτιώσετε άμεσα. Ακόμη και αν αυτό σημαίνει, και μια μικρή περίοδο μοναξιάς.

Love: **

 

Τοξότης: Ο Ερημίτης

Έχετε καταπιαστεί αυτό το διάστημα, με υποθέσεις του παρελθόντος. Αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορείτε να το επεκτείνετε. όμως και μέσα στον Φεβρουάριο.

Love: ***

 

Αιγόκερως: Ο Τρελός

Η θέση και οι προτάσεις σας. είναι πια ξεκάθαρες, για το τι επιθυμείτε μέσα στην σχέση σας. Αν τελικά ο σύντροφος σας έχει άλλα σχέδια, τότε πάρτε άμεσα καθοριστικές αποφάσεις.

Love: **

 

Υδροχόος: Η Αυτοκράτειρα

Οι μέρες έχουν πολλά να σας φανερώσουν. Αυτό μπορεί και να σημαίνει κάποια μυστικά από την ζωή του συντρόφου σας, που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε.

Love: ***

 

Ιχθείς: Ο Γητευτής

Οι σκέψεις που κάνετε δεν είναι και οι καλύτερες.  Βάλτε τα πάντα στις διαστάσεις τους και  μην ζείτε καταστάσεις …που δεν είναι δικές σας.

Love: **

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: