Η κάρτα Ταρώ της Ημέρας- Κυριακή 26/03/17

Η κάρτα Ταρώ της Ημέρας- Κυριακή  26/03/17

 

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  Ο Αυτοκράτορας

Αν δεν έχετε σκοπό να σοβαρευτείτε, τότε μην δείχνετε κάτι αντίθετο στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Αργότερα σίγουρα θα εκτεθείτε. Η εποχή πάντως βοηθάει, στο να έρθετε πιο κοντά εσείς οι χωρισμένοι, αλλά και οι ελεύθεροι να βρουν έναν νέο σύντροφο.

Love: **

Ταύρος :   Ο Γητευτής

Αντιλαμβάνεστε ότι οι δρόμοι σας, δεν συναντιούνται σε κανένα σημείο με αυτούς, του ανθρώπου σας, ίσως και για πολλοστή φορά. Οι επιλογές δεν είναι πολλές. Μιλήστε άμεσα, και πάρτε τις αποφάσεις σας. Ουδείς μπορεί να παραμένει στην ανασφάλεια.

Love: ***

 

Δίδυμοι:  Το Αστέρι

Όλα μπορούν να γίνουν, αν τελικά και εσείς το θελήσετε. Αν  έχετε περάσει σε μια φάση, που επιθυμείτε να πάτε την σχέση σας σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο, ξεκινήστε από  τώρα να το συζητάτε διεξοδικά με τον άνθρωπο σας.

Love: **

 

Καρκίνος:  Η Σελήνη

Δοκιμάστε να μην πείτε τίποτα αυτές τις ημέρες, που όλα τείνουν προς την ένταση και την παρεξήγηση. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα δοθούν οι ευκαιρίες για διευκρινήσεις.

Love: **

 

Λέων : Η Αυτοκράτειρα

Οι μέρες μέχρι να φύγει ο Μάρτιος, σας φέρνουν μπροστά σε ημιτελείς καταστάσεις, που θα πρέπει πια να δείτε πιο καθαρά. Επίσης, μην παραμελείτε την εργασία σας.

Love: ***

 

Παρθένος:  Η Εγκράτεια

Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη για να ολοκληρώσετε τους σκοπούς σας. Μην πιέζεστε και σίγουρα μην επιτρέπετε και εσείς σε κανέναν, τρίτο, να σας παρεμποδίσει στις δράσεις σας.

Love: **

 

Ζυγός:   Η Δικαιοσύνη

Έχετε πολλά να ολοκληρώσετε αυτήν την εβδομάδα, και με πιο μεγάλη ένταση, να οργανώσετε τα προγράμματα σας από κοινού με τον άνθρωπο σας. Χρήμα και άνεση, στο καθοδόν.

Love: ***

 

Σκορπιός: Ο Αρχιερέας

Έχετε δεχτεί σκληρή κριτική από τους ανθρώπους γύρω σας, για όλα αυτά που κάνετε στην προσωπική σας ζωή. Αν αυτό σας στεναχωρεί, μην εκθέτετε τότε άλλο τον εαυτό σας.

Love: ***

 

Τοξότης: Ο Ήλιος

Πολλές οι προτάσεις που θα έχετε από φίλους και γνωστούς για να περάσετε μια όμορφη βραδιά. Μέσα σε αυτήν την ευχάριστη κινητικότητα, θα υπάρξει και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Love: **

 

Αιγόκερως: Ο Τροχός της Τύχης

Εστιάστε σε αυτά που σας ενοχλούν και μην χάνετε τον καιρό σας. με άτομα και καταστάσεις, που δεν σας ενδιαφέρουν. Οι ειδήσεις. που θα έχετε για ένα νομικό – περιουσιακό θέμα, θα σας λύσουν τα χέρια.

Love: ***

 

Υδροχόος:  Ο Τρελός

Κάντε πιο συγκεκριμένο, μέσα στο κεφάλι σας τι είναι αυτό που επιθυμείτε να αλλάξετε και να βελτιώσετε άμεσα. Ακόμη και αν αυτό σημαίνει, και μια μικρή περίοδο μοναξιάς.

Love: **

Ιχθείς:  Ο Κόσμος

Έχετε καταπιαστεί αυτό το διάστημα, με υποθέσεις του παρελθόντος. Αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορείτε να το επεκτείνετε. όμως και μέσα στον Απρίλιο.

Love: ***

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: