Κινέζικο Ωροσκόπιο- Ιούνιος ’17

Κινέζικο Ωροσκόπιο- Ιούνιος ’17

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου:

 

ΠΟΝΤΙΚΟΣ: Εκρηκτική η διάθεση σας με  οτιδήποτε αντιλαμβάνεστε, ότι δεν προχωράει με τους δικούς σας ρυθμούς. Σίγουρα και μια εποχή με δύσκολες αστρολογικές όψεις όλο το πλανητικό σύστημα, που σας φτάνει στα άκρα. Προσέχετε τι θα πείτε μέχρι και τα μέσα του Ιουνίου, μεγάλες είναι οι πιθανές παρεξηγήσεις όχι μόνο στην προσωπική σας ζωή αλλά και στον εργασιακό σας χώρο.

ΒΟΔΙ: Δεν επιτρέπετε πια να σας τσαλακώνουν τον εγωισμό. Οι μέρες που πέρασαν σας έκαναν και είδατε πια πιο καθαρά, τις συμπεριφορές των δικών σας ανθρώπων. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι του για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, θα έχουν πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις, που θα τους βάλουν και πάλι σε ρομαντικές σκέψεις.

ΤΙΓΡΗΣ: Είναι κρίσιμες οι μέρες και μέχρι τις 07/06, για όλους τους Τίγρεις. Τα κίνητρα σας για να παραμένετε σε μια σχέση έχουν σταματήσει να σας τροφοδοτούν, για να συνεχίσετε να παλεύετε τις δύσκολες καταστάσεις. Δεν είναι κατάλληλη η περίοδος, και για αυτούς που έχουν μείνει μόνοι τους, να κάνουν σκέψεις για να επιστρέψουν σε μια παλιά αγάπη.

 

ΔΡΑΚΟΣ: Οι βασικές σας δράσεις σας  είναι γύρω από την οικογένεια και τα οικονομικά σας θέματα, που σας απασχολούν και σίγουρα πρέπει να κάνετε κάτι άμεσα. Μέχρι την Πανσέληνο του Ιουνίου, περιουσιακά και νομικά προβλήματα λύνονται και σας ανοίγουν τους δρόμους. Οι Δράκοι, που ετοιμάζουν δεσμεύσεις και γάμους, θα έχουν την αστρολογική εύνοια να το κάνουν με επιτυχία.

 

ΛΑΓΟΣ: Έχετε ξεπεράσει όλα τα όρια σας, και μέσα από αυτό υπάρχει και η αναμενόμενη ψυχική και σωματική κούραση. Πολλά τα άτομα στα κοντινά σας περιβάλλοντα, που δεν καταλαβαίνουν τους σκοπούς σας, και ίσως εκεί αισθάνεστε ότι αδικήστε. Οι περισσότεροι Λαγοί, δεν έχουν αυτήν την εποχή την αισθηματικής στήριξη που επιζητούν από τον σύντροφο τους, με αποτέλεσμα σκέψεις χωρισμού να κάνουν την εμφάνιση τους.

ΦΙΔΙ: Είσαστε άκρως προστατευτικοί με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες μέχρι και τις 05-06, σας βάζουν σε μια καλύτερη αισθηματική κατάσταση, και εσάς τους χωρισμένους που ήδη κάνετε κάποιες δειλές κινήσεις για επανένωση. Πολλές και οι νέες και  καλές συνεργασίες και η αύξηση της δουλειάς και των εσόδων σας, που θα σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς.

ΑΛΟΓΟ: Ο ανταγωνισμός είναι κάτι που υπάρχει στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά. Η νέα εποχή, αυτό το πολλαπλασιάζει, άρα θα πρέπει να σκεφτείτε με περισσότερη προσοχή, που πρέπει είσαστε σωστοί και που πρέπει να περιορίσετε τον λόγο σας.  Οι ευάλωτες καρδιές αυτών που έχουν χωρίσει, ή αυτών που δεν βλέπουν ανταπόκριση από το άτομο του ενδιαφέροντος τους, θα πρέπει να σταματήσουν να χάνουν τον χρόνο τους.

ΠΡΟΒΑΤΟ: Είσαστε πια σε μια ισχυρή θέση για να αλλάξετε αυτά που δεν σας αρέσουν, είτε στην προσωπική – οικογενειακή σας ζωή, ή στην επαγγελματική σας πραγματικότητα. Οι όψεις των πλανητών στο σύμπαν, για όλο το χρονικό διάστημα μέχρι και την λήξη του Ιουνίου, σας ανοίγουν τις ευκαιρίες για να κάνετε τις κινήσεις σας, και να ισιώσετε αυτά που χρειάζονται διόρθωση.

 

ΠΟΝΤΙΚΟΣ: Απρόβλεπτες συναντήσεις ή επικοινωνίες θα έχετε πριν τις 08 του Ιουνίου. Θα πυροδοτούν αισθηματικές καταστάσεις μεταξύ ζευγαριών που έχουν χαθεί, και αποδίδει λύσεις και επανασυνδέσεις, για όσους ακόμη αγαπούν. Πολλά και αυτά που καλείστε να αλλάξετε – βελτιώσετε στην επαγγελματική σας κατάσταση, καθώς πια ίσως και να μην σας ευχαριστεί.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ: Είσαστε με το ένα πόδι μέσα στην σχέση και το άλλο έξω. Πολλά τα λάθη και οι ολιγωρίες, που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι πλανητικές όψεις  σας βάζουν μπροστά σε διλήμματα που πρέπει να ξεδιαλύνετε. Νέος κόσμος που θα μπει στην ζωή σας μέχρι και τις γιορτές, θα σας βάλει σε μια καλύτερη και πιο δημιουργική διάθεση.

 

ΣΚΥΛΟΣ: Έχετε ξεβολευτεί από όλα αυτά που είχατε στρώσει. Η προσωπική σας ζωή δεν είναι αυτό που σας εκφράζει. Αλλιώς τα είχατε οργανώσει και αλλιώς σας έχει εξελιχτεί. Ρίξτε το βάρος στην εργασία σας στο επάγγελμα σας που χρειάζεται βελτίωση. Πολλές οι ευκαιρίες που θα βγουν στο μονοπάτι σας σε θέματα οικονομικών και επαγγελματικών.

 

ΧΟΙΡΟΣ: Η καλή διάθεση που έχετε αυτές τις ημέρες, θα ενισχυθεί μέσα από οικονομικές ευχάριστες ειδήσεις. Ο κόπος σας όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχει πιάσει τόπο, και οι φιλοδοξίες σας είναι ένα βήμα πριν γίνουν αλήθειες. Η ερωτική σας ζωή επίσης κυλάει μόνο με τα σχέδια σας. Για αυτούς που θα κάνουν ταξίδια – μετακίνηση, και είναι ακόμη μόνοι, ίσως και να ανταμώσουν τον μοιραίο έρωτα τους.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: