Η Τράπουλα της Κατίνας. Προβλέψεις 27-31/03

Η Τράπουλα της Κατίνας. 27-31/03

Αναλυτικά οι προβλέψεις της νέας εβδομάδας, για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  Τα  Άστρα

Είσαστε περιορισμένοι, μέσα σε σχέσεις οι οποίες τελικά δεν σας ταιριάζουν. Αυτό είναι και κάτι που το έχει αντιληφθεί και  η άλλη πλευρά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε τον χρόνο και την διάθεση για να καταλήξετε σε αυτό και που χρειάζεστε και οι δύο.

Ταύρος: Το Σμαράγδι των Νερών

Κάποιος από το μακρινό σας παρελθόν, έχει όλη την καλή διάθεση, να ξαναπροσπαθήσει να σας πλησιάσει. Αυτή την φορά θα δεχτείτε καινούργιες προτάσεις, που σίγουρα θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Ακούστε πιο προσεχτικά.

Δίδυμοι: Assyranta – Η Σουλτάνα Του Εβένου

Οι σκέψεις σας ακόμη είναι μπερδεμένες. Είσαστε μεταξύ του παρόντος και του παρελθόντος. Αυτό είναι και κάτι που απλά σας καθυστερεί από τα προγράμματα σας. Επίσης αυτές τις ημέρες, μην κάνετε κάτι που θα συσχετίζεται με το παρελθόν. Δεν είναι ακόμη η σωστή ώρα.

Καρκίνος: Zara – Το Λευκό Άλογο του Διαμαντιού

 

Λέων: Η Μπρατσέρα

Η ψυχή και το μυαλό σας, έχει τάσεις φυγής. Αυτό είναι και κάτι που θα σας βάλει σε πιο ώριμες σκέψεις έτσι ώστε, να ξεκαθαρίσετε την ζωή σας, από άτομα και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Είναι μια εποχή που θα δείτε και τα οικονομικά σας, να σταθεροποιούνται και να σας βάζουν σε τροχιά για αλλαγές.

 

Παρθένος: Η Άγκυρα

Η καρδιά σας έχει πολλά παράπονα. Ο σύντροφος σας, είναι απών και εσείς βιώνετε την μεγαλύτερη πιθανή μοναξιά. Μια άσχημη κατάσταση, που σίγουρα δεν σας αξίζει. Ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας και σκεφτείτε όλα αυτά που πρέπει να ξεκαθαρίσετε αλλά και να ολοκληρώσετε, άμεσα.

 

Ζυγός: Aral – Ο Πάσας του Σμαραγδιού

Η αγάπη και τα συναισθήματα του συντρόφου σας, ίσως και πλέον να μην σας καλύπτουν. Αυτό που έχει σημασία, είναι δείτε και εσείς μέσα σας τι αποζητάτε. Οι μέρες μέχρι να εισέλθει ο καινούργιος μήνας, είναι καταλυτικές για συζητήσεις που θα λύσουν, όλες τις εκκρεμότητες..

 

Σκορπιός: Seltsouksassa – Η Χανούμισσα του Ρουμπινιού

Έχετε βάλει τον εαυτό και την εικόνα σας, σε δύο στενωπούς. Από την μια το παρόν που σας γοητεύει πολύ με το μυστήριο του, και από την άλλη μεριά, το παρελθόν που σας προσφέρει μια ασφάλεια και γνώση. Σίγουρα με το να συνεχίζετε να συνδυάζετε και τα δύο, το πιο πιθανόν είναι κάποιος να πληγωθεί, και εσείς να μείνετε εκτεθειμένοι.

Τοξότης: Το Μέγα Διαμάντι

Έχετε γίνει πάρα πολύ αυστηροί με τον άνθρωπο σας. Αυτό συσχετίζεται άμεσα με την κούραση που έχει συσσωρευτεί μέσα στην ψυχή σας. Είναι ο πολύς χρόνος, είναι η βαρεμάρα είναι και κάποιο νέο τρίτο πρόσωπο?! Όπως και να έχουν τελικά τα πράματα, καλείστε να προστατέψετε τα αισθήματα και την ισορροπία σας.

 

Αιγόκερως: Το Ερωτικό Γράμμα

Είσαστε σε ένα μεταίχμιο αποφάσεων που αφορούν την εργασία και την προσωπική σας ζωή. Σίγουρα τα έχετε σκεφτεί, όλα αλλά αυτό που έχει σημασία, είναι οι άμεσες δράσεις σας.  Αυτό σαν κατάσταση, στους ελεύθερους θα δώσει γοητεία και πολλά νέα μάτια πάνω τους. Κάποιες καινούργιες προτάσεις για εργασία – συνεργασία σας έρχονται.

 

Υδροχόος:  Bedes – Το Τζαν του Σμαραγδιού

Είστε μέσα σε ένα σωρό κόσμο, και ακόμη αισθάνεστε μόνοι και άδειοι. Αν αυτό είναι και κάτι που σας συμβαίνει και  μέσα στην αισθηματική σας σχέση, τότε θα πρέπει να δράσετε. Κάποια είδηση θα έρθει μέσα στις ερχόμενες ημέρες, στους αδέσμευτους, από ένα πιο παλιό τους φλερτ.

Ιχθείς: Το Ρουμπίνι της Φωτιάς

Κυνηγάτε την αγάπη και την ευτυχία σε λάθος πρόσωπα. Τα λάθη του παρελθόντος δεν θα πρέπει να ξαναγίνουν. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και στα άτομα που σας αγαπούν πραγματικά. Από τον νέο μήνα, θα έχετε και φρέσκιες – ουσιαστικές γνωριμίες.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: