Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Μελλοντικές Προβλέψεις. Από 10 έως 20 Ιανουαρίου

Μελλοντικές Προβλέψεις. Από 10 έως 20 Ιανουαρίου

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Μπορεί να σας απασχολούν πολλά θέματα στην προσωπική σας ζωή,

αλλά μέσα σε αυτόν τον μήνα και πριν λήξει, θα βρουν την λύση τους. Η τόλμη και η αυτοπεποίθηση σας, είναι το καλό χαρτί που πάντα έχετε στο μανίκι σας, και έχει έρθει πια η ώρα να το χρησιμοποιήσετε.

Ταύρος: Τίποτα δεν είναι ικανό να σας κρατήσει μακριά από τους στόχους σας. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς, θα δώσει τις αφορμές, για να μετρήσετε τις δυνάμεις σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα χρειαστεί να φανείτε συμβιβαστικοί και διπλωμάτες, κάτι που θα σας αποδώσει καρπούς τις επόμενες εβδομάδες.

 

Δίδυμοι: Οι μέρες  για τα παιδιά του Ερμή είναι δύσκολες, με πολλές πλανητικές όψεις που θα ταράξουν τις στατικές καταστάσεις αισθηματικών και εργασιακών. Η κίνηση προσεχώς, του κυβερνήτης σας σε ορθή κίνηση, θα σας δώσει μια μεγαλύτερη ευκολία στις μικρές και μεγαλύτερες μετακινήσεις, θα αυξήσει την δημοφιλία σας σε νέα πρόσωπα, αλλά και θα βάλει ένα μεγάλο στοπ σε υποθέσεις που ακουμπάνε το παρελθόν.

 

Καρκίνος: Καταιγιστικές αλλαγές και εκπλήξεις, σας περιμένουν στο δεύτερο κιόλας δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Ο Άρης από την θέση του, σας ανατρέπει ότι μέχρι τώρα είχατε σχεδιάσει για την αισθηματική αλλά και την επαγγελματική σας ζωή. Σίγουρα θα δοκιμαστούν και οι αντοχές σας μέσα από παρεξηγήσεις και υπερβολές, που όμως μόνο εμπειρία και γνώση μπορούν να σας δώσουν.

Λέων: Όλη η προηγούμενη περίοδος σας, έχει επιβαρύνει σε ψυχολογικό επίπεδο. Θέματα διαπροσωπικά, που σας απασχολούν ίσως και μήνες, τώρα θα βρουν τον πορεία προς την λύση τους. Διαζύγια, εκκρεμείς ερωτικές υποθέσεις, χωρισμοί και επανασυνδέσεις, μπαίνουν πια κάτω από το αυστηρό σας μικροσκόπιο.

 

Παρθένος: Θα χρειαστεί από τις μεσαίες ημέρες του μήνα να δείξετε μια παραπάνω προσοχή σε καταστάσεις, που ηθελημένα έχετε αφήσει στο χρονοντούλαπο. Ο κυβερνήτης σας σε ένα όχι και τόσο εύκολο και εξωστρεφές ζώδιο, θα σας βάλει σε βαθύτερες σκέψεις, για τις ισορροπίες της ζωής σας.

 

Ζυγός: Η επιρροή του ανάδρομου. θα σας φανερωθεί από τις πρώτες κιόλας ημέρες της εβδομάδας. Ισχυροί κραδασμοί σε όλο το εύρος της αισθηματικής σας ζωής, θα σας βάλουν σε ώριμες σκέψεις για να αναθεωρήσετε και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που σας κρατάνε σε ένα άγονο παρόν. Ίσως να αισθανθείτε προσεχώς ότι το οικογενειακό – συγγενικό περιβάλλον σας πνίγει, ή ότι έχει γίνει πολύ απαιτητικό.

 

Σκορπιός: Θα χρειαστεί να ανασυγκροτήσετε τις σωματικές και τις ψυχικές – πνευματικές σας δυνάμεις, για να αντεπεξέλθετε σε αυτόν τον πολύ δύσκολο μήνα. Αν σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε ένα σύντομο ταξίδι, για να δείτε ένα αγαπημένο πρόσωπο, ή για να κλείσετε μια εργασιακή συμφωνία, καλό θα ήταν να το αφήσετε για τον νέο μήνα του Υδροχόου, που οι περισσότερες δύσκολες αστρολογικές όψεις θα έχουν συντελεστεί.

Τοξότης: Πολλές οι υποσχέσεις που θα σας δοθούν, σαν τρόπος κατάκτησης σας, από πολλά άτομα, που όμως μέσα σε ένα ρευστό αστρολογικό σκηνικό, μόνο μετέωρες μπορούν να μείνουν, και εν τέλει να σας απογοητεύσουν. Η ανάγκη σας για αισθηματική κάλυψη, θα φουντώσει γύρω από τις ημέρες του νέου μήνα του ζωδίου του Υδροχόου.

 

Αιγόκερως: Ο μήνας  σας τελειώνει και  θα σας παρουσιάσει άπειρες ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε το σκοτεινό τοπίο τις αισθηματικής, αλλά και της εργασιακής σας ζωής. Οι όψεις του Δία με την Αφροδίτη,  θα σας κάνουν να ξανασκεφτείτε πιο σοβαρά, αν πράγματι υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για να κρατήσετε προβληματικές καταστάσεις, μόνο και μόνο από συνήθεια και αβεβαιότητα.

 

Υδροχόος: Ένα διάστημα ανταμοιβής, ξεκινάει με τον καινούργιο μήνα για όλους τους Υδροχόους. Ο σωστός προγραμματισμός σας από τις αρχές του έτους, σε προσωπική – οικογενειακή – επαγγελματική ζωή, θα αρχίσει να αποδίδει τους καρπούς και τα οφέλη, και με γοργούς πια ρυθμούς. Ο ανάδρομος Ερμής, δεν θα σας φέρει κάποια ανατροπή, παρά μόνο θα σας αποκαλύψει το κρυφό παρασκήνιο, και ιδιαίτερα στα ερωτικά σας.

 

Ιχθείς: Όλο το σύμπαν σας κοιτά και σας χαμογελά. Μέσα στον ζωδιακό του Αιγόκερω, πολλές και σημαντικές – μοιραίες όψεις θα χαρακτηρίσουν την περίοδο μέχρι το τέλος του μήνα. Νέος κόσμος εισέρχεται στην καθημερινότητα σας, ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις που θα σας δελεάσουν αλλά και ευκολίες σε θέματα, που ακουμπάνε οικονομικές εκκρεμότητες.

 

Αρέσει σε %d bloggers: