Οι Κάρτες του Αγγέλων. Προβλέψεις 13-17 Μαρτίου

Οι Κάρτες  του Αγγέλων. Προβλέψεις 13-17 Μαρτίου

Από τις πιο γνωστές μαντικές τράπουλες, της Doreen Virtue,  που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων, ακόμη και αν αυτοί ανήκουν στο παρελθόν.

Τρεις μεγάλες κατηγορίες. Κάρτες Αγάπης, Θεραπείας και Γενικές.

Κάθε Κάρτα περιέχει ένα Αγγελικό μήνυμα.

Αισθηματικές προβλέψεις:

Κριός: Η κάρτα – Η Αφθονία

Θα περάσετε μια αξιολόγηση από τον άνθρωπο σας, που ίσως και να σας ζορίζει σε αισθηματικό επίπεδο. Αυτό είναι και κάτι που θα σας ξεκαθαρίσει το κοινό σας μέλλον.

Καρκίνος: Η κάρτα – Η Ισορροπία

Όλα έχουν τα όρια τους.  Εσείς αυτές τις ημέρες, μην κάνετε κάτι. Αφήστε τον άνθρωπο σας, να κινηθεί όπως επιθυμεί. Σίγουρα θα έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι.

Δίδυμοι: Καρκίνος: Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση

Οι φιλίες και οι άνθρωποι που τόσο καιρό σας κρατούν το χέρι, στα δύσκολα και στα δύσβατα, θα είναι αυτήν την εποχή ακόμη πιο κοντά σας. Οι έρωτες θα έρθουν….και θα παρέρθουν.

Λέων: Η κάρτα – Ο Εορτασμός

Είσαστε στο σωστό μέρος, και στην σωστή ώρα. Το ένστικτο σας το αλάθητο, έχει πολλά να σας πει. Το άτομο που αγαπάτε, θα έρθει και θα σας φανερώσει πολλές όμορφες αλήθειες… και ενδιαφέροντα μυστικά.

Παρθένος: Η κάρτα – Κύματα Ευημερίας

Είσαστε σε μια εξαιρετική ψυχολογική και σωματική κατάσταση, που μόνο σε επιτυχίες μπορεί να σας οδηγήσει. Αυτό είναι και κάτι που το άτομο, που σας ενδιαφέρει, ήδη το έχει παρατηρήσει.

Ζυγός: Η κάρτα – Η Υλοποίηση

Μπορείτε να πείτε, ότι έχετε φέρει στην καθημερινότητα σας, την πολυπόθητη γαλήνη και ηρεμία. Το χρειαζόσασταν. Αυτό που λείπει, είναι να συνεχίσετε κάπως ανάλογα και την προσωπική σας ζωή.

Σκορπιός: Η κάρτα – Η Πρόθεση

Χρήμα και πολλές ευτυχισμένες στιγμές, σας περιμένουν από το άνοιγμα του μήνα και μετά. Το δικαιούστε. Μέσα σε όλα αυτά τα ωραία, να περιμένετε και την έλευση ενός νέου έρωτα στην ζωή σας.

Τοξότης: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Με την δική σας προσωπική δύναμη, θα επέλθει η ελευθερία από τις άσχημες και οδυνηρές στιγμές και μνήμες του παρελθόντος. Η ζωή συνεχίζεται, και μαζί με αυτό και εσείς με την στιβαρή σας προσωπικότητα.

Αιγόκερως:  Η κάρτα – Η Ισορροπία

Μπορείτε να πείτε ότι έχετε την ιδανική συνταγή, που όλοι σας αγαπούν για όλα αυτά που είστε και προσφέρετε. Κάτι ανάλογο, θα εισπράξετε και από τον αγαπημένο σας σύντροφο. Απολαύστε το.

Υδροχόος: Η κάρτα – Η Θεραπεία

Είναι ένας πολύ καλός μήνας του Κριού -από 21/03-, για να βάλετε σε μια στοιχειώδη πια σειρά τα οικονομικά αλλά και την δύσκολη ερωτική σας ζωή. Με αυτήν την σειρά. Πολλές και οι εκπλήξεις για τους μόνους.

Ιχθείς: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Έχετε μια σειρά από σοβαρά ζητήματα, να επιλύσετε αυτήν την εποχή. Πάντως, τα περισσότερα, θα λήξουν υπέρ σας. Οικονομικά- Κληρονομικά θα σας δικαιώσουν.

 

Αρέσει σε %d bloggers: