Η κάρτα Ταρώ της Ημέρας- Τετάρτη 22/03/17

Η κάρτα Ταρώ της Ημέρας- Τετάρτη  22/03/17

 

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  Η Σελήνη

Όπως και να δείτε τα πράματα, κάτι δεν σας ταιριάζει. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μιλήσετε πιο ανοιχτά με τον άνθρωπο σας και να βρείτε αυτό που σας ενοχλεί. Σίγουρα αφήστε τους τρίτους και το παρελθόν εκτός.

Love: **

Ταύρος :  Ο Ήλιος

Από την καινούργια εβδομάδα, θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις μέσα σε σχέσεις και γάμους.  Αυτό είναι και κάτι που στους περισσοτέρους, θα δώσει μέσα στην Άνοιξη την ευκαιρία για γάμους. Το χρήμα και οι καλύτερες οικονομικές συνθήκες, θα σας διορθώσουν και το κέφι.

Love: ***

 

Δίδυμοι: Ο Αυτοκράτορας

Είσαστε ασταμάτητοι σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε στην ερωτική σας ζωή. Αυτό βέβαια κατά καιρούς το πληρώνετε, αλλά αυτό είναι και το παρορμητικό – κλασσικό στοιχείο της προσωπικότητας σας. Και κάπως έτσι σας δέχονται αυτοί, που σας αγαπούν.

Love: ***

 

Καρκίνος: Το Αστέρι

Δεν μπορείτε να μένετε αμέτοχοι σε όλα αυτά που σας λέει το ταίρι σας. Έχετε αφήσει άπειρες εκκρεμότητες, που συνεχώς βάζουν φρένο στα κοινά σας σχέδια. Οργανωθείτε και βάλτε μια προτεραιότητα, σε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν.

Love: **

 

Λέων:   Η Δικαιοσύνη

Όπου και να καταλήξετε εσείς και πάλι …δεν θα είστε ευχαριστημένοι. Είναι μια εποχή που θα πρέπει να ασχοληθείτε, πολύ πιο ενεργά με τον άνθρωπο που σας εμπνέει τελικά εμπιστοσύνη. Αφήστε το παρελθόν, επιτέλους να σας προσπεράσει.

Love: ***

Παρθένος:   Ο Κόσμος

Υπάρχει μια αγωνία μέσα στην καρδιά σας, για όλα αυτά που δεν γίνονται μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Ίσως σε αυτό να φταίει και η στασιμότητα που αντιλαμβάνεστε από την πλευρά του συντρόφου σας. Από τις επόμενες ημέρες, κάντε τις συζητήσεις σας.

Love: **

 

Ζυγός:  Ο Τροχός της Τύχης

Όλα, εσείς μπορείτε να τα καταφέρετε και με άνεση. Η αναμενόμενη ισορροπία, που ζητάτε στην εργασιακή σας ζωή, είναι σχεδόν παρούσα και το μόνο που απομένει είναι να βρείτε και τον κατάλληλο σύντροφο ζωής. Σίγουρα ξεχάστε τις ιστορίες του παρελθόντος.

Love: ***

Σκορπιός: Η Εγκράτεια

Αφεθείτε σε μια καταπληκτική εποχή, που όλα μπορούν να σας φτιάξουν την διάθεση. Χρήμα, έρωτες και καλές ειδήσεις είναι στο πρόγραμμα της εβδομάδας. Ειδικά αυτοί που είναι χωρισμένοι θα έχουν καινούργια φλέρτ και γνωριμίες στο διάβα τους.

Love: ***

 

Τοξότης: Ο Ιεροφάντης

Μπορεί να έχετε έναν εκνευρισμό αυτές τις ημέρες, αλλά από την Παρασκευή και μετά αυτό θα ξεπεραστεί. Είναι μια εποχή που σας έχουν πέσει πολλά και μαζεμένα. Δώστε μια ώθηση στον εαυτό σας παραπάνω και θα δείτε ότι όλα θα ισορροπήσουν.

Love: **

 

Αιγόκερως: Ο Τρελός

Εσείς και το ερωτικό σας ταμπεραμέντο, φέρνετε κοντά νέο κόσμο. Προσοχή μόνο σε ανθρώπους, που το ένστικτό σας πιάνει ότι δεν σας είναι ταιριαστοί. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα μπορέσουν και οι εραστές με χιλιομετρική απόσταση να ειδωθούν.

Love: ***

 

Υδροχόος:  Ο Αρχιερέας

Μην χάνετε τον χρόνο και την ενέργεια σας, με άτομα που σας έχουν αποδείξει στο παρελθόν, ότι δεν κολλάνε με τις προδιαγραφές σας. Αυτό που χρειάζεται, για το τώρα τουλάχιστον, είναι να έχετε πίστη στον εαυτό σας και στο σεξαπίλ σας.

Love: **

 

Ιχθείς:  Η Αρχιέρεια

Αν βάλετε τα πράματα σε μια σειρά, θα δείτε ότι μπορείτε να τα προλάβετε όλα. Σίγουρα δώστε μια παραπάνω προσοχή στα οικονομικά σας, που από τον ερχόμενο μήνα, θα είναι πολλά υποσχόμενα. Οι νέοι έρωτες,  θα δώσουν μια νέα πνοή ζωής στους ελεύθερους.

Love: ***

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: