Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Παράλληλες αισθηματικές διαδρομές. ΦΕΒ ’17

Παράλληλες αισθηματικές διαδρομές. ΦΕΒ’17

 

Ο καινούργιος μήνας, είναι μια ανάσα μακριά και ερχόμενος φέρνει μια σειρά από υποθέσεις, που δεν θα πρέπει να περάσουν στην εποχή της Άνοιξης. Ιστορίες του πρόσφατου παρελθόντος θα αναβιώσουν και θα δώσουν την τελική τους λύση, σε αισθήματα και ταίρια. Επίσης, ο Φεβρουάριος έχει και τα καλά του σε επίπεδο οικονομικών και εργασίας. Εξελίξεις σε περιουσιακά και νομικά ζητήματα, που είχαν μείνει στάσιμα για μεγάλο διάστημα.

 

Αναλυτικές αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

ΚΡΙΟΣ: Οι σκηνές ζήλιας και υπερβολής, είναι αυτά που θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες, τώρα που ο Ήλιος προχωράει στον αέρινο οίκο του Υδροχόου. Πολλές οι προστριβές και η ασυνεννοησία που θα έρθουν κατά κύριο λόγο, από την δική σας πλευρά. Είναι γνωστό ότι είσαστε παρορμητικοί και ατίθασοι. Δώστε χρόνο για εξηγήσεις. Νέοι έρωτες για αυτούς που ειναι πια έτοιμοι.

Love Life: ***

 

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαστε πολύ κοντά στο να κατακτήσετε το άτομο, που έχει μαγνητίσει το δύσκολο ενδιαφέρον σας. Είσαστε αυτή την εποχή μέσα σε κόσμο, που σας διορθώνει την διάθεση. Μια αισιοδοξία θα είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα για όλους τους Ταύρους, με την κίνηση της Αφροδίτης στις 3-02 στον ερωτικό Κριό. Διαλέξτε με  προσοχή και σε κάθε τομέα.

Love Life: **

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε διαφορετικές αφετηρίες με τον άνθρωπο με τον οποίο εξελίσσετε την ερωτική σας ζωή. Αυτό σίγουρα στην αρχή ήταν πρόβλημα και ίσως και να έφερνε και κάποιες καθυστερήσεις. Αυτά όλα αφήστε τα στο περιθώριο πια. Οι μέρες απαιτούν μια προσοχή σε κουβέντες, που σίγουρα πρέπει να είναι δημιουργικές και όχι να φέρουν ρήξεις.

Love Life: ***

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το διασπαρμένο ενδιαφέρον σας, σίγουρα δεν θα σας καταλήξει πουθενά. Ίσως και να σας καθυστερεί από αυτά που θέλετε να επιτύχετε, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό. Στα εργασιακά σας, θα έχετε κίνητρα για να εξελίξετε όλα αυτά που έχετε συσσωρεύσει σαν γνώση και ικανότητα.

Love Life: **

 

ΛΕΩΝ: Επεισοδιακή η ερωτική σας ζωή. Πολλές οι αστρολογικές όψεις που σας βάλουν. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που έρχεται στια χέρια σας. Πρώτα από όλα κάντε τα βραχυπρόθεσμα πλάνα σας, και ανακοινώστε τα. Οι συνεργασίες θα περάσουν σοβαρούς κλυδωνισμούς, κάτι που πρέπει να το προσέξετε επισταμένα.

Love Life: ***

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχετε στην καρδιά και το μυαλό του συντρόφου σας. Οι όψεις του Ερμή, σαν κυβερνήτης σας, με τον Ήλιο μέσα στον Φεβρουάριο, δίνει την πρακτική υπεροχή στο να μιλήσετε και να διεκδικήσετε απαντήσεις και λύσεις. Οι αδέσμευτοι θα ήταν καλύτερα να περιμένουν τον ερχομό της Άνοιξης, για κάτι σημαντικό.

Love Life: ***

 

ΖΥΓΟΣ: Δεν έχει κοπάσει ακόμη ο θυμός σας και η στεναχώρια σας με υποθέσεις συναισθημάτων και οικογένειας. Αποτελείτε αυτήν την εποχή το κόκκινο πανί, για όλους αυτούς που ίσως και άθελα σας, έχετε αδικήσει. Αυτό θα μεγεθυνθεί από την ημέρα της Πανσελήνου του Φεβρουαρίου,  και μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιχθύ. Προσοχή σε λόγια και κινήσεις.

Love Life: **

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγαπάτε την ελευθερία κινήσεων, και σίγουρα αυτό και τρέχει μέσα στο Σκορπίσιο αίμα σας. Σαφώς και είναι μια εποχή που έχετε την αίσθηση του ανικανοποίητου και της ανεξαρτησίας. Σε όλη αυτήν την κινητικότητα, θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί και σοβαροί σε ζητήματα οικονομικών και εργασίας.

Love Life: ***

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η στάση και η τακτική σας έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μέχρι τώρα. Σε αυτό έχετε σύμμαχο τον σύντροφο σας, που σίγουρα έχει να σας επιβεβαίωση για την επιλογή σας, με πλούσια συναισθήματα. Οι οικονομικές σας υποθέσεις, θα σας τονώσουν το ηθικό κάτι που θα σας ενισχύσει σε παρακάτω ενέργειες

Love Life: **

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε επικεντρώσει όλο το ενδιαφέρον και την ενέργεια σας, πάνω σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και την οικονομική σας σταθερότητα. Αυτό σίγουρα αδικεί τον προσωπικό σας τομέα, ίσως και τον άνθρωπο σας, αν υπάρχει. Από τις 12/02, και ύστερα ευνοήστε, για να βρείτε τις ισορροπίες σας παντού.

Love Life: ***

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εναλλακτικές σας προσπάθειες δεν είναι ακόμη τουλάχιστον, επαρκείς για να κρατήσετε κοντά σας το άτομο που αγαπάτε. Όλο το προηγούμενο διάστημα, οι συμπεριφορές σας ήταν επιθετικές και ακραίες. Τώρα έχετε την ευκαιρία για να διατηρήσετε την αρμονία και την γαλήνη, και να αποκαταστήσετε τις αδικίες σας.

Love Life: ***

 

ΙΧΘΕΙΣ: Νιώθετε ότι τα πράματα δεν εξελίσσονται όπως θα τα επιθυμούσατε. Δεν χρειάζεται όμως να κάνετε κάτι άμεσα, καθώς οι αστρολογικές όψεις αυτές τις ημέρες, και μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου. Αυτό θα πρέπει να το εφαρμόσετε και στα εργασιακά σας, που έχουν κατιούσα πορεία. Από τον ερχόμενο μήνα, όλα θα τροποποιηθούν και με την συμμετοχή των συνεργατών σας.

Love Life: **

 

Αρέσει σε %d bloggers: