Η κάρτα Ταρώ της Ημέρας- Κυριακή 02/04/17

Η κάρτα Ταρώ της Ημέρας-  Κυριακή 02/04/17

 

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  Το Αστέρι

Πολλές οι προσφορές αγάπης που υπάρχουν προς το πρόσωπο σας και αυτό είναι κάτι που θα πολλαπλασιαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Αν είστε σε δέσμευση, καλύτερα μην κάνετε νέα ανοίγματα.

Love: **

Ταύρος :   Ο Τροχός της Τύχης

Έχετε διασκεδάσει αρκετά αυτές τις ημέρες και το μόνο που απομένει είναι να έρθετε και πάλι στους κανονικούς σας ρυθμούς. Μέσα σε αυτό εντάξτε και παραπάνω χρόνο για την σχέση σας.

Love: ***

 

Δίδυμοι: Ο Γητευτής

Το βλέμμα σας και η καρδιά σας είναι γαντζωμένα, σε μια προσωπικότητα που ήδη είναι σε δέσμευση και ίσως να πρέπει να σκεφτείτε πιο ώριμα, αν πρέπει να μπλέξετε με απαγορευτικές καταστάσεις.

Love: **

 

Καρκίνος:  Ο Κόσμος

Μπορεί να μην έχετε διάθεση για πολλά- πολλά αυτήν την εποχή, όμως δηλώστε την θέση σας, καθώς οι άλλοι δεν θα ξέρουν πως να το ερμηνεύσουν. Ασχοληθείτε και με τα οικονομικά σας.

Love: **

 

Λέων : Ο Αυτοκράτορας

Υπάρχει μια εκκρεμότητα σε αισθηματικό επίπεδο που μέσα στις επόμενες ημέρες, πρέπει να λύσετε. Αν τελικά το άτομο αυτό σας ενδιαφέρει, κάντε τις κινήσεις σας και περιμένετε την δική του αντίδραση.

Love: ***

 

Παρθένος: Το Άρμα

Έχετε μπει σε έναν μονόδρομο σκέψεων, που αφορούν μια πρόσφατη σας γνωριμία. Μην κάνετε κάτι όμως παρορμητικό.  Θα σας φανερωθούν από τα καλά αυτού του ανθρώπου αλλά και κάποια από τα μειονεκτήματα του. Πριν αποφασίσετε ζυγίστε.

Love: **

 

Ζυγός:    Ο Ήλιος

Δεν χρειάζεται αυτήν την εποχή να κάνετε κάτι περισσότερο, από το να οργανώσετε τα σχέδια σας για την ενδεχόμενη δέσμευση με το άτομο που αγαπάτε. Μέχρι τότε, φροντίστε να κλείσετε και τις εισόδους σε καταστάσεις που συσχετίζονται με το παρελθόν σας.

Love: ***

 

Σκορπιός: Η Σελήνη

Υπάρχει μια ροή νέου κόσμου, γύρω σας, κάτι που σας φτιάχνει πολύ την ψυχολογία. Ειδικά για αυτούς που είναι μόνοι τους, ίσως και να είναι ένα κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να βρουν τον άνθρωπο τους.

Love: ***

 

Τοξότης: Η Αυτοκράτειρα

Έχετε μια νευρικότητα ανεξήγητη. Αυτό είναι πιθανόν και να προέρχεται από την αδυναμία συνεννόησης με τον άνθρωπο σας. Κάντε μια προσπάθεια να δείτε τι μπορείτε να βελτιώσετε.

Love: **

 

Αιγόκερως: Η Δικαιοσύνη

Είσαστε σε μια άσχημη αναμονή, περιμένοντας τον σύντροφο σας, που έχει ζητήσει χρόνο για να σκεφτεί, χωριστά από εσάς. Αυτό είναι και κάτι όμως που σας αδικεί. Βάλτε και από την δική σας πλευρά, ένα όριο χρόνο και μετά απομακρυνθείτε.

Love: ***

Υδροχόος:  Η Εγκράτεια

Είστε το αγαπημένο παιδί πολλών. Αυτό θα πρέπει να το προσέχετε καθώς είναι πιθανόν και να κάνει τον σύντροφο σας, να είναι μέσα στην ζήλια. Βάλτε τα όρια σας εκεί που πρέπει.

Love: **

 

Ιχθείς: Ο Αρχιερέας

Επιβάλλεται να κάνετε αυτές τις καλές ημέρες, ένα πιο αναλυτικό και μακροπρόθεσμο διάλογο που θα βοηθούσε και τον σύντροφο σας. Σίγουρα από οικονομικής πλευράς, θα ανέλθετε άμεσα.

Love: ***

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: