Κλασσική Χαρτομαντεία – Παρασκευή 30/12

Κλασσική Χαρτομαντεία – Παρασκευή 30/12

ΚΡΙΟΣ : Το Τρία Μπαστούνι

Η προτελευταία του έτους λοιπόν. Λυτρώνεστε από μια παρατεταμένη περίοδος αισθηματικής πίεσης και στεναχώριας που σίγουρα, σας κόστισε σε όλα τα επίπεδα. Οι μέρες από την αλλαγή του μήνα, σας δίνουν έναν αέρα ανανέωσης και πίστης στον εαυτό σας. Κινήστε τα οικονομικά σας πιο σοφά.

ΤΑΥΡΟΣ:  Ο Άσος Πεντάκτινο

Θα δείτε διευκολύνσεις. Ζητήματα που έχουν μείνει χωρίς εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή, τώρα θα αρχίσουν να σας δίνουν ευχάριστες εκπλήξεις. Οικογένεια και φίλοι σας στηρίζουν στις ατομικές σας επιδιώξεις. Από αύριο θα έχετε και το καλοδεχούμενο βάρος της Αφροδίτης, που θα σας διευκολύνει στις αισθηματικές σας υποθέσεις

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Το Τέσσερα Σπαθί

Προσέξτε λίγο πιο πολύ σήμερα και αύριο, καθώς θα έχετε και τον βαρύ κυβερνήτη σας, σε ένα ζώδιο που δεν τιθασεύεται εύκολα, τους Διδύμους. Η μέρα από το πρωί, θα σας δώσει ξαφνικές επικοινωνίες από εκεί που δεν το περιμένατε. Ακόμα και από άτομα, που προσωρινά ίσως είχαν ξεχαστεί από την μνήμη σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Το Δέκα Μπαστούνι 

Σίγουρα το νευρικό σας σύστημα, είναι αρκετά φορτωμένο με καταστάσεις που σας πιέζουν, και σε αισθηματικό και σε οικονομικό επίπεδο. Οι ενοχλητικές καταστάσεις, που ζείτε αυτό το χρονικό διάστημα, δεν σας βοηθούν για να έρθετε πιο κοντά, στους στόχους σας. Μέχρι και τις 04/01/17, μην επιχειρήσετε κάποια μεγάλη αλλαγή.

ΛΕΩΝ:  Το Εφτά Κύπελλο

Είστε σε σοβαρές σκέψεις, για να απομακρύνετε άτομα από την ζωή σας, που πια δεν μπορούν να σας ενισχύσουν σε κάτι. Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του μήνα, σας δίνουν πολλές υποσχέσεις που θα δείτε να γίνονται πραγματικότητα και να σας αποδίδουν τα προσδοκώμενα. Αυτό θα συμβεί και στα οικονομικά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το Εννέα Μπαστούνι

 Είσαστε σε έντονο προβληματισμό, για το τι πρέπει να κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα. Πολλά τα θέματα που απαιτούν την προσοχή σας, και την άμεση επέμβαση σας. Η καθημερινή σας ενασχόληση με υποθέσεις που δεν εξελίσσονται, με τον τρόπο που επιθυμείτε, ίσως και θα πρέπει να σταματήσουν. Σκεφτείτε πιο συγκροημένα και μην καθυστερείτε.

 

ΖΥΓΟΣ:  Ο Άσος Κύπελο Πολλά τα ευχάριστα γεγονότα που σας έχουν ανταμώσει από την αρχή του μήνα. Αυτό θα συνεχιστεί έτσι και με καλύτερες ακόμη προοπτικές και το επόμενο διάστημα. Η αισθηματική ζωή αυτών που επιθυμούν την επανασύνδεση, θα την δουν να ανθίζει. Οικονομικές σας υποθέσεις, θα σας αποδώσουν ξαφνικό χρήμα και αίσθηση ασφάλειας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Μεγάλη κινητικότητα θα υπάρξει στις τάξεις των Σκορπιών. Αισθηματικές υποθέσεις που δεν σας εκπροσωπούν, θα τις σταματήσετε μέσα στο επόμενο διάστημα, του Ιανουαρίου. Οι έξυπνες πρωτοβουλίες που θα πάρετε στον οικονομικό σας τομέα, θα σας δώσουν τύχη και εύνοια για αγορές και επενδύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Το Πέντε Πεντάκτινο

Δυναμικό το διάστημα αυτό. Άρα κοιτάξτε για το πως μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και στην αισθηματική και στην επαγγελματική σας ζωή. Αυτοί που είναι σε διάσταση ή σε διαδικασίες χωρισμού, θα πρέπει να επισπεύσουν τις διαδικασίες για να φύγουν από την στασιμότητα της κατάστασης. Στα οικονομικά θα έχετε αναπάντεχες οικονομικές χαρές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το Δύο Μπαστούνι

Εσείς είστε κάτω από τα φώτα του ζωδιακού. Απλά εκφράστε τις επιθυμίες σας και το σύμπαν, θα σας τις πραγματοποιήσει. Ακόμη και οι χωρισμένοι, θα έχουν την ευκαιρία διαλόγων και θετικών συναντήσεων. Οι μόνοι θα δεχτούν αισθηματικές προτάσεις από καινούργιο κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το Οχτώ Κύπελλο 

Πολλά αυτά που πρέπει να επανεξετάσετε και να πάρετε άμεσα τις αποφάσεις σας. Οι πλειοψηφία των Υδροχόων, είναι με το ένα πόδι στον χωρισμό και το άλλο στον κάνουν μια τελευταία προσπάθεια. Θετική θα είναι η ανταπόκριση που θα εισπράξετε, αν εντάξετε σε όλο αυτό και την πειθώ σας. Οικογενειακά ζητήματα και περιουσιακά έχουν μικρές καθυστερήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ: Το Τρία Σπαθί

Οπλιστείτε με υπομονή και θάρρος. Πολλά αυτά που θα πέσουν στην αντίληψη σας, εν σχέση με τον σύντροφο σας, που ίσως και να τα αγνοούσατε. Οι αστρολογικές όψεις πάνω σε όλα τα ζώδια του νερού, είναι δύσκολες, και σίγουρα δυσχεραίνουν τις επικοινωνίες. Το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα είναι πολύ καλύτερο.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: