Η κάρτα Ταρώ της Ημέρας- Τετάρτη 05/04/17

Η κάρτα Ταρώ της Ημέρας-  Τετάρτη 05/04/17

 

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:   Η Εγκράτεια

Μην σταματάτε την πορεία σας. Αυτό που θέλετε είναι πραγματικά πολύ κοντά. Ίσως και να είναι θέμα λίγων ημερών μόνο, μια ισχυρή επανασύνδεση… και με μόνιμο χαρακτήρα.

Love: **

Ταύρος :   Ο Τροχός της Τύχης

Μην μάχεστε συνεχώς τον εαυτό σας. Ότι λάθος έγινε στο παρελθόν, καλώς καμωμένο. Κοιτάξτε το πολλά υποσχόμενο σας μέλλον. Οι σχέσεις και οι μεγάλοι έρωτες θα εμφανιστούν στο 2ο δεκαήμερο του Απριλίου.

Love: ***

 

Δίδυμοι: Ο Γητευτής

Είσαστε μεταξύ πολλών αποφάσεων για την αισθηματική σας ζωή, η οποία σας έχει απογοητεύσει. Ενεργοποιηθείτε και πάντα με άξονα τον δικό σας καλό εαυτό.

Love: **

 

Καρκίνος:  Ο Κόσμος

Όλες οι μέρες της νέας εβδομάδας, σας δίνουν το προβάδισμα στους σκοπούς που έχετε βάλει στο πρόγραμμα σας. Κάποια ευχάριστα νέα θα έρθουν από έναν πρόσωπο που θέλει να σας δεί.

Love: **

 

Λέων : Το Αστέρι

Κινήστε με μεγάλες ταχύτητες και αυτό είναι κάτι που σας δίνει μια πολύ καλύτερη πια ψυχολογία. Θα δείτε και πρακτικές βελτίωσης μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό.

Love: ***

 

Παρθένος: Ο Αυτοκράτορας

Ότι και να πείτε αυτήν την εποχή θα είναι λάθος. Αυτό που έχει σημασία είναι να είστε εσείς καλά και εσώτερα ισορροπημένοι. Αφήστε τις ανακοινώσεις για αργότερα.

Love: **

 

Ζυγός:    Το Άρμα

Ο σκοπός σας είναι πριν να φύγει αυτός ο μήνας, να αρχίσετε να διώχνετε από πάνω σας, όλα αυτά που ακόμη σας βαραίνουν. Οι σχέσεις με μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις θα βρουν τους τρόπους να ισορροπήσουν.

Love: ***

 

Σκορπιός: Ο Ήλιος

Όσοι περισσότεροι μπλέκονται μέσα στην σχέση σας, τόσο μεγαλύτερο και το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί  εν τέλει. Από τις 12/04 και μετά, βάλτε τους όρους και τα όρια σας. Τα άστρα σας υποστηρίζουν.

Love: ***

 

Τοξότης: Η Σελήνη

Υπάρχει μια νευρικότητα, στον λόγο σας και αυτό σας κάνει και είστε απόμακρος από όλους. Αυτό καλό θα ήταν να το περιορίσετε, εν σχέση με τον άνθρωπο σας.

Love: **

 

Αιγόκερως: Η Δικαιοσύνη

Οι σχέσεις όλων των Αιγόκερων, αυτήν την εποχή και μέχρι τις αρχές του Ταύρου 20/04, θα περνάνε κρίση. Αυτό που έχει σημασία, είναι μέσα από αυτήν την δοκιμασία, όλα και όλοι να γίνουν καλύτεροι.

Love: ***

 

Υδροχόος:  Η Αυτοκράτειρα

Οι σκέψεις που κάνετε είναι μόνο για το καλό σας μέλλον. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι στο τώρα, να σταθείτε καλύτερα στα πόδια σας, σε επίπεδο οικονομικών.

Love: **

Ιχθείς: Ο Αρχιερέας

Μην σπαταλάτε την ώρα σας με άτομα, που δεν σας κάνουν ευτυχισμένους. Αυτό θα πρέπει να το περιορίσετε στον εαυτό σας, όση μοναξιά και να νιώθετε.  Αυτό το ερχόμενο Σ/Κ, θα έχει εκπλήξεις για εσάς.

Love: ***

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: