Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Οι Κάρτες των Αγγέλων. Προβλέψεις 6-9 Φεβρουαρίου

Οι Κάρτες  των Αγγέλων. Προβλέψεις  6-9 Φεβρουαρίου

Από τις πιο γνωστές μαντικές τράπουλες, της Doreen Virtue,  που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων, ακόμη και αν αυτοί ανήκουν στο παρελθόν.

Τρεις μεγάλες κατηγορίες. Κάρτες Αγάπης, Θεραπείας και Γενικές.

Κάθε Κάρτα περιέχει ένα Αγγελικό μήνυμα.

Αισθηματικές προβλέψεις:

Κριός: Η κάρτα – Η Δύναμη

Εσείς και η εσωτερική σας δυναμική, είναι αυτή που κατά κύριο λόγο, κάνει τα τρίτα μάτια να πέφτουν επάνω σας.

Όλα έχουν πια φτάσει σε ένα σημείο που πρέπει να κάνουν τον κύκλο τους. Μι α καλή εποχή και για συζητήσεις που θα φωτίσουν τις σκοτεινές πλευρές της σχέσης σας.

Ταύρος: Η κάρτα – Η Φιλία

Πολλά αυτά που πρέπει να βάλετε πλέον σε μια ισορροπία, μέσα στον δεσμό – γάμο σας. Αυτό σαν κατάσταση είναι και κάτι που θα το ήθελε και ο άνθρωπος σας. Πολλές και οι χαρές που πλησιάζουν σε επίπεδο οικονομικών.

Δίδυμοι: Η κάρτα – Η Αρμονία

Έχετε πια καταφέρει και έχετε περάσει πια μόνιμα στο παρελθόν σας, όλα αυτά τα άσχημα που έγιναν. Η σχέση με τον άνθρωπο σας παραμένει δυνατή και αυτό θα σας το αποδείξει ο ίδιος με τις δικές τους πρωτοβουλίες για τους δύο σας.

Καρκίνος: Η κάρτα – Η Ισορροπία

Σας περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και δώρα αγάπης, από τον άνθρωπο σας. Ίσως και να περάσατε μια άσχημη περίοδο αλλά το μόνο σίγουρο, είναι ότι το συναίσθημα, φάνηκε δυνατό από τα πρακτικά προβλήματα. Ακόμη και τρίτα άτομα, που σας καθυστερούσαν με την παρουσία τους, τώρα απομακρύνονται οριστικά.

Καρκίνος: Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση

Είναι πολύ λεπτή η θέση σας για όλα αυτά τα δύσκολα που συμβαίνουν στην αισθηματική σας ζωή. Από την μεριά του συντρόφου σας έχετε το πράσινο φως για να κάνετε πράματα που μπορούν να σας φέρουν και πάλι κοντά σαν δυναμικό ζευγάρι. Αυτό θα το ενισχύσει και μια καλή είδηση από τα οικονομικά σας.

Λέων: Η κάρτα – Ο Εορτασμός

Είσαστε οι απόλυτα τυχεροί της περιόδου. Αυτό που αναζητά η καρδιά σας, το έχετε καλέσει και θα έρθει. Κάντε λίγο υπομονή, και όλες οι συνθήκες αλλάζουν. Δεν θα ξαναυπάρξει πια αποχωρισμός. Δώστε λοιπόν τον καλύτερο εαυτό σας και θα δείτε την  ζωή σας, να τρέχει προς το καλύτερο.

Παρθένος: Η κάρτα – Κύματα Ευημερίας

Είσαστε σε μια εξαιρετικά καλή ψυχολογία και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να φέρετε και πιο κοντά σας, πια, το άτομο που αγαπάτε και σας αγάπα και αυτό. Όλες οι δυσκολίες προσπερνιούνται και όλα οδηγούνται προς την ολοκλήρωση τους. Φίλοι και λοιπά πρόσωπα είναι κοντά σας.

Ζυγός: Η κάρτα – Η Υλοποίηση

Πολλά τα υπέρ σας και σε κάθε τομέα. Είσαστε εσείς οι πρωταγωνιστές τις εποχής και αυτό θα ρίξει πολλά ερωτικά βλέμματα επάνω σας. Υπάρχει μια εκκρεμότητα από το παρελθόν σας, που μέσα στις επόμενες ημέρες θα λήξει προς όφελος σας.

Σκορπιός: Η κάρτα – Η Πρόθεση

Δεν έχει πια καμία σημασία τι έγινε και με ποιον στο παρελθόν. Η ζωή είναι παρόν και μέλλον μόνο. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε νέα, που θα αγγίξουν την ταλαιπωρημένη καρδιά σας. Μια επανασύνδεση είναι στα ερχόμενα της περιόδου. Διαλέξετε και συνεχίστε πιο σοφοί.

Τοξότης: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια ούτε για εσάς, αλλά ούτε και για το πρόσωπο που αγαπάτε, για να ξανασυζητήσετε και να βρείτε τις λύσεις. Αυτοί που αναζητούν μια ήρεμη ζωή και χωρίς άλλους κυματισμούς θα την έχουν, μέσα από έναν νέο έρωτα που πλησιάζει.

Αιγόκερως:  Η κάρτα – Η Ισορροπία

Όλα είναι στην διάθεση σας. Έχετε καταφέρει και έχετε πια βγει από τις στενωπούς τους παρελθόντος και το μόνο που απομένει είναι να σας αποδοθούν όλα αυτά, που περιμένετε. Μέσα σε όλα αυτά, είναι και εκείνο το άτομο που ακόμη έχει μείνει μέσα στα απωθημένα του μυαλού σας. Ίσως και της καρδιάς σας.

Υδροχόος: Η κάρτα – Η Θεραπεία

Υπάρχει μια συμπαντική εύνοια για να κάνετε όλα αυτά που τόσο καιρό σας έχουν λείψει. Ίσως σε αυτά να συμπεριλαμβάνει και μια επανασύνδεση με πρόθεση και πρωτοβουλία του πρώην συντρόφου. Ισορροπήστε τα συναισθήματα σας, και αποφασίστε.

Ιχθείς: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Όλα είναι αλλιώτικα πια. Εσείς έχετε πια ανέβει πνευματικό επίπεδο, και αυτό που απομένει είναι, εσείς σαν απόλυτοι κυρίαρχοι του εαυτού σας, να κάνετε πια αυτά που θα σας φέρουν και πάλι κοντά στον άνθρωπο που σας αγαπάει…!

Αρέσει σε %d bloggers: