Προβλέψεις Αριθμολογίας- Πέμπτη 29/12/16

Προβλέψεις Αριθμολογίας- Πέμπτη 29/12/16

ΚΡΙΟΣ: Το δύσκολο 05

Οι σκηνές ζήλιας και υπερβολής, είναι αυτά που θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες, τώρα που ο Ήλιος προχωράει σε επόμενες μοίρες στον Αιγόκερω. Πολλές οι προστριβές και η ασυνεννοησία που θα έρθουν κατά κύριο λόγο, από την δική σας πλευρά. Είναι γνωστό ότι είσαστε παρορμητικοί και ατίθασοι. Δώστε χρόνο για εξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ατίθασο 03

Είσαστε πολύ κοντά στο να κατακτήσετε το άτομο, που έχει μαγνητίσει το δύσκολο ενδιαφέρον σας. Είσαστε αυτή την εποχή μέσα σε κόσμο, που σας διορθώνει την διάθεση. Μια αισιοδοξία θα είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα για όλους του Ταύρους, με την κίνηση της Αφροδίτης προσεχώς στο επόμενο ζώδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το ασταμάτητο 07

Έχετε διαφορετικές αφετηρίες με τον άνθρωπο με τον οποίο εξελίσσετε την ερωτική σας ζωή. Αυτό σίγουρα στην αρχή ήταν πρόβλημα και ίσως και να έφερνε και κάποιες καθυστερήσεις. Αυτά όλα αφήστε τα στο περιθώριο πια. Οι μέρες απαιτούν μια προσοχή σε κουβέντες, που σίγουρα πρέπει να είναι δημιουργικές και όχι να φέρουν ρήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το φίνο 01 

Το διασπαρμένο ενδιαφέρον σας, σίγουρα δεν θα σας καταλήξει πουθενά. Ίσως και να σας καθυστερεί από αυτά που θέλετε να επιτύχετε, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε υπερβολικό. Στα εργασιακά σας, θα έχετε κίνητρα για να εξελίξετε όλα αυτά που έχετε συσσωρεύσει σαν γνώση και ικανότητα.

ΛΕΩΝ: Το τυχερό 04

Επεισοδιακή η ερωτική σας ζωή. Πολλές οι αστρολογικές όψεις που σας βάλουν. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που έρχεται στια χέρια σας. Πρώτα από όλα κάντε τα βραχυπρόθεσμα πλάνα σας, και ανακοινώστε τα. Οι συνεργασίες θα περάσουν σοβαρούς κλυδωνισμούς, κάτι που πρέπει να το προσέξετε επισταμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πρωταγωνιστικό 06

Πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχετε στην καρδιά και το μυαλό του συντρόφου σας. Οι όψεις του Ερμή, σαν κυβερνήτης σας, με τον Ήλιος μέσα στον Αιγόκερω, δίνει την πρακτική υπεροχή στο να μιλήσετε και να διεκδικήσετε απαντήσεις και λύσεις. Οι αδέσμευτοι θα ήταν καλύτερα να περιμένουν τον ερχομό της Άνοιξης, για κάτι σημαντικό.

ΖΥΓΟΣ: Το εξισορροπιστικό 05

Δεν έχει κοπάσει ακόμη ο θυμός σας και η στεναχώρια σας με υποθέσεις συναισθημάτων και οικογένειας. Αποτελείτε αυτήν την εποχή το κόκκινο πανί, για όλους αυτούς που ίσως και άθελα σας, έχετε αδικήσει. Αυτό θα μεγεθυνθεί από την ημέρα την τελευταία του ’16 και μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου. Προσοχή σε λόγια και κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το ταξιδιάρικο 09

Αγαπάτε την ελευθερία κινήσεων, και σίγουρα αυτό και τρέχει μέσα στο Σκορπίσιο αίμα σας. Σαφώς και είναι μια εποχή που έχετε την αίσθηση του ανικανοποίητου και της ανεξαρτησίας. Σε όλη αυτήν την κινητικότητα, θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί και σοβαροί σε ζητήματα οικονομικών και εργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το ευνοϊκό 08

Η στάση και η τακτική σας έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μέχρι τώρα. Σε αυτό έχετε σύμμαχο τον σύντροφο σας, που σίγουρα έχει να σας επιβεβαίωση για την επιλογή σας, με πλούσια συναισθήματα. Οι οικονομικές σας υποθέσεις, θα σας τονώσουν το ηθικό κάτι που θα σας ενισχύσει σε παρακάτω ενέργειες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το ευγενικό 02

Έχετε επικεντρώσει όλο το ενδιαφέρον και την ώρα σας, πάνω σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και την οικονομική σας σταθερότητα. Αυτό σίγουρα αδικεί τον προσωπικό σας τομέα, ίσως και τον άνθρωπο σας, αν υπάρχει. Από τις 31/12, και ύστερα ευνοήστε, για να βρείτε τις ισορροπίες σας παντού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το σταθερό 06

Οι εναλλακτικές σας προσπάθειες δεν είναι κόμη τουλάχιστον, επαρκείς για να κρατήσετε κοντά σας το άτομο που αγαπάτε. Όλο το προηγούμενο διάστημα, οι συμπεριφορές σας ήταν επιθετικές και ακραίες. Τώρα έχετε την ευκαιρία για να διατηρήσετε την αρμονία και την γαλήνη, και να αποκαταστήσετε τις αδικίες σας.

ΙΧΘΕΙΣ: Το αυστηρό 08

Νιώθετε ότι τα πράματα δεν εξελίσσονται όπως θα τα επιθυμούσατε. Δεν χρειάζεται όμως να κάνετε κάτι άμεσα, καθώς οι αστρολογικές όψεις αυτές τις ημέρες, και μέχρι τα τέλη του Δεκεμβρίου είναι μέτριες. Αυτό θα πρέπει να το εφαρμόσετε και στα εργασιακά σας, που έχουν κατιούσα πορεία. Από τον ερχόμενο μήνα, όλα θα τροποποιηθούν και με την συμμετοχή των συνεργατών σας.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: