Ιανουάριος -Ο μήνας της Αγάπης και της Τύχης

Ιανουάριος – Ο μήνας της Αγάπης και της Τύχης

Ο καινούργιος μήνας ξεκινάει μια διαφορετική αστρολογική δυναμική όπου προβλέπονται μεγάλες αλλαγές σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο, που θα συνεχιστούν και μέσα στο επόμενο 3μηνο. Ιδιαίτερα ευνοημένα τα ζώδια του Νερού και της Φωτιάς. Πολλές και οι αλλαγές σε αισθηματικούς συσχετισμούς, που θα συμπεριλαμβάνουν και το παρελθόν αλλά και το παρόν.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ: Οι διαμάχες έχουν γίνει πάρα πολλές, και εσείς είστε αυτοί που πρέπει μέσα σε αυτόν τον μήνα, να εκκαθαρίσετε παλαιότερες παρεξηγήσεις και λάθη. Στην αλλαγή του ζωδίου. θα λάβετε ειδήσεις από κάποιο άτομο, που ανήκει ακόμη και στην εποχή του σχολείου, ένας εφηβικός έρωτας που σας ψάχνει. Ασχοληθείτε επίσης πιο ενεργά με τον τομέα των οικονομικών σας, που δείχνει ότι ανέρχεται και λίαν συντόμως σας αποδίδει τα αναμενόμενα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εσείς και ο σύντροφος σας, ίσως να έχετε μια διαφορετική οπτική, για το ίδιο θέμα, και εκεί να υπάρχουν οι συγκρούσεις. Τώρα που οι περισσότεροι πλανήτες ευνοούν, όλα τα ζώδια της Γης, εσείς έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε και να βρείτε λύσεις που θα ικανοποιούν και τους δύο. Οι μόνοι, αλλάζουν διάθεση μέσα από καινούργιο έρωτα, που θα τους φανερωθεί γύρω στις μέρες τις Πανσελήνου. Εμπορικές συναλλαγές ευνοούνται όλον το μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας από άτομα, που έχουν προδώσει στο παρελθόν την εμπιστοσύνη σας. Η εποχή του Αιγόκερω, σας αποδίδει ευκαιρίες για να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις και σχέσεις, που δεν σας ταιριάζουν. Επίσης, είναι και ένας καλός μήνας για τους έχοντες υγιείς σχέσεις, να οργανώσουν, περαιτέρω βήματα δέσμευσης ή αγορών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολλά αυτά που ήδη σας απασχολούν, αλλά δεν είστε ακόμη έτοιμοι να τα εξωτερικεύσετε εκεί που πρέπει. Η Αφροδίτη μέσα από τον οίκο του γηραιού,  δίνει το έναυσμα σε όλους τους ερωτευμένους για αλλαγές και ειλικρινή διάλογο, που θα καταλήξει σε γόνιμα συμπεράσματα και εξελίξεις. Επίσης, απομακρυνθείτε από την αυστηρή κριτική των τρίτων. Επιχειρηματικές δράσεις θα ανθίσουν και θα αποδώσουν επιτυχίες.

ΛΕΩΝ: Αυτά που έχετε προγραμματίσει σε αισθηματικό αλλά και επίπεδο, εργασια – οικονομικά – αγορές, θα τύχουν κάποιων μικρών καθυστερήσεων, που από την δεύτερη εβδομάδα του μήνα θα υποχωρήσουν. Πολύς καινούργιος κόσμος θα εισέλθει στην καθημερινότητα σας, από τις 10/01. Θετικές εξελίξεις –ειδήσεις θα εισπράξετε από καταστάσεις που συσχετίζονται με οικονομικά – επενδύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι δυσκολίες που έχετε περάσει, ακόμη και στο τώρα δεν έχουν σβηστεί από την μνήμη σας. Αυτό όμως είναι μια κατάσταση που θα πρέπει άμεσα να λήξει. Όλη η εποχή του Αιγόκερω, σας ενισχύει για να βρείτε αυτά που θέλετε και να τα διεκδικήσετε. Οι δεσμοί που είχαν παγώσει, ή είχαν πάρει τις καταλυτικές τους αποφάσεις για χωρισμό, πιθανόν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία. Πολλές και οι κοινωνικές εκδηλώσεις – γεγονότα που θα κληθείτε να παραβρεθείτε…. και να έρθετε σε επαφή με καινούργιο κόσμο.

ΖΥΓΟΣ: Αντιλαμβάνεστε και εσείς πια, και για όσο θα παραμείνει ο Ήλιος μέσα στον γηραιό, πρέπει να ανεβάσετε την ενέργεια και τις στροφές σας. Πολλές οι μετακινήσεις και οι αλλαγές που θα προκύψουν σε έγγαμα ζευγάρια. Λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν σας, εσείς οι χωρισμένοι, ότι ο Ιανουάριος είναι ο μήνας, που θα έχετε πολλές επιστροφές από το αισθηματικό σας παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τόσα καλά αστρολογικά γεγονότα πάνω στο ζώδιο σας, εσείς είσαστε στο επίκεντρο νέων κατακτήσεων και επιτυχιών. Για αρχή, κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά και μην εκθέτετε τον εαυτό σας, σε άτομα που δεν τα γνωρίζετε τόσο καλά. Η εποχή  νέου μήνα σας  δίνει την δυναμική για να φέρετε και πάλι κοντά σας άτομα, που είχαν χαθεί μέσα από λάθος ενέργειες, παρεξηγήσεις. Μεγάλες επιτυχίες σε δικαστικές υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτος. Είσαστε σε μια καλή εποχή που μπορείτε να βάλετε τους στόχους που έχετε σαν ζευγάρι. Οι αστρολογικές όψεις του Δία με την Ερμή θα σας αποδώσουν χρήμα, διευκολύνσεις και πολλή αγάπη, μόνο για αυτούς που μπορούν να την υποστηρίξουν. Θα βρεθείτε προσκεκλημένοι σε φωτεινά γεγονότα που ειδικά εσείς οι αδέσμευτοι, πιθανόν να βρείτε και τον επόμενο σας σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μόνιμη ενασχόληση σας, με την επαγγελματική σας πραγματικότητα, έχει αφήσει αρκετά πίσω καταστάσεις αισθηματικές και οικογενειακές. Ο μήνας σας και οι πλανητικές όψεις του Ερμή με τον Άρη, σας ανοίγουν ένα πεδίο με διαλόγους και δράσεις, που σίγουρα μπορούν να αποκαταστήσουν τις ανισορροπίες σε γάμους και σχέσεις. Επενδύσεις και αγορές μπορούν να περιμένουν, την εποχή του Υδροχόου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παλιές υποθέσεις που είχαν τελειώσει από την καθημερινότητα και την ζωή σας, μέσα στον μήνα αυτόν και πριν την αλλαγή του ζωδίου, θα εμφανιστούν, δημιουργώντας ένα κλίμα ασάφειας και αναστάτωσης. Άρης και Πλούτωνας σε μοιραίες όψεις, παρουσιάζουν εκκρεμότητες που πλέον μπορούν να επιλυθούν με οριστικό τρόπο. Επιπροσθέτως ασχοληθείτε πιο αναλυτικά με υποθέσεις νομικές και οικονομικές.

ΙΧΘΕΙΣ: Πολλές οι εξελίξεις που τρέχουν σε κάθε πεδίο της ζωής σας. Η συναισθηματική ισορροπία που τόσο αναζητούσατε μέσα στην σχέση σας, έχει ήδη αρχίσει και διαφαίνεται και αυτό μέσα στον Ιανουάριο, θα αποδώσει και πολλά περισσότερα στους αγαπημένους συντρόφους. Ταξίδια και επαγγελματικές επιτυχίες για αυτούς που έχουν προσπαθήσει πολύ. 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: