Κινέζική Πρωτοχρονιά 2017 – Feng Shui ζωδίων

Κινέζική Πρωτοχρονιά 2017 – Feng Shui ζωδίων

 

Σήμερα 28/01, είναι η Πρωτοχρονιά για το λαό των Κινέζων. Ξεκινάει το έτος του Πετεινού ή το έτος 4,715. Διαρκεί 15 μέρες και λήγει στις 11/02/17, την Γιορτή των Φαναριών.  Είναι ένα γεγονός, που ακολουθείτε από αθρόα ρίψη πυροτεχνημάτων, που διώχνει την αρνητική ενέργεια. Όλα είναι στολισμένα σε κόκκινο χρώμα το σύμβολο της φωτιάς, που λέγεται ότι φέρνει καλοτυχία και ευμάρεια.

 

Διαβάστε το Κινέζικο σας ζώδιο…!

 

Ποντικός: Έχετε συνειδητοποιήσει πια είναι τελικά τα αίτια, που σας κρατάνε μακριά από τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Ότι και να είναι αυτό, σίγουρα πρέπει να κινητοποιηθείτε από τις αρχές του νέου μήνα Φεβρουαρίου, που τα αστρολογικά είναι άκρως θετικά, για όλα τα ζώδια. Αυτό σαν κατάσταση θα επηρεάσει και τα οικονομικά σας.

Feng Shui: Για αγάπη και εύρεση του σωστού συντρόφου, βάλτε δύο κόκκινες κορδέλες δεμένες μεταξύ τους κόμπο, κάτω από το μαξιλάρι σας.

Βόδι:  Μοιάζετε να είστε πολύ αυταρχικοί αυτήν την περίοδο και ίσως να τρομάζετε τον κόσμο γύρω σας. Οι ερωτικές υποθέσεις δεν σας πολύ-ενδιαφέρουν, και για αυτόν τον λόγο σκέφτεστε πιο πολύ την κοινωνική και την οικονομική σας ζωή, και πως θα τα καταφέρετε ακόμη καλύτερα. Από τα μέσα του Φεβρουαρίου και ύστερα, θα διορθώσετε και την μοναξιά σας.

Feng Shui: Για πλούτο, αναμείξτε ζάχαρη και μέλι, και ρίξτε το άμεσα σε μια ανθισμένη γλάστρα.

 

Τίγρη: Είσαστε στο επίκεντρο αρκετών και δύσκολων αστρολογικών φαινομένων, που σας αποδιοργανώνουν. Πραγματικά, δεν υπάρχει κάτι να κάνετε, παρά μόνο να περιμένετε μέχρι, τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, που όλα θα σας έρθουν πιο βολικά. Η διάθεση των χωρισμένων συντρόφων, θα επανέρθει και το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα βρεθεί η χρυσή λύση για την επανασύνδεση.

Feng Shui: Για να επιστρέψει το ταίρι, τοποθετήστε δύο σύμβολα με πάπιες, να σας κοιτούν, στο κομοδίνο, δίπλα στο κρεβάτι σας.

 

Λαγός:  Αισθάνεστε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας. Αυτό έχει τον ευχάριστο αντίκτυπο του σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Οικογενειακές υποθέσεις που σας ενοχλούν, με την στασιμότητα και την γενικότερη καθυστέρηση τους, μπορείτε να τις ανοίξετε και να τις λύσετε. Ασχοληθείτε, επίσης και πιο ενεργά με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, που είναι πολλά υποσχόμενη.

Feng Shui: Για πώληση ακινήτου, ή για τυχερά λεφτά, βάλτε ένα φλουρί – τυχερό νόμισμα, μέσα στο συρτάρι που έχετε τους λογαριασμούς σας.

 

Δρακός: Αγαπημένα πρόσωπα θέλουν να βρίσκονται κοντά σας. Μέσα σε αυτά σίγουρα και προσεχώς θα σας θυμηθεί και μια παλιά σας ιστορία, που ίσως ακόμη να αισθάνεται κάτι για εσάς. Οι μέρες μέχρι και την νέα Σελήνη του νέου μήνα, θα σας τροφοδοτήσουν με καλή ψυχολογία, έτσι ώστε να ακουμπήσετε υποθέσεις που καινε. Δεχτείτε την βοήθεια που θα σας προσφέρουν οικογενειακά σας πρόσωπα.

Feng Shui: Για επανασύνδεση συντρόφων -συζύγων, μπορείτε να βάλετε σε ένα βαζάκι ζάχαρη και ένα μικρό αντικείμενο του ατόμου που σας ενδιαφέρει, και να το βάλετε στο δωμάτιο της κρεβατοκάμαρας ( συρτάρι-ντουλάπι).

 

Φίδι:  Ατενίζετε το μέλλον με μεγάλη επιφύλαξη. Αυτό σαν γενικότερη αίσθηση, σας το έχει δημιουργήσει ο ασταθής σύντροφος σας.  Αυτοί πους την ζωή τους, για τον οποιονδήποτε λόγο, έχουν μείνει μόνοι τους, θα έχουν ευχάριστες γνωριμίες, μέσα στον κοινωνικό τους κύκλο, που θα τους αναζωογονήσουν.

Feng Shui: Για άμεσα χρήματα, τοποθετήστε ένα κέρμα της μικρότερης δυνατής αξίας, κάτω από ένα αντικείμενο που βρίσκεται πάνω στο γραφείο σας. (Μολυβοθήκη – πληκτρολόγιο)

Άλογο: Ο χαρακτήρας σας ο αλύγιστος, δεν βοηθάει αυτήν την εποχή να λύστε τις επικοινωνιακές σας διαφορές. Είσαστε αρκετά επιφορτισμένοι με τα λάθη που έχουν γίνει και από τις δύο πλευρές. Ίσως τα πράματα να ήταν καλύτερα, αν ανοίγατε συζητήσεις από το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου και ύστερα. Κυνηγήστε λίγο παραπάνω και τα εργασιακά σας, που έχουν πολλά να σας προσφέρουν

Feng Shui: Για να βρεθεί το καρμικό ταίρι σας, μπορείτε να τυλίξετε σε ένα κόκκινο πανί – πετσέτα, δύο αποξηραμένα τριαντάφυλλα, ασχέτως χρώματος, και να βάλετε στην ντουλάπα στην κρεβατοακάμαρα.

 

Πρόβατο: Τα συμπεράσματα που έχετε βγάλει δεν είναι ολοκληρωμένα και ασφαλή. Συναισθήματα που τελικά άδοξα ξεφούσκωσαν, θα ζητήσουν δικαιολογίες και απαντήσεις. Σίγουρα είστε από αυτούς, που συνήθως φταινε σε τέτοιες καταστάσεις. Κάντε τις απαραίτητες διορθώσεις.

Feng Shui: Για να βρεθούν δύο άτομα, που έχουν καιρό να συναντηθούν, γράψτε το όνομα σας και το όνομα του σε ένα μικρό χαρτί και τυλίξτε το ρολό και βάλτε το στο πορτοφόλι σας.

 

Πίθηκος: Καθυστερούν τα σχέδια σας, και αυτό σίγουρα σας εκνευρίζει. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πράξετε, από το να μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας. Μετά τις 03 του νέου μήνα, οι γεμικότερες συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές, μπορείτε να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά για το τι θα υποστηρίξετε. Εντάξτε μέσα σε όλο αυτό το πλάνο, και την αισθηματική σας ζωή που πάει από το τίποτα στο μηδέν.

Feng Shui: Για να αποκατασταθούν οι συναισθηματικές καταστάσεις με αγαπημένο άτομο, πάρτε ένα αποξηραμένο ροδοπέταλο σε όποιο χρώμα θέλετε, και γράψτε με μπλε μελάνι τα δύο αρχικά των ονομάτων σας, και βάλτε το κάτω από το στρώμα σας.

 

Πετεινός: Αναζητείτε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, λύσεις πρακτικές για όλα αυτά που σας μπλοκάρουν από την εξέλιξη σας. Δεν χρειάζεται αυτήν την περίοδο να κάνετε κάτι πιεστικό. Συνεχίστε και το μόνο σίγουρο είναι, ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα σας χαρίσουν ευκαιρίες που θα ανεβάσουν την διάθεση,

Feng Shui: Για επαγγελματική επιτυχία και μόνιμη ροή χρήματος, τοποθετήστε δύο μικρά κέρματα, μέσα σε έναν ήδη ξοφλημένο λογαριασμό. Διπλώστε το χαρτί στα τέσσερα και βάλτε το μόνιμα σε ένα συρτάρι γραφείου.

 

Σκύλος:  Πολεμάτε με το παρελθόν σας και αυτό το μόνο που σας προσφέρει είναι καθυστέρηση, από τους στόχους σας. Ότι έγινε, έγινε. Δεν χρειάζεται να στεναχωριέστε. Οι μέρες μετά τις 10- 02, θα σας δώσουν άπειρες λύσεις με καινούργιες προσωπικότητες, και δράσεις που θα σας αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον για όλα αυτά που μπορείτε να κατακτήσετε.

Feng Shui: Για να έρθει και πάλι  κάποιος σύντροφος, μπορείτε να βάλετε ένα σύμβολο αγάπης ( καρδιά – εικόνα ερωτευμένων), στην νότια πλευρά της κρεβατοκάμαρα σας.

 

Χοίρος: Μοιάζετε να τα έχετε εγκαταλείψει όλα. Ευτυχώς είναι μόνο ένα – προ-στάδιο, πριν ξεκινήσετε και πάλι να βρίσκετε τον καλό σας εαυτό. Η έντονη προσωπικότητα σας και οι επιθυμίες σας, σας ταρακουνούν τόσο όσο χρειάζεται για να κάνετε τα βήματα που χρειάζονται για την άμεση, εξέλιξης της προσωπικής και της επαγγελματικής σας καθημερινότητας.

Feng Shui: Για να σταθεροποιηθεί με ερωτική σχέση μπορείτε, να βάλετε ένα διακοσμητικό χρυσό κλειδάκι, κάτω από το στρώμα, στην πλευρά που κοιμάται το άτομο αυτό.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: