Κλασσική Χαρτομαντεία Τρίτη 19/12/16

Κλασσική Χαρτομαντεία. Τρίτη 19/12/16

ΚΡΙΟΣ: Το Εφτά Μπαστούνι

Συνεχίζετε ακάθεκτοι την θετική σας πορεία, για το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Πολλές οι υποχρεώσεις και ο κόσμος που σας περικυκλώνει και σας κλέβει τον χρόνο σας. Ασχοληθείτε με τις δικές σας υποθέσεις, και μετά με των τρίτων. Μια καλή είδηση θα σας έρθει πριν την νέα εβδομάδα, και θα συσχετίζεται,με μια παλιά σας ερωτική υπόθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Το Τρία Καρό 

Είσαστε μέσα στα νεύρα και αυτό σίγουρα δεν σας βοηθάει να βρείτε άκρη με την προσωπική σας ζωή. Από σήμερα έχετε και την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή μέσα σε όψεις προς εσάς, με αποτέλεσμα όλα να βγαίνουν στην φόρα και να ζητάνε άμεση επίλυση. Οι δοκιμασίες πάνω στα οικονομικά σας, υποχωρούν και όλα πια μπορούν να εξελιχτούν καλώς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Άσος Σπαθί

Είσαστε με την ανάσα κομμένη, για τις ερχόμενες εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή. Τίποτα δεν κινείται όπως το είχατε σχεδιάσει. Οι πιθανότητες με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας, να μεγαλώσουν τα επικοινωνιακά χάσματα είναι ορατές. Η πορεία σχέσεων που δεν έχουν πια τίποτα να δώσουν, θα είναι πια σύντομη. Ενισχυτικά θα είναι τα οικονομικά σας από τον νέο μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Το Δύο Μπαστούνι

Η ανάγκη για να έρθετε πιο κοντά σε λύσεις, θα πολλαπλασιαστεί αυτές τις ημέρες. Πολλά τα συναισθήματα που θα σας εκφραστούν και θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Αν κάνετε μετακινήσεις ένεκα των εορτών, το μόνο σίγουρο είναι ότι σας περιμένουν ευχάριστες συναντήσεις, που ίσως και να αναζωπυρώσουν, παλιά συναισθήματα. Επενδύσεις που είχατε κάνει, αποδίδουν σύντομα καρπούς.

ΛΕΩΝ: Ο Βαλές Κούπα

Έχετε ισχυρή διαίσθηση ότι κάτι θα γίνει αυτές τις ημέρες. Τα άστρα είναι συμμαχικά και εσείς καλείστε να διαβάσετε πίσω από τις γραμμές. Αρκετές και οι καινούργιες παρουσίες, που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξαναμπλεχτείτε στα δίχτυα του έρωτα. Δυνατή η θέση σας, μέσα σε οικονομικές – επαγγελματικές συναλλαγές, που θα σας λύσουν τα χέρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Ντάμα Μπαστούνι

Αυτοί που δεν καταλαβαίνουν την σιωπή σας, σίγουρα θα αδυνατούν να καταλάβουν και τα λόγια σας. Δεν χρειάζεται με έναν ανάδρομο κυβερνήτη να προσπαθήσετε να πείσετε για τις σκέψεις σας. Από τις αρχές του Αιγόκερω 23/12, θα έχετε και την σωματική – ψυχική κούραση, για να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας σε καταστάσεις που δεν εξελίσσονται πια.

ΖΥΓΟΣ: Το Τέσσερα Κούπα

Οι Ζυγοί που έχουν βάλει πλώρη για μια νέα ζωή, απομακρύνοντας τον εαυτό τους από καταστάσεις και άτομα που δεν τους εκφράζουν, θα το καταφέρουν από το πρώτο δεκαήμερο του Αιγόκερου. Δεν έχετε πια κανέναν αντίπαλο, παρά μόνο τον εαυτό σας. Ισχυρή και η θέση σας, μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Ακόμη και αυτή που ψάχνουν για μια νέα δουλειά, θα την έχουν σύντομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Άσος Μπαστούνι 

Αναλύετε τα πάντα με σκοπό να αντιληφθείτε εν τέλει τι είναι αυτό, που σας ταιριάζει και τι είναι αυτό που πρέπει να απομακρύνετε από την ζωή σας. Οι μέρες μέχρι τις αρχές του καινούργιου μήνα, σας βάζουν στο επίκεντρο πολύ κόσμου, που σας έρχεται με τις προτάσεις τους. Δεν είστε και τα πιο εύκολα ζώδια στην επικοινωνία. Άρα καλύτερα ακούστε αυτά που έχουν να σας προτείνουν και μετά ανακοινώνετε τις αποφάσεις σας. Χαμηλοί τόνοι θα πρέπει να υπάρξουν και στα επαγγελματικά σας δρώμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το Πέντε Καρό

Το κυνικό σας χιούμορ, δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό. Είσαστε μια φάση της ζωής σας, που όλα τείνουν να ισορροπήσουν και να εξελιχτούν όπως εσείς επιθυμείτε. Οικογενειακές υποθέσεις που έχουν μείνει στάσιμες πολλά έτη, έχει έρθει πλέον η σωστή ώρα, για να βρουν τις τελικές και δίκαιες λύσεις τους. Εργασία και οικονομικά δεν σας απασχολούν πλέον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το Έξι Κούπα

Η δημιουργική και πρακτική σας σκέψη θα βοηθήσει μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο, πολλές ημιτελείς υποθέσεις θα επιλυθούν. Ζευγάρια που σκέφτονται σοβαρά το διαζύγιο, καλό θα ήταν να περιμένουν το 2017. Κάτι ανάλογο επιβάλλεται, και για αυτούς που σκέφτονται να προχωρήσουν σε γάμο και οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το Οχτώ Κούπα 

Υπάρχουν μεγάλα εμπόδια στην καθημερινή σας επικοινωνία, με τους οικείους σας. Αυτό ίσως και να χειροτερέψει με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή, που σίγουρα επηρεάζει άμεσα όλα τα ζώδια του Αέρα. Για όσους βιώνουν καινούργια γνωριμία – πρώτα βήματα του έρωτα, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα εγκρατείς, καθώς πολλά ακόμη δεν τα έχει δει, σε αυτήν την νέα προσωπικότητα.

ΙΧΘΕΙΣ: Το Εφτά Σπαθί

Αντίφαση λόγων και πράξεων θα δείτε από τα κοντινά σας πρόσωπα που ίσως και να σας παραξενέψουν. Δεν χρειάζεται άμεσα να κάνετε κάποια κίνηση. Δώστε χρόνο σε όλες τις πλευρές. Εσείς έχετε άπειρα ζητήματα να ασχοληθείτε αυτήν την εποχή. Το πιο σοβαρό τα οικονομικά σας, που πιθανόν να σας έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο. 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: