Μελλοντικές προσωπικές προβλέψεις. 24-30/04

Μελλοντικές προσωπικές προβλέψεις. 24-30/04

Ο Μάιος είναι κοντά. Τα ζώδια ήδη αισθάνονται το Καλοκαίρι να πλησιάζει και ο ερωτισμός ανεβαίνει στα ύψη. Σίγουρα σε αυτό έχει βάλει και ‘τις όψεις της’ η Αφροδίτη από τον ατίθασο Κριό.

Προβλέψεις αγάπης για όλα τα ζώδια:

Κριός: Σίγουρα είστε οι ευνοημένοι της εποχής, με όλα τα άστρα να σας δίνουν την ενέργεια τους, για να ολοκληρώσετε όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Οι προτάσεις που θα κάνετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει, σίγουρα θα έχουν την απάντηση που ζητάτε. Είναι και η εποχή, που και οι ελεύθεροι θα βρουν το καρμικό τους έτερο.

Ταύρος: Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε κάποια παλιά σας γνωριμία- ιστορία από το παρελθόν. Αυτό και εσείς οι ίδιοι, το έχετε επιδιώξει, αλλά ταυτόχρονα χάνετε και ότι καλό σας προσφέρει το παρόν σας. Ο Κυβερνήτης σας από τον Κριό, είναι πιθανόν  μέχρι να φύγει ο Απρίλιος να σας δώσει ευκαιρίες.

Δίδυμοι: Πολλά τα υπερ που έχει το ζώδιο σας. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός, ότι έχετε πια καταφέρει να ισορροπήσετε την οικονομική σας ζωή, αλλά και το άτομο που σας ενδιαφέρει να βρίσκετε πια ενεργά στην αισθηματική σας καθημερινότητα.  Οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου, θα έχουν καινούργια φλερτ.

Καρκίνος: Στις 26-04 το αστρολογικό φαινόμενο της νέας σελήνης, θα σας κάνει πολύ πιο λαμπερούς στο άλλο φύλο. Αυτό εσείς που είστε ακόμη χωρίς ταίρι, μπορείτε να το ‘εκμεταλλευτείτε’! Από την άλλη μεριά, οι ήδη μέσα σε σχέση, θα δουν τον άνθρωπο τους, να τους προσεγγίζει και να τους ζητά κάτι..περισσότερο!

Λέων: Εσείς ξέρετε τι είναι σημαντικό για εσάς. Αν τελικά αυτό δεν  το βλέπετε μέσα στην σχέση σας, αλλά ούτε και τον σύντροφο σας, να κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση, ίσως και να έχει έρθει η ώρα για αλλαγές και αποφάσεις. Αυτό σε μεγάλο βαθμό, θα ισχύσει για τα ζευγάρια, που έχουν σχέση εξ αποστάσεως.

Παρθένος: Πολλά τα λόγια και οι επικοινωνιακές διαφορές που έχετε με τον σύντροφο σας. Αυτό είναι και κάτι που ήδη συντελείται μεγάλο χρονικό διάστημα Αφήστε τον Απρίλιο να λήξει, και από τον Μάιο όλα μπορείτε να τα βάλετε σε μια σειρά. Μέχρι τότε, ενσκύψτε περισσότερο, πάνω σε οικονομικά –εργασιακά ζητήματα.

Ζυγός: Μην ακούτε ποτέ τι σας λένε οι άλλοι για την ερωτική σας ζωή. Εσείς μόνο και με τον άνθρωπο σας μπορείτε να βρείτε την χρυσή τομή. Ο Άρης και η Αφροδίτη, σας υποστηρίζουν σε οποιοδήποτε νέο κοινό εγχείρημα σας. Τα χρήματα και οι εξελίξεις στην καριέρα σας, σίγουρα θα είναι και αυτές ουσιαστικές για να σας υποστηρίξουν.

Σκορπιός: Πολλά τα νέα δεδομένα που σας έχει φέρει αυτή η φρέσκια επανασύνδεση. Ακόμη δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτό που σας προσφέρεται, θα πρέπει άμεσα να το πείτε στον άνθρωπο σας. Όλα έχουν πια την σημασία τους. Έχετε όλα τα καλά του σύμπαντος να σας υποστηρίζουν, άρα καλείστε να βρείτε τις λύσεις.

Τοξότης: Χαμογελάστε με όλο σας το πάθος. Αυτό είναι και κάτι που θα έχει την σχετική αντανάκλαση στον άνθρωπο σας, αλλά και σε νέο κόσμο, που σας τριγυρίζει. Πολλά και τα νέα που θα σας ενθαρρύνουν, από υποθέσεις νομικών και περιουσιακών ζητημάτων.

Αιγόκερως: Είσαστε με πολλά μέσα στον μυαλό σας και το τελευταίο που σας ενδιαφέρει, είναι να τσακώνεστε με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες απαιτούν την απόλυτη προσοχή σας. Οικονομικά ζητήματα, του παρελθόντος θα σας δικαιώσουν …και εσείς πρέπει να διαχειριστείτε ορθά.

Υδροχόος:  Η πλειοψηφία του ζωδίου έχει πολλά να λύσει στην αισθηματική της ζωή, αυτό το διάστημα. Παρελθόν και παρόν έχουν κάνει την ταυτόχρονη εμφάνιση τους, και εσείς πρέπει να βγάλετε τους συναισθηματισμούς από την μέση και να δείτε με την απόλυτη λογική σας, ποιος είναι αυτός που μπορεί να σας στηρίξει.

Ιχθείς: Είσαστε οι κερδισμένοι της εποχής. Αυτό θα το δείτε να συντελείται στην αισθηματική σας καθημερινότητα, και ένα ταίρι, να σας προσφέρει ότι έχετε ζητήσει. Το πιο πιθανόν είναι και να οδεύσετε σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο. Το χρήμα και οι οικονομικές σας αποδοχές θα σας σταθεροποιήσουν.

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: