Μεσημεριανές αισθηματικές προβλέψεις Πέμπτη 01/09

Μεσημεριανές Προβλέψεις – Πέμπτη 01 / 09

 Μεσημεριανές αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Από τις 14:00 έως 19:00

 προβλέψεις

Κριός: Τα νεύρα σας από τις πρωινές ώρες, ακόμη δεν σας έχουν περάσει. Μην φάτε όμως όλη την λοιπή μέρα έτσι. Θα κουραστείτε.

Ιδανική μεσημεριανή ώρα: 14 : 00

 

Ταύρος: Είσαστε γενικότερα σαν ζώδιο πολύ δεκτικοί και ανοιχτοί σε προτάσεις και λογικές δράσεις. Οτιδήποτε άλλο, απλά θα το απορρίψετε.

Ιδανική μεσημεριανή ώρα: 15 : 00

 

Δίδυμοι: Σκέψεις και συναισθήματα είναι ένα κουβάρι. Φταίει και το αστρολογικό παρόν του ανάδρομου Ερμή με την Ηλιακή έκλειψη.

Ιδανική μεσημεριανή ώρα: 14 : 00

 

Καρκίνος: Μουτρωμένοι μην είστε! Δεν μπορεί η άλλη πλευρά να κάνει το κινητό σκουλαρίκι, επειδή εσείς είσαστε μέσα στις ανυη0όστατες ανασφάλειες.

Ιδανική μεσημεριανή ώρα:  18 : 00

 

Λέων: Μπορείτε να συνεννοηθείτε σήμερα μέχρι κεραίας. Αυτό θα σας βοηθήσει να λύσετε και κάποιες μικρές παρεξηγήσεις με τους γύρω σας.

Ιδανική μεσημεριανή ώρα: 19 : 00

 

Παρθένος: Είναι τόσες πολλές οι εκκρεμότητες …που πρέπει να μείνετε αυστηρά κολλημένοι στο πρόγραμμα που έχετε βγάλει ήδη.

Ιδανική μεσημεριανή ώρα: 14 : 00

 

Ζυγός: Αναμένετε κάποιες εξηγήσεις – απαντήσεις μέσα στην ημέρα ή αύριο από τον σύντροφο σας. Μην κάνετε κάτι περισσότερο… το ξέρει.

Ιδανική μεσημεριανή ώρα: 16 : 00

 

Σκορπιός: Αδιαφορήστε για την γνώμη των τρίτων, για την εξέλιξη των οικονομικών και των αισθηματικών σας υποθέσεων. Δεν τους αφορούν.

Ιδανική μεσημεριανή ώρα:  14 : 00

astrology

Τοξότης: Οι σκέψεις σας είναι ότι κάτι έχετε ξεχάσει, αφήσει σε εκκρεμότητα. Να είστε σίγουροι, ότι σε λίγο το τηλέφωνο θα χτυπήσει και θα σας το θυμίσει.

Ιδανική μεσημεριανή ώρα: 15 : 00

 

Αιγόκερως: Ότι και να ακούσετε σήμερα, αφήστε το να πέσει κάτω. Είναι τόσο δύσκολη η ημέρα  αστρολογικά, που μόνο παρανοήσεις μπορούν να γίνουν.

Ιδανική μεσημεριανή ώρα: 17 : 00

 

Υδροχόος: Γενικά καλά. Και τα οικονομικά και αυτά καλά. Για τα αισθηματικά θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να κάνετε κάτι ανατρεπτικό και διαφορετικό.

Ιδανική μεσημεριανή ώρα: 18 : 00

τραπουλα

Ιχθείς: Μην λέτε τίποτα απολύτως. Είσαστε κάτω από πίεση, είναι ανάδρομος και ο Ερμής. Αφήστε τα όλα για την ερχόμενη εβδομάδα ,που όλα θα είναι πιο κοντά στα δεδομένα σας.

Ιδανική μεσημεριανή ώρα: 14 : 00

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: