Η κάρτα Ταρώ της ημέρας- Σαββάτο 25/02/17

Η κάρτα Ταρώ της ημέρας- Σαββάτο  25/02/17

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Η Σελήνη

Πολλά αυτά που έχετε στο μυαλό σας να λύσετε. Σίγουρα δεν είστε μόνοι. Αυτό που έχει πάντως μεγάλη σημασία είναι να μην επιτρέψετε στον ατίθασο εαυτό σας, να πάει και πάλι πίσω στο άτυχο παρελθόν. Οι μέρες ειδικά μέσα στον Μάρτιο θα δώσουν σας δώσουν ευκαιρίες για συναντήσεις που πιθανόν και να οδηγήσουν σε επανασυνδέσεις και λόγια ξεκαθαρίσματος.

Love: **

Ταύρος: Ο Ήλιος

Όλα έχουν το κόστος τους. Εσείς που θέλετε να μείνετε μόνοι σας πια και μακριά από σχέσεις και άσχημες ερωτικές καταστάσεις, ίσως έχει έρθει η κατάλληλη ώρα για να μιλήσετε με ειλικρίνεια στον άνθρωπο σας. Love: **

 Δίδυμοι: Ο Αυτοκράτορας

Εσείς είσαστε οι πιο ευνοημένοι της εποχής. Κυνηγάτε το χρήμα και την καλή ζωή.  Αυτά σας έρχονται και μαζί για τους ελεύθερους και ένας μεγάλος έρωτες που θα σας αναστατώσει σίγουρα.

Love: ***

Καρκίνος: Η Δικαιοσύνη

Οι σκέψεις και τα αισθήματα που σας αποδίδονται από τον άνθρωπο σας, σας έχουν συγκινήσει. Αυτό που απομένει είναι να κάνετε και εσείς κάτι ανάλογο για αυτόν.

Love: *

 Λέων: Η Εγκράτεια

Είσαστε υπερβολικοί στα επικριτικά σας λόγια. Αυτό είναι και κάτι που έχει πληγώσει το συντροφικό σας ταίρι. Κάντε κάτι από την πλευρά σας, να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.

Love: **

Παρθένος: Ο Κόσμος

Έχετε αυτήν την εποχή το σύμπαν υπέρ σας. Μην χάσετε λοιπόν τις ευκαιρίες. Αυτό που έχει σημασία είναι να έχετε πρώτα εσείς την καλή ισορροπία και ψυχολογία.

Love: **

 

Ζυγός: Ο Τροχός της Τύχης

Αν δώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, για να πάρει κάποιες καταλυτικές αποφάσεις, για την αισθηματική σας ζωή, θα βγείτε κερδισμένοι. Οι εκπλήξεις είναι καθοδόν.

Love: **

Σκορπιός: Το Αστέρι

Έχετε αποδυναμώσει την θέση σας με όλα αυτά που έχετε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν σας. Σίγουρα όμως και μπορείτε να προβείτε σε πρακτικές αλλαγές, που θα σας δικαιώσουν και πάλι.

Love: **

Τοξότης:  Ο Τρελός

Έχουν πέσει οι μπαταρίες σας στο ελάχιστο. Αυτό σας συμβαίνει επειδή, έχετε ασχοληθεί με όλους εκτός από τον δικό σας εαυτό. Τροποποιήστε το.

Love: ***

Αιγόκερως: Ο Γητευτής

Χαμογελάστε σε όλους. Είναι μια καταπληκτική περίοδος, που θα δείτε την αισθηματική σας ζωή να εξελίσσεται όπως εσείς και ο σύντροφος σας την είχατε σχεδιάσει.

Love: **

Υδροχόος:  Η Ιέρεια

Αν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε, και τον επόμενο σωστό σύντροφο. Η τύχη είναι με το μέρος σας, και σε επίπεδο οικονομικών.

Love: ***

Ιχθείς:  Το Άρμα

Αισθάνεστε περιορισμένοι μέσα σε αυτά που ζείτε και που κάνετε. Μάλλον έχει έρθει η σωστή ώρα για αλλαγές. Αυτό είναι και κάτι που θα αναζωογονήσει και την σχέση σας.

 

Love: **

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: