Η κάρτα Ταρώ της ημέρας- Τετάρτη 08/03/17

Η κάρτα Ταρώ της ημέρας- Τετάρτη 08/03/17

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Οι Εραστές

Δεν είστε εσείς για αλλαγές ξαφνικές. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα χρειαστεί να κάνετε μια πιο σοβαρή κουβέντα με τον άνθρωπο σας για το άμεσο μέλλον σας. Αυτό είναι και κάτι που θα βάλει βάσεις για μια νέα αρχή στον αισθηματικό σας τομέα.

Ταύρος: Ο Αυτοκράτορας

Όσο και να ζηλεύετε δεν θα καταφέρετε να κάνετε κάτι καλύτερο μέσα στην σχέση σας. Το καλύτερο, θα ήταν να μιλήσετε για όλα αυτά που σας ενοχλούν, αλλά και να βρείτε τους τρόπους που θα σας φέρουν πιο κοντά σαν ζευγάρι.

Δίδυμοι: Η Ιέρεια

Όλα λειτουργούν όπως θέλετε τελικά εσείς. Αυτό θα σας δώσει και μια καλύτερη ψυχολογία για να κάνετε σε επίπεδο οικονομικών αλλά και αισθηματικών τις αλλαγές που απαιτούνται. Από την νέα εβδομάδα, έχετε και νέα από το παρελθόν.

Καρκίνος: Το Άρμα

Υπάρχει μια παραπάνω κινητικότητα στην ερωτική σας ζωή και αυτό είναι κάτι που σας έρχεται από το παρελθόν, με προτάσεις για επανασύνδεση αλλά και πληροφορίες που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Λέων: Ο Κόσμος

Καλό θα ήταν στις διαπροσωπικές σας υποθέσεις να μην επιτρέπεται σε τρίτους να έχουν άποψη και θέση. Μόνο σε προβλήματα μπορείτε να σας οδηγήσει. Επίσης, μια καλή ημέρα για να έρθετε σε πιο άμεση επαφή με τα άτομα που σας αγαπούν και τους έχετε λείψει.

Παρθένος: Ο Τροχός της Τύχη 

Μια καινούργια ερωτική ιστορία σας έχει αναστατώσει, αυτές τις ημέρες. Δεν χρειάζεται να κάνετε όμως κάτι υπερβολικό. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει την αλήθεια και μέχρι που μπορούν τα συναισθήματα να φτάσουν.

Ζυγός: Η Αυτοκράτειρα

Μέσα στο μυαλό σας υπάρχουν πολλά σενάρια για το που θα οδηγήσει τελικά αυτή η σχέση. Μέσα σε όλα αυτά το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήστε και τον άνθρωπο σας, για το τι τελικά επιθυμεί και αυτός. Σίγουρα θα ήταν πιο δίκαιο.

Σκορπιός: Ο Τρελός 

Μια αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε στην εργασιακή σας πραγματικότητα, έχει ενοχλήσει τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που θα το εισπράξετε και σαν παράπονο – γκρίνια. Σκεφτείτε και λειτουργήστε κατά το συμφέρον και των δύο πλευρών.


Τοξότης: Ο Γητευτής

Όλα είναι καλά τελικά.  Αυτός που είχε απομακρυνθεί από την καρδιά σας, τώρα επιστρέφει και σας προτείνει επανασύνδεση υπό νέους όρους και προϋποθέσεις, που δεν αποκλείεται και να αποδεχτείτε.

Αιγόκερως: Η Δικαιοσύνη

Υπάρχουν πολλά θέματα μέσα στην σχέση σας που έχουν παραμείνει άλυτα αλλά και απλησίαστα. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα χρειαστεί να κάνετε μια πιο σοβαρή συζήτηση, έτσι ώστε να βρεθούν οι πιο κατάλληλες λύσεις.

Υδροχόος:  Ο Ιερέας

Η πορεία σας στα εργασιακά είναι ανοδική και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να σκεφτείτε πολύ πιο σοβαρα και το ενδεχόμενο κάποια επόμενης δέσμευσης με τον άνθρωπο σας. Όλα είναι υπέρ σας.

Ιχθείς: Η Εγκράτεια 

Τα μυστικά σας δεν θα πρέπει να τα μοιράζεστε με άτομα που μόλις το τελευταίο χρονικό διάστημα  έχουν εισέλθει στην ζωή σας. Δώστε χρόνο για αποδείξεις και αλήθειες.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: