Μελλοντικές προβλέψεις- 10 έως 20 Φεβρουαρίου ΄17

Μελλοντικές  Προβλέψεις –  10 έως 20 Φεβρουαρίου

Κριός:

Σχέσεις: Πολλοί θα σας πουν εκκεντρικούς και απόμακρους. Όλα τα άστρα με τις περίπλοκες όψεις τους, ακουμπάνε πρώτα το δικό σας ζώδιο, και μετά τα υπόλοιπα. Σε αυτό θα πρέπει να δείξετε μια εγκράτεια και μια προσοχή μέχρι τα τέλη του Υδροχόου. Οι ερωτικές παρορμήσεις θα πρέπει άμεσα να τιθασευτούν, και περισσότερο για αυτούς που ήδη βρίσκονται σε μια σοβαρή σχέση ή γάμο. Δεν υπάρχει χώρος για λάθη και αισθηματικά παραπατήματα.

Ταύρος:

Σχέσεις: Γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε, και αυτόν τον μήνα , θα το κυνηγήσετε και μέχρι να το πετύχετε. Ιδιαίτερα αυτοί που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχουν και τον Ερμή να τους υποστηρίζει σε θέματα ερωτικής επικοινωνίας. Όλες οι μέρες μέχρι την αρχή της νέας εβδομάδας, θα δώσουν ευκαιρίες για διάλογο και συναντήσεις, που θα διώξουν τις άσχημες εικόνες του παρελθόντος.

Δίδυμοι:

Σχέσεις: Έχετε ξαναβρεί τον ενθουσιασμό σας για την ζωή και τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Οι έντονοι ρυθμοί μέσα στους οποίους σας αρέσει να ζείτε, σας φέρνουν στο προσκήνιο των ημερών. Να είστε προετοιμασμένοι για νέους έρωτες και αφίξεις ατόμων, που θα σας γοητεύσουν. Η ζωτικότητα και το οξυδερκές του πνεύματος σας, για εσάς τους χωρισμένους, είναι ο μόνος τρόπος για να προσελκύσετε κάποιο πρώην ταίρι σας.

Καρκίνος:

Σχέσεις: Είναι πια η σωστή ώρα για να προχωρήσετε, σε αλλαγές στην προσωπική – οικογενειακή αλλά και κοινωνική σας ζωή. Πολλά αυτά που έχουν συσσωρευτεί μέσα στο μυαλό και την ψυχή σας, και τώρα μόνο είσαστε έτοιμοι για να μιλήσετε για όλα αυτά που σας βαραίνουν. Οι Καρκίνοι που ζουν έναν νέο έρωτα, το μόνο σίγουρο είναι και οι πιο κερδισμένοι, καθώς η Πανσέληνος στις 11/02, θα δώσει ένα μεγαλύτερο κίνητρο, για να ανθίσουν τα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές.

Λέων:

Σχέσεις: Δικαιούστε να μιλήσετε και να απαιτήσετε αυτά που σας έχουν τάξει αλλά δεν σας τα αποδίδουν πια. Οι μέρες είναι ενισχυτικές με τον Άρη στον Κριό, να σας ωθεί για να διαπραγματευτείτε τις αλλαγές, με τον σύντροφο σας, που σίγουρα μπορούν, να σας φέρουν σε μια καλύτερη διάθεση. Όσοι είναι σε σκέψεις, για άμεσο χωρισμό, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν από τον νέο μήνα που όλα θα είναι πιο ήρεμα.

Παρθένος:

Σχέσεις: Πολλές οι αισιόδοξες σκέψεις που σας κατακλύζουν αυτό το διάστημα. Παλιές υποθέσεις της συναισθηματικής σας ζωής, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σας δικαιώσουν. Αυτό μπορεί να συμβαίνει επανασύνδεση ή και ακόμη μια σοβαρή πρόταση, για ένα βήμα παραπάνω στην κοινή σας ζωή. Ο νέος ζωδιακός μήνας στις 19/02, θα αποδώσει και στους αδέσμευτους, πολλές γνωριμίες που θα ενθουσιάσουν και τους πιο δύσκολους.

Ζυγός:

Σχέσεις: Είσαστε με το ένα πόδι μέσα στην σχέση, και το άλλο εκτός. Οι μέρες  που πέρασαν, σας δοκίμασαν, αλλά τώρα το επόμενο διάστημα, σας δίνει πια μια αίσθηση της απτής πραγματικότητας. Αυτό για τους ελεύθερους σημαίνει πιο προσεχτικές επιλογές, αι με πιο αυστηρά κριτήρια. Για τους εν σχέση – γάμο, μια πιο βαθιά σκέψη για όλα αυτά που πρέπει να αλλάξουν, για μια καλύτερη πορεία.

Σκορπιός:

Σχέσεις: Έχετε αποδεχτεί τα λάθη σας, και αυτό σίγουρα σας βάζει σε σοβαρές σκέψεις και συλλογισμούς, για να προχωρήσετε σε κάθετες τομές, σε οτιδήποτε σας απογοητεύει στην προσωπική σας ζωή. Αυτό θα πολλαπλασιαστεί σαν ενέργεια. Όλοι οι Σκορπιοί, που διατηρούν προβληματικές σχέσεις, καταστάσεις του παρελθόντος, που τους μπλοκάρουν, θα χρειαστεί άμεσα να τις ξεδιαλύνουν.

Τοξότης:

Σχέσεις: Δυσκολίες αντιμετωπίζετε στην προσωπική σας ζωή. Ο Άρης μέχρι και τις 12-02, κάνει δύσκολες όψεις με τον Κριό και σας προκαλεί νεύρα και εντάσεις, ίσως και αδικαιολόγητα. Έχετε διάθεση να φύγετε μακριά από όλους και από όλα. Σε μια τέτοια έκρυθμη διάθεση είναι και αυτοί που στέκονται μόνοι εδώ και μήνες. Όλα τα βρίσκουν λίγα και αδιάφορα. Από τις αρχές του δευτέρου 10ημέρου, και μετά την έκλειψη, θα ηρεμήσετε.

Αιγόκερως:

Σχέσεις: Δηλώνετε συναισθηματικά εξαρτημένοι, από μια κατάσταση που ακουμπάει το παρελθόν σας. Άλλωστε το γήινο στοιχείο του ζωδίου σας, δεν σας βοηθάει να απαγκιστρωθείτε από αυτό εύκολα. Η όψη του Ερμή με τον κυβερνήτη σας, μέχρι τις 15/02, θα σας δώσει μια σειρά από επικοινωνίες και συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν, να αποφασίστε τις επόμενες κινήσεις σας. Αυτοί που σκέφτονται για γάμο ή κάτι περισσότερο μια ολοκληρωμένη οικογένεια, θα βρουν ανοιχτούς δρόμους από τον σύντροφο τους.

Υδροχόος:

Σχέσεις: Έχετε αθροίσει μια σειρά από λάθη, που έχουν γίνει μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, και είστε πια έτοιμοι να τα συζητήσετε με τον άνθρωπο σας. Κάντε το μετά την Πανσέληνο, που σίγουρα δεν ενδείκνυται για τέτοια θέματα. Συντροφικά ταίρι που διατηρούν την σχέση τους, με τις δυσκολίες των χιλιομετρικών αποστάσεων, θα βρουν τελικά τις λύσεις, για να είναι πια μαζί πιο εύκολα! Για του μόνους Υδροχόους, οι μέρες της επιτυχίας σας, είναι κοντά.

Ιχθείς:

Σχέσεις: Πολλά τα αγαπημένα πρόσωπα που θα σας πλαισιώσουν αυτό το διάστημα, και θα θελήσουν να σας προσφέρουν αγάπη και υποστήριξη. Συντονιστείτε και εσείς σε αυτήν την ευχάριστη ατμόσφαιρα, και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι. Όσοι είναι σε διάθεση για νέες κατακτήσεις, θα έρθουν αντιμέτωποι με πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα τους κεντρίσουν την προσοχή.

 

 

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: