Οι Κάρτες των Αγγέλων. Προβλέψεις 17-23 Απριλίου

Οι Κάρτες  των Αγγέλων. Προβλέψεις 17-23 Απριλίου

Από τις πιο γνωστές μαντικές τράπουλες, της Doreen Virtue,  που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων, ακόμη και αν αυτοί ανήκουν στο παρελθόν.

Τρεις μεγάλες κατηγορίες. Κάρτες Αγάπης, Θεραπείας και Γενικές.

Κάθε Κάρτα περιέχει ένα Αγγελικό μήνυμα.

Αισθηματικές προβλέψεις:

Κριός: Η κάρτα – Η Ισορροπία

Δεν επιτρέπεται πια να σας τσαλακώνουν τον εγωισμό. Οι μέρες που πέρασαν σας έκαναν και είδατε πια πιο καθαρά, τις συμπεριφορές των δικών σας ανθρώπων.

Ταύρος: Η κάρτα – Η Θεραπεία

Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι του για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, θα έχουν πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις, που θα τους βάλουν και πάλι σε ρομαντικές σκέψεις.

Δίδυμοι: Η κάρτα – Η Δύναμη

Προσέχετε τι θα πείτε μέχρι και την λήξη της εβδομάδας, μεγάλες είναι οι πιθανές παρεξηγήσεις όχι μόνο στην προσωπική σας ζωή αλλά και στον εργασιακό σας χώρο.

Καρκίνος: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Οι βασικές σας δράσεις σας  είναι γύρω από την οικογένεια και τα οικονομικά σας θέματα, που σας απασχολούν και σίγουρα πρέπει να κάνετε κάτι άμεσα.

Λέων: Η κάρτα – Η Φιλία

Μέχρι τα τέλη του Απριλίου, περιουσιακά και νομικά προβλήματα λύνονται και σας ανοίγουν τους δρόμους. Όσοι αυτοί που ετοιμάζουν δεσμεύσεις και γάμους, θα έχουν την αστρολογική εύνοια να το κάνουν με επιτυχία.

Παρθένος: Η κάρτα – Η Αρμονία

Ο ανταγωνισμός είναι κάτι που υπάρχει στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά. Άρα θα πρέπει να σκεφτείτε με περισσότερη προσοχή, που είσαστε σωστοί και που πρέπει να περιορίσετε τον λόγο σας.

Ζυγός: Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση

Οι ευάλωτες καρδιές αυτών που έχουν χωρίσει, ή αυτών που δεν βλέπουν ανταπόκριση από το άτομο του ενδιαφέροντος τους, θα πρέπει να σταματήσουν να χάνουν τον χρόνο τους.

Σκορπιός: H  κάρτα – Ο Εορτασμός

Είσαστε πια σε μια ισχυρή θέση για να αλλάξετε αυτά που δεν σας αρέσουν, είτε στην προσωπική – οικογενειακή σας ζωή, ή στην επαγγελματική σας πραγματικότητα.

Τοξότης: Η κάρτα – Κύματα Ευημερίας

Έχετε ξεβολευτεί από όλα αυτά που είχατε στρώσει. Η προσωπική σας ζωή δεν είναι αυτό που σας εκφράζει. Αλλιώς τα είχατε οργανώσει και αλλιώς σας έχει εξελιχτεί. Ρίξτε το βάρος στην εργασία σας στο επάγγελμα σας που χρειάζεται βελτίωση.

Αιγόκερως:  Η κάρτα – Η Υλοποίηση

Είσαστε άκρως προστατευτικοί με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες μέχρι και τις 23-04, σας βάζουν σε μια καλύτερη αισθηματική κατάσταση, και εσάς τους χωρισμένους που ήδη κάνετε κάποιες δειλές κινήσεις για επανένωση.

Υδροχόος: Η κάρτα – Η Πρόθεση

Έχετε ξεπεράσει όλα τα όρια σας, και μέσα από αυτό υπάρχει και η αναμενόμενη ψυχική και σωματική κούραση. Πολλά τα άτομα στα κοντινά σας περιβάλλοντα, που δεν καταλαβαίνουν τους σκοπούς σας, και ίσως εκεί αισθάνεστε ότι αδικήστε.

Ιχθείς: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Είναι κρίσιμες οι μέρες και μέχρι τις 21/04, για όλους τους δεσμευμένους. Τα κίνητρα σας για να παραμένετε σε μια σχέση έχουν σταματήσει να σας τροφοδοτούν, για να συνεχίσετε να παλεύετε τις δύσκολες καταστάσεις.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: