Η κάρτα Ταρώ της Ημέρας- Δευτέρα 29/05/17

Η κάρτα Ταρώ της Ημέρας- Δευτέρα 29/05/17

 

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Αν τελικά δεν αντέχετε να περνάτε την ζωή σας μέσα σε μια μέτρια σχέση, τότε και απλά μην χάνετε τον χρόνο σας, και προβείτε σε δηλώσεις στον άνθρωπο σας. ίσως κάτι ανάλογο να έχει σκεφτεί και ο ίδιος. Οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές.

Love: ***

 

Ταύρος : Ο ΗΛΙΟΣ

Έχετε αρκετές επιλογές, για να αλλάξετε κάποια δεδομένα μέσα στην σχέση σας. Το χρήμα από σήμερα και όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, θα σας υποστηρίξει και πρακτικά, και προς την κατεύθυνση των άνω. Σκεφτείτε και λειτουργείστε με ηρεμία.

Love: ***

 

Δίδυμοι: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να κάθεστε μέσα σε δεσμούς που δεν σας προσφέρουν τίποτα. Μπορεί να είναι η ανασφάλεια σας, μπορεί και η συνήθεια, αλλά σίγουρα η καρδιά σας είναι άδεια. Οι μέρες του Ιουνίου, θα πρέπει να δώσουν τις λύσεις.

Love: ***

 

Καρκίνος: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Είσαστε ανάμεσα σε πολλά θέματα, που πρέπει να δώσετε την προσοχή σας. Η οικογένεια σας ζητάει την παρουσία σας, αλλά και η κοινωνική σας ζωή,  έχει πια χαθεί. Ένα συντροφικό ταίρι που διαμαρτύρεται και μια καριέρα που πρέπει να εξελιχθεί.

Love: ***

 

Λέων : ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν υπάρχει πια η πολυτέλεια χρόνου, για να σκεφτείτε τι επιτέλους θέλετε μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι κάτι που το ζείτε κάθε μέρα. Σας έρχονται επίσημες προτάσεις για μια κοινή ζωή, και εσείς πρέπει να σκεφτείτε αστραπιαία και να αποφανθείτε.

Love: ***

 

Παρθένος: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Έχετε στα χέρια σας τις λύσεις, πρώτα για τον εαυτό σας και μετά για τον σύντροφο σας. Φροντίστε αυτά τα δύο να τα συχρονίσετε. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι, είναι θέμα μόνο λίγων ημερών για να βρεθούν μπροστά σε μια καινούργια αγάπη.

Love: **

 

Ζυγός: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Νέος κόσμος προσεγγίζει την κοινωνική και την εργασιακή σας ζωή, και αυτό είναι κάτι που σας χαροποιεί. Σίγουρα θα σας δώσει και μια καλύτερη ψυχολογία. Σε κάποια μερίδα των Ζυγών, θα δημιουργήσει και ερωτικά ειδύλλια, που σε βάθος χρόνου θα γίνουν έρωτες.

Love: **

Σκορπιός: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Εσείς τα θέλετε όλα εδώ και τώρα. Ίσως η άλλη πλευρά να μην είναι τόσο έτοιμη, για να σας προσφέρει όλα αυτά. Αν πραγματικά πιστεύετε ότι αυτός  ο άνθρωπος είναι ιδιαίτερος για εσάς, θα πρέπει να μην πρεσάρετε τόσο πολύ τους χρόνους.

Love: ***

 

Τοξότης: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Τα σχέδια και τα περίπλοκα πλάνα, που έχετε μέσα στο κεφάλι σας, δεν μπορούν αυτήν την εποχή να πραγματοποιηθούν. Μετά τις 05-06, θα υπάρξουν πιο γόνιμες συνθήκες για να περάσετε σε δράσεις. Ακόμη και γάμοι μπορούν να προγραμματιστούν.

Love: **

 

Αιγόκερως: Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Είσαστε ένα βήμα, πριν μιλήσετε ανοιχτά στον σύντροφο σας, για όλα αυτά τα μελλοντικά όνειρα που έχετε σκεφτεί. Στέκεστε σαν ζώδιο,  κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια, άρα όλα αυτά θα γίνουν και σύντομα πραγματικότητα.

Love: **

 

Υδροχόος: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Αν πραγματικά και πρακτικά κοιταχτείτε στον καθρέφτη, θα αντικρίσετε την πραγματική σας εικόνα και προσωπικότητα?! Μήπως αυτό που ζείτε στο τώρα, έχει φθείρει αυτό που είστε?!

Love: **

 

Ιχθείς: Η ΣΕΛΗΝΗ

Έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις και το μόνο που ζητάτε, είναι να τις εκφράσετε στον άνθρωπο σας. Αν αυτό που θέλετε είναι μια εν δυνάμει δέσμευση, θα πρέπει να έχετε και τις κατάλληλες οικονομικές βάσεις.

Love: *

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: