Οι Κάρτες των Αγγέλων. Προβλέψεις 20-23 ΦΕΒ’17

Οι Κάρτες των Αγγέλων. Προβλέψεις 20-23 ΦΕΒ’17

Από τις πιο γνωστές μαντικές τράπουλες, της Doreen Virtue,  που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων, ακόμη και αν αυτοί ανήκουν στο παρελθόν.

Τρεις μεγάλες κατηγορίες. Κάρτες Αγάπης, Θεραπείας και Γενικές.

Κάθε Κάρτα περιέχει ένα Αγγελικό μήνυμα.

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο για όλα τα ζώδια:

Κριός: Η κάρτα – Η Δύναμη

Είναι πραγματικά περιττό να ασχολείστε με άτομα και καταστάσεις, που δεν σας ταιριάζουν, και σας το έχουν αποδείξει στο παρελθόν. Αυτοπροστατευτείτε λοιπόν και επιλέξτε πια ανθρώπους, που είναι πιο κοντά στα δικά σας μέτρα και σταθμά.

Ταύρος: Η κάρτα – Η Φιλία

Οι φιλίες είναι δυνατόν να εξελιχθούν υπό όρους και προϋποθέσεις, σε έναν μεγάλο έρωτα. Αυτό είναι ένα βήμα, πριν συμβεί και σε εσάς, το επόμενο χρονικό διάστημα. Κρατήστε το ακέραιο του χαρακτήρα σας, και ακούστε τις προτάσεις που θα σας γίνουν.

Δίδυμοι: Η κάρτα – Η Αρμονία

Οι μέρες μέχρι να βγει ο Φεβρουάριος, έχουν κάτι ιδιαίτερο στην ατμόσφαιρα, που σας προκαλεί να ψάξετε το παρελθόν σας. Ίσως και αυτό να είναι κάτι που το ζητά και η άλλη  πλευρά. Τουλάχιστον αυτήν την φορά, ετοιμάστε και τις σωστές προτάσεις που μπορούν να δελεάσουν.

Καρκίνος: Η κάρτα – Η Ισορροπία

Οι σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί αυτήν την εποχή, έχουν όλη την θετική εύνοια του σύμπαντος, προκειμένου να γίνουν μεγάλες αγάπες και λίαν συντόμως, να καταλήξουν σε περαιτέρω δεσμεύσεις.

Λέων: Η κάρτα – Ο Εορτασμός

Εσείς πια έχετε καταφέρει και έχετε αποδεσμευτεί από το παρελθόν σας, και αυτό που απομένει είναι να φέρετε και πάλι την ισορροπία και πάλι μέσα στην ζωή σας την αισθηματική. Οι καινούργιοι έρωτες θα έρθουν από τον καινούργιο μήνα.

Παρθένος: Η κάρτα – Κύματα Ευημερίας

Μπορείτε να πάρετε μερικές βαθιές ανάσες και να συνεχίσετε με όλα αυτά που σας απασχολούν. Οι μέρες είναι υπέρ σας και σας κάνουν, να είστε πολύ πιο λαμπεροί και γοητευτικοί προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι εξελίξεις ήδη τρέχουν.

Ζυγός: Η κάρτα – Η Υλοποίηση

Όλα αλλάζουν μέσα στην ψυχή σας, και το μόνο που χρειάζεται, είναι να δείξετε και εσείς το καλό σας το πρόσωπο. Πια ξέρετε τι θέλετε αλλά γνωρίσετε και τον τρόπο που μπορείτε να το κατακτήσετε. Από τις 25/02 και μετά θα έχετε και την υλική άνεση.

Σκορπιός: Η κάρτα – Η Πρόθεση

Αυτό που ζητούσαστε είναι να μάθετε τι έχει μέσα στην καρδιά του το ταίρι σας. Λίαν συντόμως θα το μάθετε και το μόνο που έχετε πια να περιμένετε είναι πιο δεσμευτικές προτάσεις μέσα στην Άνοιξη, Αυτοί που επίσης αναμένουν κάτι από την δουλειά τους, θα το εισπράξουν.

Τοξότης: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Η κινητικότητα και το χαμόγελο σας, καταδεικνύουν έναν άνθρωπο που η ψυχολογία του είναι στα ύψη. Αυτό μην επιτρέψετε σε κανέναν να το χαλάσει. Όλη η επόμενη εβδομάδα, θα σας φέρει νεότερα, από το άτομο που αγαπάτε και ζητάτε πίσω.

Αιγόκερως:  Η κάρτα – Η Ισορροπία

Μια αισθηματική πρόσκληση υπάρχει στον δρόμο σας. Αυτό που καλείστε να κάνετε είναι να ακούσετε τις όποιες προτάσεις σας, γίνουν και να σκεφτείτε τι είναι το καλύτερο για την καρδιά σας. Το παρελθόν πια έχει κλείσει και το μέλλον διαγράφετε επιτυχημένο.

Υδροχόος: Η κάρτα – Η Θεραπεία

Έχετε πια ξεκαθαρίσει την θέση σας, και το μόνο που χρειάζεται στο τώρα, είναι να πάρετε τις απαντήσεις, από τον άνθρωπο σας. Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις, αλλά αυτά που έχετε ονειρευτεί θα γίνουν.

Ιχθείς: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Μια νέα αρχή καλείστε να κάνετε, με τον σύντροφο σας, που έχει δυναμικές ιδέες για εσάς τους δύο. Αυτό σαν εξελισσόμενη κατάσταση, μέσα στον Μάρτιο, θα σας δώσει και τις ευκαιρίες για να δεσμευτείτε περισσότερο…ίσως και επίσημα.

Αρέσει σε %d bloggers: