Μάιος ’17. Προβλέψεις…για τους άλλους!

Μάιος ’17.  Προβλέψεις για τους άλλους!
Ο καινούργιος μήνας, είναι μόνο μερικές μέρες μακριά. Όλα δείχνουν ότι θα είναι πολύ καλύτερος από τον τρέχοντα Απρίλιο και ειδικά σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών.

 

Αστρολογικές προβλέψεις:

 

Κριός: Κρατάτε μεγάλα μυστικά. Αυτό έχει να κάνει με το άτυχο παρελθόν σας και ότι διαδραματίστηκε εκεί. Αυτό όμως είναι κάτι που πρέπει να το ξεπεράσετε και να δείτε με μια πιο ανάλαφρη ματιά, αυτά που σας ανοίγονται μπροστά σας. Ο ανάδρομος Πλούτωνας,  και η πρώτη σελήνη, λειτουργεί καταλυτικά και επανασυνδετικά, και ίσως και να φέρει στο παρόν σας, κάτι από τα παλιά.

Ταύρος:

Είστε σε διαδικασίες μεγάλων αλλαγών, και το μόνο που μπορείτε να πείτε είναι ότι δεν έχετε πια καμία διάθεση, για να ζήσετε τις άσχημες επαναλήψεις χωρισμών και ότι συνεπάγεται γύρω από αυτό. Από τις πρώτες ημέρες κιόλας του Μαίου, που οι αστρολογικές όψεις προς τον ζωδιακό σας οίκο θα είναι ευνοϊκές, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τι θα μείνει κοντά σας και τι θα χαθεί, από την καθημερινότητα σας.

 

Δίδυμοι:

Μπορεί να αισθάνεστε εξαντλημένοι από όλα αυτά που έχουν προκύψει, αλλά το ισχυρό στοιχείο του ζωδίου σας, είναι αυτό που θα σας κρατήσει στον αφρό. Σχέσεις που δεν πηγαίνουν προς την κατεύθυνση της εξέλιξης, με την δική σας παρέμβαση θα τερματιστούν, πριν την πρώτη σεληνιακή ολοκλήρωση. Πολλές και οι ευχάριστες ανακοινώσεις που θα έχετε σε επίπεδο οικονομικών.

 

Καρκίνος:

Το πιο σωστό που έχετε να κάνετε είναι να μην αλλάξετε την στάση και τις προτάσεις που έχετε κάνει σε ανθρώπους, που σας έχουν δείξει άπειρες φορές την εμπιστοσύνη τους. Όλο το αστρολογικό σύστημα κινείται υπέρ σας, και σας δίνει ένα προβάδισμα, σε όλα αυτά που ζητάτε να ολοκληρώσετε, είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή.

 

Λέων:

Το κλίμα μέσα στην αισθηματική σας σχέση είναι ηλεκτρισμένο, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ίσως οι δεσμοί, τα ερωτικά λόγια να έχουν πια ξεφουσκώσει. Οργανώστε τις επόμενες σας κινήσεις, και φροντίστε να κάνετε ότι μπορείτε για να αναθερμάνετε τα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές. Θα δείτε ότι όλα θα κινηθούν με τους ρυθμούς σας.

 

Παρθένος:

Η διαίσθηση σας είναι πάντα ένας σωστός οδηγός. Διατηρείτε μια ισορροπία στην ερωτική σας πραγματικότητα, και αυτό αν συνεχιστεί, μέσα στον επόμενο μήνα του Μαίου, ίσως και να σας οδηγήσει και ένα σκαλί πιο πάνω. Ίσως και μια δέσμευση. Ακόμη και οι χωρισμένοι ή αυτοί που είναι μόνοι τους αυτό διάστημα, θα βρουν κάποιον να τους τραβήξει την προσοχή.

 

Ζυγός:

Συνεχίζετε να έχετε μια καχυποψία, για όλους και για κάθε τι που σας λένε. Δεν ανήκετε και στα πιο εύκολα και προσιτά ζώδια. Αυτό όπως σαν επιφυλακτική συμπεριφορά, είναι κάτι που σας απομακρύνει από τους κοινωνικούς σας κύκλους. Για αυτούς που είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις, ίσως να υπάρξουν κάποιοι διαπληκτισμοί που όμως θα υποχωρήσουν. Ένα κομμάτι από την καρδιά σας είναι ακόμη στο παρελθόν. 

Σκορπιός:

Κάτι που κάνετε αδικεί ή και ακόμη χειρότερα, στεναχωρεί τον τωρινό σύντροφο σας. Σίγουρα δεν θα μπορέσετε για πολύ ακόμη να κρατήσετε αυτήν την διπλή κατάσταση. Οι ισχυροί από εσάς, που είναι διατεθειμένοι να γυρίσουν σε κάτι παλιό, ίσως και να βρουν κάποιον άλλον στην θέση τους.

 

Τοξότης:

Μοναδικές στιγμές ζείτε στην αισθηματική σας πραγματικότητα, που όμως σας δυσαρεστούν. Οι περισσότεροι είναι σε μια μόνιμη αίσθηση ανασφάλειας μέσα στην ίδια την σχέση τους. Αυτό μέχρι να έρθει η πρώτη νέα σελήνη του Μαίου, θα πρέπει να το έχετε διευθετήσει με τον άνθρωπο σας. Ίσως κάτι ανάλογο να συμβαίνει και από πλευράς του.

 

Αιγόκερως:

Πολλά αυτά που ακόμη δεν γνωρίζετε. Πολλά και αυτά ίσως που δεν θέλετε να μάθετε. Οι αισθηματικές περιπέτειες του παρελθόντος, ίσως και να σας ξαναπλησιάσουν και να ζητήσουν από εσάς μια ακόμη ευκαιρία για επανασύνδεση και αποκατάσταση των ερωτικών σχέσεων. Μην δώσετε τις απαντήσεις σας, σκεφτείτε τι είναι αυτό που μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε ασφάλεια.

Υδροχόος:

Αυτά που ζητάτε, δεν είναι έτοιμα  να γίνουν. Χρειάζεται ακόμη χρόνος για να εμπιστευτείτε καινούργιες γνωριμίες που μόνο πρόσφατα μπήκαν στον δρόμο σας. Είστε και από την φύση σας δύσπιστοι. Ο καινούργιος μήνας, σας βάζει σε ένα καλύτερο mood και σας σπρώχνει σε άγνωστε νερά. Αυτό το διάστημα, οι περισσότεροι ελεύθεροι θα βρουν τον άνθρωπο τους.

 

Ιχθείς:

Διατηρείτε πάντα τις επιφυλάξεις σας για οτιδήποτε καινούργιο σας πλησιάζει. Αυτό σίγουρα είναι και ένα καλό φίλτρο για την καρδιά σας, που είναι γεμάτη μπαλώματα και πίκρα. Το πρώτο δεκαήμερο του Μαίου, θα έχετε εσείς οι αδέσμευτοι σοβαρές και ποιοτικές προτάσεις για νέα σχέση, από άτομο που ταιριάζει στα δεδομένα σας.

 

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: