Οι Κάρτες του Αγγέλων. Προβλέψεις 05-11 Ιουνίου

Οι Κάρτες  του Αγγέλων. Προβλέψεις 05-11 Ιουνίου

Από τις πιο γνωστές μαντικές τράπουλες, της Doreen Virtue,  που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων, ακόμη και αν αυτοί ανήκουν στο παρελθόν.

Τρεις μεγάλες κατηγορίες. Κάρτες Αγάπης, Θεραπείας και Γενικές.

Κάθε Κάρτα περιέχει ένα Αγγελικό μήνυμα.

Αισθηματικές προβλέψεις:

Κριός: Η κάρτα – Η Υλοποίηση

Αυτά που έχετε κάνει στο παρελθόν, καλό είναι να τα αποφύγετε…πάλι Υπάρχουν πολλά δέλεαρ, που θα σας πλησιάσουν και θα σας δώσουν προσφορές κούφιες, και υπερβολικές. Εσείς πια ξέρετε τι θέλετε και πως θα το κερδίσετε.

Ταύρος: Η κάρτα – Η Αγάπη

Το πρόσωπο που είναι στον κοινωνικό σας κύκλο και σας έχει δείξει την ερωτική του προτίμηση, τις επόμενες ημέρες, θα περάσει σε μια πιο αποφασιστική κίνηση που θα σας ξαφνιάσει αλλά και εκπλήξει ευχάριστα.

Δίδυμοι: Η κάρτα – Η Ισορροπία

Μικρές αλλαγές θα σας προτείνει το συντροφικό σας, για μέσα στον δεσμό σας, που σε βάθος χρόνου μόνο σε κάτι καλό θα καταλήξουν. Για τις πιο σοβαρές – δεσμευτικές προτάσεις, καλύτερα να περιμένετε  τον νέο μήνα.

Καρκίνος: Η κάρτα – Η Θεραπεία

Μπορείτε να κινηθείτε πιο γρήγορα πια. Οι συνθήκες και τα περιβάλλοντα που είναι γύρω σας, είναι ικανά για να σας φέρουν πιο κοντά, στις επιτυχείς που πραγματικά δικαιούστε.

 Λέων: Η κάρτα – Η Δύναμη

Πολλά αυτά που σας κάνουν και δείχνετε, την αληθινό σας έρωτα στο άτομο που υπάρχει αυτήν την εποχή στην ζωή σας. Ακόμη καλύτερες οι μέρες που ακολουθούν και σας ανταποδίδουν όλη αυτήν την θετική – ερωτική ενέργεια.

Παρθένος: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, είναι κάπου ακόμη κολλημένα στο παρελθόν. Αυτό τελικά είναι μια κατάσταση, που θα μπλοκάρει τελείως αν συνεχίσετε να την ανακυκλώνετε μέσα στο κεφάλι σας, και χωρίς λόγο.

Ζυγός: Η κάρτα – Η Φιλία

Η διάθεση σας, είναι στα καλύτερα. Μπορείτε στο τώρα, να κάνετε τις προσωπικές σας προτάσεις, αλλά και να περιμένετε από τον άνθρωπο σας, τις θετικές απαντήσεις που περιμένετε, τόσο καιρό.

Σκορπιός: Η κάρτα – Η Αρμονία

Θα πρέπει να κάνετε μια μεγαλύτερη προσπάθεια να σταθείτε και πάλι στα δικά σας πόδια! Ένας ερωτικός χωρισμός, δεν μπορεί να είναι και η αιτία για να σταματήσετε να ονειρεύεστε, αλλά και να αποζητάτε το απόλυτα σωστά ταίρι.

Τοξότης: Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση

Μέχρι να φύγει ο Ιούνιος, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολύ κόσμο, που ίσως και κάποιο ξεχωριστό άτομο, να σας πλησιάσει με έναν πιο ρομαντικό σκοπό. Εσείς έχετε πια την εμπειρία να αναλύσετε τις καταστάσεις.

Αιγόκερως:  H  κάρτα – Ο Εορτασμός

Αισθάνεστε ότι πολλά αλλάζουν αυτές τις ημέρες και μέσα σε όλο αυτό εσείς αισθάνεστε ανασφάλεια. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να φοβάστε, απλά να έχετε τις κεραίες σας σηκωμένες μπροστά σε όλα αυτά που θα σας φανερωθούν.

Υδροχόος: H  κάρτα – Η Φιλία

Μην κάθεστε χωρίς να κάνετε κάτι περισσότερο για εσάς και τις ανάγκες σας. Οι μέρες είναι ευνοϊκές για εσάς και τις όποιες επιδιώξεις σας. Πιθανόν να δοθούν και οι πολύτιμες ευκαιρίες, που θα σας φέρουν κοντά σε μια μόνιμη επανασύνδεση.

Ιχθείς: Η κάρτα – Κύματα Ευημερίας

Από όλα αυτά που θα ακούσετε τις ερχόμενες ώρες, για το άτομο που σας απασχολεί ερωτικά, μην πιστέψετε τίποτα αν πρώτα δεν τα ψάξετε εις βάθος. Υπάρχουν πολλοί  ‘καλοθελητές΄ που θα σας αποπροσανατολίσουν. Προσοχή.

 

Αρέσει σε %d bloggers: