Προβλέψεις για την εβδομάδα. 27/02 έως 04/03

Προβλέψεις για την εβδομάδα. 27/02 έως 04/03

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης, είναι παρόν και απλώνει παντού ευκαιρίες για συναισθηματική αναζωογόνηση. Η νέα Σελήνη, και οι Ερμής – Αφροδίτη σε καλές όψεις, προσφέρουν ένα κλίμα καλής επικοινωνίας αλλά και εξελικτικής πορείας σε όλα τα ζώδια.

Αναλυτικές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ: Δοκιμάζεται το μυαλό σας με όλα αυτά που συντελούνται στην ζωή σας. Νέος κόσμος υπάρχει και σας προκαλεί αισθηματικά για να εμπλακείτε σε κάτι καινούργιο. Ο κυβερνήτης σας από τα βάθη του οίκου σας, σας δίνει υποστηρικτικές όψεις που θα ανεβάσουν και πάρα πολύ και στην καριέρα σας. Ταξίδια, γάμοι και μεγάλες αγορές μπορούν να ξεκινήσουν ήδη από αυτόν τον μήνα.

Τυχερή ημέρες: Τρίτη και Τετάρτη

ΤΑΥΡΟΣ: Η Αφροδίτη δίπλα σας, μόνο αγάπη μπορεί να σας φέρει και καινούργια πρόσωπα που θα σας αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε για την αγάπη και τα συναισθήματα γενικότερα. Πολλές οι καλές ειδήσεις, που θα έρθουν και για τους χωρισμένους που έχουν την καλή διάθεση να προσπαθήσουν αληθινά για επανασύνδεση.

Τυχερή ημέρες: Δευτέρα και Σαββάτο

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αναβάλλετε τίποτα από όλα αυτά που προγραμματίζετε για τον Μάρτιο. Ο διάσημος στις επικοινωνίες κυβερνήτης σας, είναι στο επίσης διπλό ζώδιο των Ιχθύων, με αποτέλεσμα εσείς να έχετε ένα προβάδισμα για όλες σας τις επιδιώξεις. Οι μέρες μετά την Ηλιακή Έκλειψη σίγουρα είναι δύσκολες για αυτούς που είναι μόνοι τους σε επίπεδο ψυχολογίας. Όμως το ερχόμενο διάστημα έρχεται με αλλαγές και ανατροπές.

Τυχερή ημέρες: Τετάρτη και Κυριακή

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζείτε μια μπερδεμένη εποχή που και στον τομέα των αισθηματικών αλλά και στα επαγγελματικά είναι μετέωρα. Δίας και Αφροδίτη σας τροφοδοτούν με πολύ καλές όψεις, έτσι ώστε να βάλετε επιτέλους μια σειρά σε όλα αυτά που δεν πρέπει η νέα εποχή να τα βρει σε εκκρεμότητα. Αυτοί που κάνουν τολμηρές σκέψεις, για γάμο και γενικότερα κάποια ποιο επίσημη δέσμευση, θα ήταν καλύτερα να περιμένουν την εποχή του Κριού.

Τυχερή ημέρες: Τρίτη και Παρασκευή

ΛΕΩΝ: Είστε οι κυρίαρχοι της εποχής με τόσο καλές όψεις προς οίκο να σας σπρώχνει, προς την ολοκλήρωση των στόχων σας, είτε αυτά είναι αισθηματικά ή εργασιακά. Μετά τις 02 του μήνα, υποθέσεις οικογενειακών και περιουσιακών, θα βγουν στην επιφάνεια και πρέπει να διευθετηθούν άμεσα. Ακόμη και αυτοί που δηλώνουν μόνοι, θα μπλεχτούν με νέες αγάπες και αξιόλογα άτομα.

Τυχερή ημέρες: Σαββάτο και Κυριακή

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όλα είναι ένα βήμα πριν γίνουν πραγματικότητα, ή απλά να τερματιστούν από την ζωή σας. Είστε το μοναδικό ζώδιο που τις επόμενες εβδομάδες, θα κάνουν κάθετες αλλαγές σε όλους τους τομείς. Οι περισσότεροι αυτό που αποζητούν είναι μια ήρεμη και γαλήνια καθημερινότητα, χωρίς ανατροπές και δυσάρεστες εκπλήξεις. Ακόμη και οι δεσμευμένοι θα έχουν σοβαρές συζητήσεις.

Τυχερή ημέρες: Τετάρτη και Παρασκευή

ΖΥΓΟΣ: Όλα αυτά που σας έχουν λείψει, θα σας φανερωθούν από τις πρώτες κιόλας ημέρες του νέου μήνα. Η εποχή επιτάσσει διακοπές, χαλαρό ύφος και πολλές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας για τα κοινά- μελλοντικά σας σχέδια. Το δεύτερο δεκαήμερο θα υπάρξουν και πολλές ξαφνικές συναντήσεις που ίσως και να ανατρέψουν πλάνα και προγράμματα. Ο Μάρτιος θα φανερώσει και κρυφούς έρωτες.

Τυχερή ημέρες: Τετάρτη και Πέμπτη


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Μην κάνετε αυτό τον νέο μήνα καμία απολύτως βιαστική κίνηση. Θα ήταν λάθος. Από όλα αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα θα πρέπει να συγκεντρώσετε την γνώση και την εμπειρία, και να κάνετε αυτό που πρέπει για τον εαυτό σας, πρωτίστως. Σημαντικές και οι συζητήσεις που θα ανακύψουν μέσα σε δεσμούς και γάμους, που θα αλλάζουν το τοπίο του τώρα προς ένα καλύτερο και πιο ξεκάθαρο αύριο.

Τυχερή ημέρες: Δευτέρα και Παρασκευή

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα και την ρουτίνα της δουλειάς, με τον άνθρωπο σας, μπορούν να σας απογειώσουν την ψυχολογία. Με τον Άρη από τον Κριό, πολλά αυτά που θα βγουν από την αφάνεια και θα σας αποδώσουν, όλα αυτά που σας έλειψαν τους τελευταίους μήνες. Συναισθηματικά ζητήματα που εκκρεμούν θα λάβουν τέλος, αλλά και οικονομικά αιτούμενα θα αποφέρουν τα αναμενόμενα.

Τυχερή ημέρες: Τρίτη και Τετάρτη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να λετε ότι είσαστε μόνοι, αυτήν την περίοδο, αλλά στην πραγματικότητα το χαίρεστε. Οι περισσότεροι του ζωδίου, έχουν βγει από σχέσεις που μόνο τους ταλαιπώρησαν σε κάθε επίπεδο. Τώρα που ο Ερμής έχει περάσει στον Ιχθύ, θα δείτε ότι και η δική σας διάθεση θα γίνει ακόμη καλύτερη. Κάτι που μπορεί να έλξει πολύ καινούργιο κόσμο στους κύκλους σας.

Τυχερή ημέρες: Τετάρτη και Κυριακή

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα σημάδια είναι εμφανή. Κάτι αλλάζει, κάτι εξελίσσεται. Οι προσπάθειες σας για να σώσετε συναισθήματα, σχέσεις και δεσμούς γενικότερα, είναι εδώ σαν ώριμο αποτέλεσμα. Όλα τα αστρολογικά της περιόδου σας δίνουν την υποστήριξη τους έτσι ώστε να απολαύσετε την εποχή της Άνοιξης. Οι μοναχικοί του ζωδίου θα έρθουν κοντά σε νέα πρόσωπα που ίσως και μέσα από εκεί να προκύψουν παθιασμένοι έρωτες!

Τυχερή ημέρες: Δευτέρα και Πέμπτη

ΙΧΘΕΙΣ: Μπορείτε να καταστρώσετε τα σχέδια σας. Όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς και τις επιθυμίες σας. Χωρισμένοι σύντροφοι τώρα μπορούν να κάνουν την προσπάθεια τους για επανασύνδεση. Νέοι έρωτες θα εξελιχτούν τάχιστα και θα αποδείξουν τα καλά τους χαρτιά. Πολλά τα ανταλλάγματα που θα ζητηθούν από όσους είναι σε χιλιομετρικές αποστάσεις, και πια δεν αντέχουν να μην είναι κοντά σε φυσική επαφή.

Τυχερή ημέρες: Παρασκευή και Σάββατο

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: